המון טעויות ופרק ככה ככה....../images/Emo58.gif
טוב,אז הנה נגמר לו החלק הראשון של העונה השנייה(או איך שלא תקראו לזה). במילה אחת:מאכזב(ובעוד 2 מילים:בינוני ביותר). סה"כ העונה הראשונה הייתה הרבה יותר טובה לפי דעתי ועניינה אותי הרבה יותר מזאתי. פרק 11 המשיך את הקו הבינוני ומלא החורים של כל העונה עם סצנות לא מותחות במיוחד למעט 1 או 2 והנה כמה מההערות שלי עליו: 1.למה,אבל למה החזירו את מאיה??היא כבר מתה,ישנה לה בשקט בלי יכולת לבזבז עוד זמן פרק,ופתאום מחזירים אותו לחיים.אהבלים! מה שכן לא מבין בכלל מה סיילר רוצה את הכוח של מאיה..אולי הוא חזק אבל עד שהאנשים מתים כבר אפשר לשים בו 3 כדורים 2.בהקשר לאותו סצנה,דווקא מאוד אהבתי את הקטע שבו מוהינדר מגלה שלסיילר אין כוחות,ורואים את המבט הזה בעיניים של שניהם,ואז הוא עם הסכין ופתאום הוא עם האקדח.קטע נחמד ביותר 3.הדמות של אל תופסת נפח ואישיות וזה נחמד והיא יכולה להתפתח לדברים גדולים יותר וסביר להניח שהיא תהפוך לדמות יותר מרכזית 4.אוווף פיטר התמים הזה מה עובר עליו כל העולם ובן אחותו מסבירים לו שאדם רע,אבל הוא נשאר בשלו. "הוא הציל את אח שלי" - או הו או הו,לך לפסיכולוג או משהו רק תן לאדם בראש כבר(תרתי משמע
) 5.למה הירו פשוט לא אמר לפיטר מה הוא כשהוא עצר את הזמן?זה הרי עובדה שקרתה וזה היה מסביר לפיטר את כל העניין והוא היה עוצר את אדם(בתקווה שהטמבל הזה באמת יבין סוף סוף) והעניין נגמר 6.הכמעט קרב של פיטר והירו במפעל היה ממש נחמד אבל הסוף - אחד הדפוקים! הירו מתחשמל,נופל על הרצפה,הזמן חוזר לעצמו ולאף אחד מכל עובדי המפעל שבסביבה לא אכפת שפתאום הופיע יפני שמנמן משום מקום עם הרצפה עם חרב לידו ושני אנשים לא מוכרים עומדים מעליו 7.עוד משהו בקשר לזה,החברה הרי ידעה שפיטר ואדם סדרך למפעל,אז למה לעזאזל היא לא שמה שומרים או משהו שיהיו מוכנים אליהם והם נכנסים בכיף ללא התנגדות וגם מתקדמים במפעל עד למטה בלי בעיה מיוחדת(שישימו מישהו עם כוחות שישמור) 8.מה לעזאזל פיטר עשה שם עם הדלת שלקח שנים??ממש חרמן את האמא של הדלת....בנאדם אתה יכול לעבור דרך דלתות וגם לקחת אנשים איתך גוד דמט מה אתה רבע שעה מחפש לפרק אותו מכל מנעול אפשרי?איזה משיכת זמן מבחינת המפיקים כדי שנתן ומאט יוכלו להגיע אריאל קובע -
חוררררר מטורף 9.לא יודע אם אני שמח בקשר לניקי או לא....סה"כ היא הייתה די מיותרת בחלק הזה של הסדרה ולא תרמה הרבה ומבחינתי היא יכולה לעוף.מה שכן מוות שלו יכול מאוד לתרום לעיצוב אישיות של מייקה ולתת לדמות שלו תפנית. 10.מייקה וניקי נוסעים באוטו ומייקה מסדר לעצמו ג'יפיאס ופתאום אנחנו מגלים ש
מייקה השתדרג והפך לאלחוטי!מה קרה?מישהו תקע לו WI-FI בתחת?פתאום מחליף רמזורים מרחוק בלי לגעת בכלום...ממש שלט אוניברסלי אריאל קובע -
חורררר מטורף 11.אפשר להבין למה כפיטר הורס את הווירוס נשארת אבקה??כזכור לי נוזל->לגז...אין אבקה באמצע.ובטמפרטורות שפיטר יוצר הזכוכית גם צריכה להתאדות,מה גם שהיא הייתה ירוקה,וגם התפוגגה בצורה מוזרה כאילו לתוך השרוול של פיטר. 12.
האם קנסיי עכשיו יישאר לעולמי עולמים סגור חי בתוך ארון קבורה - לפי דעתי לא,לפי דעתי הוא צריך למות.למה שהוא לא ימות ברגע שייגמר החמצן שם?הוא לא יכול לייצר עוד חמצן,הריאות שלו חייבות להמשיך לפעול על משהו....אני חושב שבמקרה כזה הוא גם חייב למות.חוסר חמצן למוח יגרום נזק מוחי ובסוף מוות...אז הגוף שלו כל הזמן יתקן את עצמו?הוא ייכנס ללולאה של חיים-נזק מוחי-מוות-חיים-נזק מוחי-מוות...וכן הלאה? טוב זה בינתיים....אני בהחלט מאמין שזה מספיק.אם יהיו לי עוד השגות לגבי הפרק אני אכתוב...