שרשור פרק 11- ואחרון

AgeGen

New member
זה שהזריקו דם של קלייר/אדם

לא אומר שפתאום יש לך יכולת להחלים בעצמך. זה רק מחלים כל מה שלא בסדר בגוף שלך באותו רגע. וסיילאר רולז... אני רוצה לראות סיילאר VS. פיטר

../images/Emo58.gif לאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif

מה נגמר? מה? אוף, מתי תגיע העונה השלישית? ת'אמת שהיה אחלה אחלה פרק, ולא הבנתי מה זה הסוף הזה שהירו מצליח להרוג את קנזיי ושפתאם נייתן מגלה ואז פתאם באמת שלא ציפיתי, הייריה
אוי ניית' עד שאהבתי אותו הרגו לי אותו. ונראה לי שמאט ראה מי הרוצח. ניקי .... זה עוד דבר שקשה לעכל! אני מקווה שהדם יצליח להציל אותה ואת נייתן ופיטר קצת עצבן אותי שהוא חנק את הירו
אבל אז הוא חזר לעצמו אז נסלח לו :) וקנזיי ההומו הזה נקבר! :] ומאטי הקושקוש הזה
כמה אני מתה עליו! וואי אני כותבת כמו סתומה אבל אני באוברהתרגשות למה זה נגמר
ומולי כזו מתוקה! זה היה אחד ה-פרקים
.

karinush4

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo58.gif

חבל לי שזה הסוף!! פרק טוב וסוגר את כל הקצוות כמעט. הוירוס הושמד, אדם נקבר, התנקשו בפליינג מן, הצילו את מוניקה, הרגו את ניקי בדרך, ווסט שוב עצבן אותי וקלייר שוב יבבה ונוח חזר לחברה. ויש עוד הרבה דברים אבל,הכי הכי חשוב סיילר חזר!!

../images/Emo58.gif

אדם בתוך קופסא-וייייייייייייי הרגו את ניקי-בווווווווווו הרגו את נייתן-בוווווווווווווו נוח חזר לחברה-בוווווווווווווווו מיאה חיה-מיאה נמה-מאיה אוכלת צ'ילי-בווווווווווווווווווווווווווווווווו סיילר חזר-וייייייייייייייייייי אני פותחת עצומה נגד החיית דמויות מיותרות! מי איתי? שניה,אבל אם קייטלין הייתה בעתיד,ועכשיו העתיד הזה התבטל,זה אומר שאין קייטלין? >: בוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו היא הייתה הדמות שאין לה כוחות הכי אהובה עלי ]: אדם-
ניקי-
נייתן-
נוח-
מאיה-
+
=
סיילר-
קייטלין-
פיטר-

קרניjack

New member
פרק מטורף../images/Emo58.gif

אחד הפרקים הטובים!! משלושת הפרקים האחרונים הייתי דיי מאוכזבת וזה היה פשוט דובדבן..פרק בלתי צפוי ופשוט כייפי. כל הדמויות השתתפו בו, שזה היה מצוין, ומשום מה לא היה לחץ או עומס, העלילה חולקה בינהם בצורה שווה. ניקי
הייתה לי הרגשה שזה מה שיקרה לה, לא היה מגיע לה, אבל איתה היה מתפשט הנגיף- אז בשביל מה? והקטע שנייתן נורה! זה היה מן שוק באמצע כל הנאום שלו, ולרגע הייתה לי הרגשה שהמתנקש זה סיילר, מה שלא
ויש למתנקש קשרים עם אנג'לה, אז ממש יופי טופי. אבל הכי, הכי מסיילר שב!, ולא רק חזר, אלא שיחק אותה בסצנות מתח מעולות, ואפילו רצח! הוא פשוט שיחק את הפרק הזה ב-ג-ד-ו-ל! והחזרת הכוחות שלו. איי, איי, איי. כמה שזה היה מרגש וטוב, הגיע הזמן! ומאיה? לרגע לא הבנתי מה הכותבים חשבו לעצמם שהמיתו גם אותה, אבל לפחות שיעשו משהוא שימושי מהדמות שלה הבא. אני מהמרת שהיא תחסל את סיילר! לפחות היא החכימה. אהבתי את מוהינדר בפרק, ואיך שהוא הגן על מולי, מוהינדר החכם שלנו שב על כנו. לא אהבתי - את הקטעים עם קלייר, דיי לבכות ראבק! הדמות הזאת ממש חותכת ורידים קטנה (תרתי משמע
) בהתנהגות שלה. פוי, תעלי חיוך, תשמחי, נמאס ממך. לא אהבתי, את כל הקטע עם פיטר, שאין לו אפילו טיפת שכל שהוא הולך בעיוורון כהה אחרי אדם. אחרי שגם התפוצצת לא הפנמת?
הסצנה המצוינת שאדם ופיטר נכנסו למתקן! כל כך מגניב, הזכיר לי את מגנטו באקס מן. ריחמתי על אל, איזה אכזריות. ומה היא חשבה לעצמה לעשות מעשה הירואי קטן להציל את סיילר! אבל אין ספק שהסצנות שעשו את הפרק היו סיילר- מוהינדר- מאיה- סיילר, ובאמת אחלה פרק!!! מקווה שההמשך יבוא בקרוב, ושיבוא טוב

../images/Emo221.gifועכשיו התגובה שלי על הפרק...../images/Emo58.gif

אוף. היה כ"כ צפוי שניקי תמות
אבל עדיין הייתה לי תקווה שלא. והיא כן
. וזה לא פייר
. והכל בגלל מייקה! בפרק הקודם התלוננתי שמייקה ומוניקה סתם התנהגו בטיפשות שהם לא הזמינו משטרה וזהו. אבל אמרתי לעצמי שיהיה. לא חשבתי שזה מה שיגרום לניקי למות!!!1
[לא שהתסריטאים לא היו מוצאים דרך אחרת להרוג אותה, אבל הבנתפ.] בקיצור מייקה אידיוט וזה סופי
. גם מוניקה שהתחבבה עליי מאד אפילו בפרקים הראשונים והייתה ממש מגניבה כזאת הצליחה לעצבן אותי. ניקי
אני מ-מ-ש מקווה שהיא תתרפא. למרות שתכלס.. מ.. בעונה הזאת וגם אפשר להודות שקצת בעונה הקודמת היא לא ממש תרמה משהו בעלילה אז אולי מבחינה עלילתית זה די חכם להרוג אותה... |פרצוף-חושב-של-המסן| אבל זה עדיין לא סיבה מוצדקת בשבילי
ובקיצור - ניקי
לפני שהתחלתי לראות את הפרק ראיתי הודעה של דני עם "
" והייתה לי משום מה הרגשה ממש חזקה שפיטר ימות. פיו
. בכל מקרה, במהלך הפרק הייתי משותקת לגמרי, ובמקביל לעבודה שהייתי בטוחה שפיטר ימות... אז הייתי ממש בטראנס משהו. חחח.. החלטתי - פיטר בהחלט התנהג בטיפשות!!!!! בהתחלה חשבתי לי שויקטוריה אמרה לו, אבל לקנסאי[ששש אני קוראת לו קנסאי] היו אחלה תירוצים. ופיטר כ"כ סמך על קנסאיי..אחרי שהוא הציל את ניית'ן והכל.. שזה די טבעי שהוא ממשיך להאמין לו. אבל אח"כ ממשיכים לומר לו על קנסאיי והוא לא מקשיב והוא כ"כ מאמין בו שזה נהייה חולני!! אבל העיקר שהסיבה שפיטר כ"כ קנסאיי(=ניית'ן) שיכנעה אותו שבאמת קנסאיי רע והכל חזר למקומו^^ אז נחזור אחורה - הירו מנסה לעצור את פיטר וקנסאיי ולא מצליח והם ממשיכים בדרכם. במקביל ניית'ן מאט ואנג'לה מדברים על הכל ומגיעים למסקנה שצריכים ללכת לאודסה. קטע ממש מצחיק עם מאט וניית'ן
אני מתה עליהם! חחח. אאהאה "פליינג מן" בהחלט הירו שאני אוהבת וזה הדביק לי חיוך מטורף בפרצוף. היה איזה קטע שהייתי בטוחה שיש מצב שהירו הולך למות.. ולמרות שבמשך העונה האחרונה הצלחתי קצת לשנוא אותו, הייתי ממש "לא לא לא" כי ידעתי שהירו האהוב מהעונה הראשונה עדיין שורה בתוכו
בכל מקרה, מאט-הירו-ניית'ן במלחמה נגד קנסאיי והוירוס ופיטר במידה מסוימת.. קרב מוחות מ-מ-ש מגניב בין פיטר למאט. בכלל כל הסצנה הזו הייתה מעולה ומותחת פשוט. שלקראת סופה מנת הקטישיות האחים פטרלי שאנחנו זוכים לה בסוף כל עונה כנראה
. הירו יצא גדול הפרק!
יואו איך שהוא שם את קנסאיי! חהחה. ולא הצלחתי להגיב ליונה - אז כשחושבים על זה באמת.. הוא יהיה שם עד סוף העולם. אוי זה סקריפי!
. בכל מקרה פיטר מציל כמובן את העולם, ומאט-ניית'ן-פיטר נשארו בחדר חושבים להם מה לעשות. שלישייה מנצחת
ו..אמ. ניית'ן מודה בהכל. ו... הירייה. יואו. אני קפצתי. ניית'ן
אני ממש ממש ממש מקווה שפיטר ייתפוס קצת שכל וירפא את ניית'ן! דווקא כשהתחלתי לאהוב אותו! מוהינדר-מאיה-סיילר-מולי קטעים מעולים פשוט! מרתק ומדהים. הכל. סיילר מלך[כל מי ששנאתי נהייה מלך
] מאט די חוזר לנורמליות, והוא התאהב בניקי אני יודעת. חח.. אממממ, מגלים שאלחנדרו נרצח בדרך ממש מאגניבה. מולי
מאיה הייתה פחות מעצבנת הפרק, אבל בכל זאת, אם כבר נהרגת, אלוהים ישמור למה להחזיר אותך לחיים
.. אל הייתה גדולה כהרגלה!!
. הסצנות עם אל היו מעולות, בכלל אני אוהבת את הדמות הזו.. כל הרצון הזה כדי שבוב יתגאה בה, חבל שהיא לא הצליחה במשימה שהציבה לעצמה. אבל היא ממש התרגשה כשמוהינדר הודה לה.. חח מדהימה! בוב-בנט גם, היו קטעים מעולים. והירידה של הפרק - הבנט'ס. קלייר מתחילה לעצבן נורא, לייל מיותר וזה מצחיק
, מאגלס חמודי, ווסט קרצייה למדי, ואיחוד המשפחה לא היה מרגש בגרוש. בכלל נמאס לראות את קלייר בוכה.. בנט חוזר לחברה. וירה בניית'ן כנראה(לפי מה שאני חושבת לפחות)... אני חושבת שעברתי על הכל. בקיצור פרק מעולה לסיום עונה טיפה יותר חלשה מהקודמת. הפרק עבר לי ממש מהר כי כ"כ נהנתי כ"כ
, הכל היה מותח ולא שיעמם לרגע... כמו שאני אוהבת את הירוז
והיה גם מלא עצב וזה באמת שיתק אותי הרבה זמן! חח. אני לא מאמינה שאני צריכה לחכות עוד מי-יודע-כמה-זמן כדי שתמשיך העונה. אני לא יכולה פשוט. ררררררר!!!!!!1
אם למישהו יש קישור של הפרומו שjoeys pizza דיבר עליו זה יהיה נחמד כי אני לא מוצאת אותו >< אה! ואתם צריכים להתגאות בי, כי ראיתי בלי תרגום ולא שמתי לב בכלל! חחחח. כמה שעות אחרי שראיתי את הפרק שירלי שאלה אותי אם יש לי את הפרק בצפייה ישירה עם תרגום, ואני ממש חיפשתי את הקישור של הפרק שראיתי כדי לתת לה ואז קלטתי שזה בלי תרגום
... ואתם צריכים גם להתגאות בעצמכם אם הגעתם עד פה
נראה לי החפירה הכי ארוכה שלי בינתיים על פרק

אנה92

New member
|מתגאהבעצמי| ../images/Emo6.gif

באמת פרק מדהים! אבל לדעתי העונה הזאת יותר יפה מהקודמת =\

RoyBO

New member
אני מניח שזה משום שהיא הסתיימה מוקדם

ממה שתכננו. ואני איתך, זה לא היה כמו שציפיתי- מאוד נדוש.

ET2k

New member
ניסו לסגור יותר מדי קצוות ביחד

אני חושב שהפרק הזה היה צריך להיות במקור במשך 2 - 3 פרקים... אם באמת הבנתי נכון והחלוקה נעשתה רק אחרי התחלת השביתה...

karinush4

New member
לא רק

קצת הזכיר לי את 24 שהכל כביכול נפתר בפרק האחרון על השנייה..

McFreaKy

New member
קריסטן בל. ../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

אני היחיד שממש ממש ממש אהב אותה הפרק? ויגידו מי שיגידו שהיא סתם עוד דמות של בלונדה מטומטמת עם תסביך, היא לא. היא דמות מתפתחת. ויפהפיה, אלהים.
ופיטר הזה.
הוא כזה טמבל, טוב שהוא סוף סוף קיבל מוח, באמת. בדקה ה-90. ואני באמת לא מבין מה הדרמה, הוא שם ליד ניית'ן, כמו ששנייה לפני זה ירו במאיה... שיקח מהדם שלו, יזריק לניית'ן והבעיה נפטרה, מה הלחץ? אני מקווה שזה הסוף של אדם... אני לא אוהב אותו והוא נמאס. הם השאירו את זה ככה שאם ירצו הם יוכלו להחזיר אותו, אבל אני מקווה שלא. סיילר.
הוא מאד משעשע, אין מה לומר. למרות שפעם ראשונה שגם קצת חיבבתי את מאיה, למרות שיש לה מנת משכל של סנדל. מוהינדר מטומטם. קלייר ו-ווסט ונוח וכל זה... המממ, מעניין. טוב.
ניקי.
חבל, דווקא כשהתחלתי לחבב אותה.

../images/Emo45.gif קריסטן ../images/Emo23.gif../images/Emo108.gif

מאז העונה הראשונה של ורוניקה מארס ועד עכשיו

למעלה