../images/Emo221.gifועכשיו התגובה שלי על הפרק...../images/Emo58.gif
אוף. היה כ"כ צפוי שניקי תמות
אבל עדיין הייתה לי תקווה שלא. והיא כן
. וזה לא פייר
. והכל בגלל מייקה! בפרק הקודם התלוננתי שמייקה ומוניקה סתם התנהגו בטיפשות שהם לא הזמינו משטרה וזהו. אבל אמרתי לעצמי שיהיה. לא חשבתי שזה מה שיגרום לניקי למות!!!1
[לא שהתסריטאים לא היו מוצאים דרך אחרת להרוג אותה, אבל הבנתפ.] בקיצור מייקה אידיוט וזה סופי
. גם מוניקה שהתחבבה עליי מאד אפילו בפרקים הראשונים והייתה ממש מגניבה כזאת הצליחה לעצבן אותי. ניקי
אני מ-מ-ש מקווה שהיא תתרפא. למרות שתכלס.. מ.. בעונה הזאת וגם אפשר להודות שקצת בעונה הקודמת היא לא ממש תרמה משהו בעלילה אז אולי מבחינה עלילתית זה די חכם להרוג אותה... |פרצוף-חושב-של-המסן| אבל זה עדיין לא סיבה מוצדקת בשבילי
ובקיצור - ניקי
לפני שהתחלתי לראות את הפרק ראיתי הודעה של דני עם "
" והייתה לי משום מה הרגשה ממש חזקה שפיטר ימות. פיו
. בכל מקרה, במהלך הפרק הייתי משותקת לגמרי, ובמקביל לעבודה שהייתי בטוחה שפיטר ימות... אז הייתי ממש בטראנס משהו. חחח.. החלטתי - פיטר בהחלט התנהג בטיפשות!!!!! בהתחלה חשבתי לי שויקטוריה אמרה לו, אבל לקנסאי[ששש אני קוראת לו קנסאי] היו אחלה תירוצים. ופיטר כ"כ סמך על קנסאיי..אחרי שהוא הציל את ניית'ן והכל.. שזה די טבעי שהוא ממשיך להאמין לו. אבל אח"כ ממשיכים לומר לו על קנסאיי והוא לא מקשיב והוא כ"כ מאמין בו שזה נהייה חולני!! אבל העיקר שהסיבה שפיטר כ"כ קנסאיי(=ניית'ן) שיכנעה אותו שבאמת קנסאיי רע והכל חזר למקומו^^ אז נחזור אחורה - הירו מנסה לעצור את פיטר וקנסאיי ולא מצליח והם ממשיכים בדרכם. במקביל ניית'ן מאט ואנג'לה מדברים על הכל ומגיעים למסקנה שצריכים ללכת לאודסה. קטע ממש מצחיק עם מאט וניית'ן
אני מתה עליהם! חחח. אאהאה "פליינג מן" בהחלט הירו שאני אוהבת וזה הדביק לי חיוך מטורף בפרצוף. היה איזה קטע שהייתי בטוחה שיש מצב שהירו הולך למות.. ולמרות שבמשך העונה האחרונה הצלחתי קצת לשנוא אותו, הייתי ממש "לא לא לא" כי ידעתי שהירו האהוב מהעונה הראשונה עדיין שורה בתוכו
בכל מקרה, מאט-הירו-ניית'ן במלחמה נגד קנסאיי והוירוס ופיטר במידה מסוימת.. קרב מוחות מ-מ-ש מגניב בין פיטר למאט. בכלל כל הסצנה הזו הייתה מעולה ומותחת פשוט. שלקראת סופה מנת הקטישיות האחים פטרלי שאנחנו זוכים לה בסוף כל עונה כנראה
. הירו יצא גדול הפרק!
יואו איך שהוא שם את קנסאיי! חהחה. ולא הצלחתי להגיב ליונה - אז כשחושבים על זה באמת.. הוא יהיה שם עד סוף העולם. אוי זה סקריפי!
. בכל מקרה פיטר מציל כמובן את העולם, ומאט-ניית'ן-פיטר נשארו בחדר חושבים להם מה לעשות. שלישייה מנצחת
ו..אמ. ניית'ן מודה בהכל. ו... הירייה. יואו. אני קפצתי. ניית'ן
אני ממש ממש ממש מקווה שפיטר ייתפוס קצת שכל וירפא את ניית'ן! דווקא כשהתחלתי לאהוב אותו! מוהינדר-מאיה-סיילר-מולי קטעים מעולים פשוט! מרתק ומדהים. הכל. סיילר מלך[כל מי ששנאתי נהייה מלך
] מאט די חוזר לנורמליות, והוא התאהב בניקי אני יודעת. חח.. אממממ, מגלים שאלחנדרו נרצח בדרך ממש מאגניבה. מולי
מאיה הייתה פחות מעצבנת הפרק, אבל בכל זאת, אם כבר נהרגת, אלוהים ישמור למה להחזיר אותך לחיים
.. אל הייתה גדולה כהרגלה!!
. הסצנות עם אל היו מעולות, בכלל אני אוהבת את הדמות הזו.. כל הרצון הזה כדי שבוב יתגאה בה, חבל שהיא לא הצליחה במשימה שהציבה לעצמה. אבל היא ממש התרגשה כשמוהינדר הודה לה.. חח מדהימה! בוב-בנט גם, היו קטעים מעולים. והירידה של הפרק - הבנט'ס. קלייר מתחילה לעצבן נורא, לייל מיותר וזה מצחיק
, מאגלס חמודי, ווסט קרצייה למדי, ואיחוד המשפחה לא היה מרגש בגרוש. בכלל נמאס לראות את קלייר בוכה.. בנט חוזר לחברה. וירה בניית'ן כנראה(לפי מה שאני חושבת לפחות)... אני חושבת שעברתי על הכל. בקיצור פרק מעולה לסיום עונה טיפה יותר חלשה מהקודמת. הפרק עבר לי ממש מהר כי כ"כ נהנתי כ"כ
, הכל היה מותח ולא שיעמם לרגע... כמו שאני אוהבת את הירוז
והיה גם מלא עצב וזה באמת שיתק אותי הרבה זמן! חח. אני לא מאמינה שאני צריכה לחכות עוד מי-יודע-כמה-זמן כדי שתמשיך העונה. אני לא יכולה פשוט. ררררררר!!!!!!1
אם למישהו יש קישור של הפרומו שjoeys pizza דיבר עליו זה יהיה נחמד כי אני לא מוצאת אותו >< אה! ואתם צריכים להתגאות בי, כי ראיתי בלי תרגום ולא שמתי לב בכלל! חחחח. כמה שעות אחרי שראיתי את הפרק שירלי שאלה אותי אם יש לי את הפרק בצפייה ישירה עם תרגום, ואני ממש חיפשתי את הקישור של הפרק שראיתי כדי לתת לה ואז קלטתי שזה בלי תרגום
... ואתם צריכים גם להתגאות בעצמכם אם הגעתם עד פה
נראה לי החפירה הכי ארוכה שלי בינתיים על פרק