שרשור פרק 11- ואחרון

gwini1

New member
משתתפת בצערך...../images/Emo58.gif

לגבי נייתן יש תקווה כי פיטר לידו. אבל ניקי מתה. so dead למה לא הכנת את עצמך הרי הכתובת היתה על הקיר!

Guncrazy

New member
דווקא לא../images/Emo58.gifמש"ש

"According to Heroes insiders, Niki is not expected to return to the show. But her devilish alter ego Jessica? Oh yeah, we'll see her as soon as the show comes back to the beloved airwaves, when the strike is through! At least, that's the current plan according to sources, who tell me producers had "done all they could do" with Niki. Micah is not gonna be happy. " אני יודעת שדילן מעדיפה את ניקי על פני ג'סיקה אבל יש לה תקווה
אגב את המש"ש הזה יש לקחת בעירבון מוגבל, זה נכון לרגעים אלה אבל אין לדעת מה יהיה. בכל מקרה מה שכן, אלי לרטר כן חתומה לעוד כמה פרקים בעונה הבאה (או המשך העונה, איך שתרצו) ככה שנוכל לראות אותה גם אם מדובר בקטעים כמו של די אל בעונה השניה, אומנם הדמות מתה אבל אולי בפלאשבקים או מסעות בזמן יראו אותה. דילן, תיהי חזקה
פתאום אני קולטת שאני לא ממש אמורה לשרשר את ההודעה הזאת לאן ששירשרתי אבל לא נורא, תתמודדי נכון?

shirush3

New member
../images/Emo58.gif

למה לא הרגו את מאיה?! לא צריך אותה בחזרה בחיים<_< סיילר איז באק:) אני אוהבת שהוא ככה "רצחתי את אייזיק בדיוק פה"
גם אהבתי שהוא ירה במאיה הוא בכלל משעשע אותי פיטר כזה מעצבן, גאד!! "אדם רוצה להרוס את הוירוס" "למה אתה בצד השני. אדם רוצה להרוס את הוירוס" מפגר!! מזל שיש ניית'ן. בעצם אין ניית'ן האעאהעא למה ירו בו?! היו יורים בפיטר במקום (כן כן בראש) רק אני חושבת שזה דפוק שרק שיורים להם בראש הם יכולים למות? וניקי

emmi1981

New member
מה דפוק פה?[ספוילר]

אם יורים להם בראש אז אפשר לעצור אותם. אם מישהו מוצא להם את הכדור- הם חוזרים לחיים. סיילר is back קריפי.. מעניין אם יהיו לו גם את כל הכוחות שגנב או שהוא "מתחיל מחדש"... ניית'ן - פיטר יכול להחדיר לו דם משל עצמו ואז הוא יחיה, מעניין אם יהיה מספיק חכם לעשות את זה. זה HRG guy שהרג אותו, נכון? כשחושבים על זה, האבא המאמץ הרג את האבא האמיתי... הירו קובר את אדם חי. גדול!!!!! לא ידעתי שהירו יכול להיות אכזרי, אבל טוב שכך. כל הסיפור עם מוניקה וניקי ומייקה סתם מעצבן וחסר פרופורציות לשאר הסדרה. מצפים שיהיה משהו מגניב ואז איזה פושע מנסה לשרוף אותה וניקי באה להציל אותה ואוי אוי אוי ניקי נתקעת מתחת לקרש בוער ומצילה בגלנטיות את מוניקה. בלעכס. מי כתב את העלילה המ-ש-ע-מ-מ-ת הזאת? דווקא אהבתי את הקטע של מאיה. אם היא תדע לשלוט על הכח שלה עד הסוף היא תהיה יריבה ראויה לסיילר . ועד שפיטר השתכנע יא אללה של אמא שלו!!!!

shirush3

New member
בסדר...../images/Emo58.gif

אבל שומדבר לא מבטיח שהכדור לא יעבור את הראש או שהוא לא יכול לעבור את הראש ואז זה עניין אחרP:

לגבי סיילר |ספויילר|

בטח שיהיה לו מחדש את הכוחות שלו הרי ראינו אותו משתמש בטלי קינזיס

Freemee

New member
פרק תותח! ../images/Emo58.gif

אין סדרה ענקית!!! כל הקטע עם פיטר וזה היה ממש טוב. מה זה חבל לי על ניקול
למה לא לקחו את מאיה במקום מי צריך אותה? סיילר IS BACK חח זה טוב. ניית'ן גם די חבל למרות שבתכלס הוא לא עשה הרבה... אדם מגיע לו שיתקע באדמה! הירו היה טוב בפרק. קיבלנו הכל מהכל זה היה ממש פרק דחוס שכל פיסת אינפורמציה חשובה אבל זה עדיין היה כיף. כל הקטע עם קלייר ואבא שלה נוח קצת מעפן היה..

../images/Emo58.gif אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות.

הפרק מעולה! והוא ממש נראה כמו פרק סיום עונה עם הנאום של ניית'ן... הכל נראה כל כך ורוד ופתאום יורים בו.(אני מנחשת שנוח ירה בו). האיחוד המשפחתי, ציפיתי קצת ליותר רגש. אבל מלעשות.... אני לא מאמינה שהרגו את ניית'ן ואת ניקי
ועוד את מאיה החזירו?! תודה רבה! צריך היה להרוג את מאיה וסורש במקום! היו כמה קטעים שממש הצחיקו אותי, בעיקר סיילאר. אבל נגיד שהירו אמר flying man זה קרע אותי
בסה"כ פרק מעולה! למה יש שביתת תסריטאים מטומטמת?

FreeLancer2106

New member
מישהו יכול לתת קישור בפרטית להורדה?

למה אני לא מוצא את הפרק בMININOVA?

dance13

New member
רק אני חשבתי שהפרק היה לא משהו?../images/Emo58.gif../images/Emo4.gif

הפרק הזה היה שיא הקיצ'! כאילו ברצינות איזה מפגר פיטר!"אתם בצד הלא נכון,אדם טוב,בלה בלה בלה"!
וכל הקטע עם מאיה-סיילר-מוהינדר-מולי היה נחמד אבל גם די קיצ'("הרגת את אח שלי!*בום,סיילר יורה תודה לאל*)אבל למה החזירו את מאיה?!
לא יכלו פשוט להשאיר אותה מתה??(דרך אגב אני צחקתי כמו מטורפת שסיילר ירה במאיה!ולא אני לא מטורפת
) ישששש!!!!הרגו את ניקי!!!!
תודה לאל!!שנאתי אותה! מיקה מטומטם
וגם מוניקה
וחבל שהרגו את נייתן אהבתי אותו
וקיצור העונה הזאתי אכזבה אותי והייתה די קיצ'ית אזזז נקווה שלא תיהיה שביתת תסריטיאים בעונה הבאה
ודרך אגב סיילר

../images/Emo221.gif../images/Emo58.gifלאלאלאלאלאלאלאללאלאאלאלאלאל

לא. אני לא יכולה לחכות. זה לא פייייר
פרק מעווולה. עבר לי בחצי שנייה. ניקי וניית'ן. לא. ניקי.. וניית'ן כשהתחלתי לאהוב אותו.אני לא מבינה מה הרעיון בלא להרוג את מאיה אבל להרוג אתניית'ן וניקי
. טוב קשה לי עכשיו להגיב על הפרק, חח.. אח"כ
=[

שלוקמן

New member
../images/Emo58.gifאם אין יותר את הנגיף

מכיוון שהשמדו אותו אז זה"כ אין משהו שמאיים על העולם? וב 2008 העולם לא יופץ הנגיף

פושפוש91

New member
סעמק

איזה אנשים מעצבנים!!!!!!!!!!!! למה לעשות ספוילר בכותרת?!! ראבק ערס אחד המעצבנים.

CarmitF

New member
יש הורדה ישירה עם תרגום מובנה!!

אם מישהו רוצה שיגיד ואני אשלח לו מסר!

למעלה