שרשור פרק 11- ואחרון

gwini1

New member
../images/Emo7.gifנגמרה העונה...../images/Emo58.gif

כצפוי ניקי מתה...והאמת לא ברור לי למה לא עשו את זה בתחילת העונה- סליחה ליאן-אבל כל הסיפור שלה (ושל מייקה ומוניקה) היה פשוט לא קשור לכלום. אני לא מאמינה שאנג'לה שלחה שיהרגו את הבן שלה...מה זה? כ"כ לא מציאותי אף אמא לא תעשה דבר כזה. נח חוזר לחברה? מה הולך פה? אחרי כל מה שהם עשו לו? אולי זו פשוט הכנה לעונה הבאה-ככה תהיה להם עלילה גם בשבילו ולא יצטרכו להוציא אותו. פרק נחמד-אולי בגלל שציפיתי ליותר יצאתי קצת מאוכזבת. אבל אני עדיין חולה על הסדרה הזו ובא לי להרוג את התסריטאים הארורים שבגללם נגמרה העונה כ"כ מהר. ניקי
נייתן
אדם...

Guncrazy

New member
איזה פרק ../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

אני לא מאמינה שהרגו את ניקול וניית'ן
(דילן תתמרמר על זה עכשיו חודשים
) בעיקרון היה פרק סביר. היו כמה קטעים שהצליחו להעלות חיוך על פני כמו הקטע שניית'ן עשה שקמח למאט
או הקטע שהירו צעק Flying Man לזכר הימים הטובים, טיפת האופטימיות והכרזימטיות שהייתה לדמות שלו בעונה הראשונה. גם אהבתי שמאיה באה לסיילר ואמרה לו "רצחת את אח שלי" ואז בום הוא ירה בה
חבל שהיא לא נשארה מתה, ממש מיותרת אני לא מאמינה ששתי הרציחות שהבטיחו היו ניקול וניית'ן, קיוויתי שמאיה תמות, ידעתי שיהיה שוקר לדמות השניה אבל קיוותי לטוב (פיטר) אבל הייתי מציאותית (ווסט) חבל שלא הרגו את כל המשפחה הזאת של מוניקה, ממש מיותרים. הייתי מעדיפה שמוניקה תילכד בלהבות ולא ניקול, מוניקה הייתה מעניינת בדיוק לשתי פרקים ואז התחילה להימאס עליי. את אדם לא אהבתי אבל הדמות שלו הייתה טיפה מעניינת, אבל לא חבל לי עליו יותר מידי מה שכן, חייבים חייבים חייבים להיפט מקלייר ונוח, הם כאלה מעיקים
אולי לא הרבה יסכימו אותי כאן, אבל העונה שהניה לא מגיעה לקרסוליים של העונה הראשונה, מצידי, אם לצטט את דילן לרגע "בקצב הזה, שימשיכו לשבות, לא מגיע להם כסף בכלל"
אחחחח פנינות חוכמה של אלמנה מתוסכלת

AgeGen

New member
אהההההההההה!! (../images/Emo58.gif)

|מורט שערות| הפרק הזה היה כל מה שהעונה לא נתנה... אקשן.. הסברים הגיוניים.. ואשכרה התחילה עלילה יותר מעניינת, אומנם רק לעונה הבאה. וזה רק אני או שהפכו את תחילת העונה הבאה לאותו דבר שהיה בעונה הראשונה? נוח - בחברה. סיילאר - הרע הראשי. ניית'ן - כמעט מנהיג (מת..). היה פרק מעולה... can't wait..

ע ל מ ו ש

New member
אז, מה היה לנו... ../images/Emo58.gif

סצנה 1: מהונדיר, מאיה, סיילר ומולי- מאיה את כל כך תמימה שזה למות. סיילר :) !! מוהנדיר פועל יפה. מולי מסכנה. סצנה 2: מאט, ניית'ן, אנג'לה- אנג'לה שחקנית מעולה. איך ניית'ן מסתכל עליה בגועל וזה מגיע לה. סצנה 3: פיטר, אדם והירו- חחח איך אדם תקוע בפוזה הזאת. פיטר אווף תאמין להירו כבר. כל כך לא הגיוני שהירו שוכב שם ויש איזה מליון אנשים מסביב וכולם מתנהגים כרגיל. אדם מופתע לראות את הירו. סצנה 4: קלייר ואמא שלה- בדיוק ההפך קלייר!כולם ירדפו אחריך אח"כ. איזה חמודה אמא שלה. סצנה 5: בוב ואל- למה הוא כזה קר? מסכנה. ודאם, זו הבת שלך! סצנה 6: נוח, אל ובוב- היא אמרה בבקשה! יו היא ממש מסכנה, מה שעשו לה בחיים. "נוח, יש לנו בעיה". חח נוח שמח שהבת שלו מתמרדת. סצנה 7: מייקה וניקי- נוסעים... סצנה 8: פיטר ואדם- באיזו אדישות הם הורגים את השומרים. פיטר אל תעשה את זה! איך המנוול הזה מחייך. סצנה 9: מוהנדיר, סיילר, מאיה ומולי- מאיה תשתקי כבר אני לא יכולה לשמוע את הקול המעצבן שלך עוד. אה! הנה הציור של אייזק. אייזק :( אווו בדיקת דם. מצלמה! אז בוב יציל אותו. הוקל לי. לא איכפת לי שמאיה תמות, אבל למוהנדיר יש את התרופה לניקי! ולעוד אנשים מסכנים. ואני לא רוצה שמולי החמודה תמות. סצנה 10: אל- לא הבנתי מזה התיק הזה שלא היה בו כלום. אה אז בסוף היא תציל אותם. מאיפה היא מכירה את סיילר? "הו אבא אתה תהיה כל כך גאה בי". אני ממש אוהבת את הדמות שלה. חחח מזה התמונה הזאת של בוב עם הדג? הייתי מצרפת אם הייתי יודעת איך :S סצנה 11: מוניקה והאיש שחטף אותה- יוו הוא הולך לשרוף אותה! מה היא כבר עשתה? אנשים כל כך חולניים. סצנה 12: ניקי ומייקה- חהחה מגניב איך שכל הרמזורים התחלפו. סצנה 13: מאט, נייתן והירו- חחח איזה נחיתה. שתי זקנים. "אוקי. אנחנו לא מדברים על זה שוב בחיים" "מוסכם". יפה שהירו עדיים זוכר. אחח איזה נוסטלגיה "פליינג מאן!" סצנה 14: קלייר, ווסט, מיסטר מאגלס ונוח- ווסט באמת מעצבן. אני מקווה שעכשיו לא נראה אותו יותר. חח אפילו מיסטר מאגלס עוזב אותה.מה, נוח~?! סצנה 15: מולי, מאיה, סיילר, מוהנדיר- איך מולי תמצא מישהו מת? ומזה התמונה המכוערת הזאת?! אלחנדרו נראה נורא וכל כך מודבק. ושאני לא יתחיל אפילו עם מאיה. אוי ואבוי! מאיה תרגעי! תרגעי! יש לסיילר וירוס כמו של ניקי. מגניב, נדמלי. אוף מאיה עוד פעם עם הדרמטיות הזאת שלה. אוקי זה לגמרי מובן, כאילו הרגו לה את האח, אבל התגובה שלה תאכלס מרגישה לי כאילו אני רואה טלנבולה סוג ז'. חחחח אהבתי את הדרך שבה סיילר הרג אותה. באדישות כזאת. הוא כבר חטף עצבים. ובצדק. הגיע הזמן! כאילו, היא מתה באותו מקום שבו סיילר מת? הנה התרופה. אוףף הוא הולך להחיות את מאיה :/ סצנה 16: סנדרה, נוח, קלייר, לייל וגם רואים את בוב במטושטש- האמת מתגלה ;] לייל לא קשור P: הם פשוט נותנים לו ללכת?! סצנה 17: פיטר, אדם, הירו, מאט ונייתן- קריפי. נוזל לו דם מהאף מהמאמץ. הירו קורא לו קנסיי. פיטר אתה מעצבן אותי. לא מתאים לך להיות רע. מאט משתמש ביכולות החדשות שלו. זה לא עובד עם פיטר. נייתן הגיע. סצנה 18: הירו ואדם- העימות. ממש מרגש :/ "נהפכת לרשע" "למדתי ממך" איך אתה יכול להגיד אפילו שהירו רשע? אוי לא, יש לו את הוירוס! רע, רע, רע, רע מאד. סצנה 19: נייתן ופיטר- נו כבר פיטר תאמין לו, הוא אח שלך. סצנה 20: הירו ואדם- בחזרה אליהם. סצנה 21: פיטר ונייתן- למה פיטר מפוחד כזה? סצנה 22: הירו ואדם- אתה חושב שאתה אלוהים? אתה חולה בשכל. יופי לך הירו, אז תהרוג אותו כבר. סצנה 23: נייתן, פיטר, מאט, הירו ואדם- יופי שקלטת, יאללה מהר! אוי לא הוירוס נופל! הוא ישבר! הוא ישבר! אמא'לה הוא ישבר!!! נו, נו נו נו נו נו! מהההההההר! ג'אסט און טיים. אפשר לנשום לרווחה, נראלי. הלו! זהירות עם הדבר הזה. איך הוא הולך להשמיד את הוירוס? אה ככה. אושט. הנה הסימן! רגע העפר התפזר! אז זה אומר שהוירוס חופשי? מזה ממי מצלם אותם? נייתן, מה אתה כבר זומם? סצנה 24: מאיה, מוהנדיר, מולי, סיילר ואל- אוף למה מחזירים את מאיה לחיים. הוא גנב את הוירוס! הו הנה אל! מה סיילר עושה? טוב אל! אוי פאק הוא ברח. ניקי :( סצנה 25: מייקה, ניקי, האיש שחטף את מוניקה ומוניקה- הוא קלט אותה עם הפלאפון :/ אומייגוד :[ הוא משאיר אותה שם, באש. הופה! איך ניקי מרביצה לו. יפה לה. והיא באה לחלץ את מוניקה. וואי שיחקה אותה. הנה מוניקה, היא יוצאת. אבל אין זמן מייקה~!! נו ניקי עדיין שם! יאללה לכו. אוי ללללללאאאאאא :( נייקי. איזה עצוב :( סצנה 26: אנדו, הירו וגם קצת אדם מונרו- חהחה. הירו קבר אותו. כל הכבוד! סצנה 27: מוהנדיר, מולי, מאיה ואל- איך אל מתרגשת מזה שהיא הצילה אותם. חמודה. סצנה 28: מאט, נייתן ופיטר- איזה חמודים האחים פטרלי. נייתן נואם, מה הקשר? כאילו, למה? יפה רואים פלאשבקים מכל העונה :] וגם המהעונה הקודמת! על מה הוא מדבר? אומייגוווווווווווווווווווווווווד!!@#$%^ ירו בוו! אמא'לה.. אבל למה?! למה דווקא נייתן?!@#$ אווווף לא מסכן. הוא רצה לגלות שיש לו כוחות. מטופש מצידו. מי ירה בו? יש מצב שסיילר? לא, רגע, הנה מאט מסתכל. אה זה היה... בנט! כןן נוח! רואים את המשקפיים שלו! זה הוא. נו ברור, החברה אמרה לו לעשות את זה. יוו איזה סיום. אהבתי מאד! סצנה 29: אנג'לה פטרלי- אממ לא ממש הבנתי עם מי היא דיברה ומה היא אמרה >< אוי זה כמו שהיה בעונה הראשונה. מגניב. "סוף העונה השניה" "עונה שלישית- רשעים" שם מעניין. והנה ממש בזמן, רשע- סיילר. הוא מצליח! "חזרתי". אין לי סבלנות לחכות לעונה הבאה! סיכום: פרק מעולה! לא יכולתי לנשום. רגעי השיא: המוות של ניקי, המוות של נייתן. הדמות שהכי אהבתי הפרק: ניקי שיחקה אותה. היא התנהגה ממש בגיבורות והייתה אמיצה. חבל רק שהחיים שלה בסדרה היו כאלה קשים. אף פעם לא היה לה נחת, והיא תמיד סבלה. חפרתי... קצת הרבה.

סחטיין כל החפירה ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

אני הייתי מהמר שאנג'לה דיברה עם בוב

RoyBO

New member
../images/Emo58.gif!!!!!!!!!!

אף אחד לא רוצה להמר מי זה המתנקש של ניית'ן? הוא נראה לי מישהו צעיר ולא מהמבוגרים, סוג של דמות חדשה.

RoyBO

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי. אמנם הוא נגד להפיץ את יכולותיה של בתו בציבור, אבל הדמות שרואים מהגב נראית של בחור צעיר עם כובע. לי נראה שזו דמות חדשה שעובדת בחברה.

AgeGen

New member
לי הוא נראה ../images/Emo58.gif

סיילאר!!! הוא דומה מאוד לסיילאר בעונה הראשונה עם אותו כובע מצחיה שמסתיר את כל הפנים והמעיל הארוך. יכול להיות שזה לא מתאים מבחינת העלילה שרואים אותו בסוף מקבל את הכוחות שלו, אבל יכול להיות שזה קרה אחרי או לפני, כי רואים גם שאנג'לה מפחדת ממנו ולא ממש מרוצה מהדיבור שלה איתו (למרות שיכול להיות שזה בגלל שהיא כרגע הסכימה להרוג את הבן שלה...)

קרניjack

New member
גם אני חשבתי ככה ../images/Emo58.gif

אבל זה לא ממש מסתדר עם העלילה והסצנה שלאחר מכן סיילר מזריק לעצמו
חוץ מזה, זה דיי יהיה טיפשי שזה הוא. אני אומרת ווסט

MnsuR

New member
מממ ... ../images/Emo58.gif

לפי מבנה הגוף של המתנקש, נראה לי שזאת דמות חדשה או שזה נוח במט

rawsh

New member
לא בטוח שהיא דיברה ממש איתו../images/Emo58.gif

לא בטוח שאנג'לה דיברה ממש עם המתנקש שירה בניית'ן. אם זה היה מישהו ששלחה החברה (כמו בנט למשל), אז יכול להיות שאנג'לה מדברת בטלפון עם בוב או עם מישהו אחר שהיה אחראי, ואומרת לו "אתה מבין שפתחת/פתחתם עכשיו תיבת פנדורה" בזה שהם שלחו את המתנקש. משום דבר לא מובן שהיא מדברת עם היורה בעצמו.

Y0NaTaN

New member
../images/Emo58.gif רבאק איזה פרק :|

הפרק הכי טוב לדעתי בסדרה הזאת
היו יותר מדי דברים לא צפויים בעיקר המוות של ניקי ושל ניית'ן והתחייה של מאיה. איך יכלו להרוג גם את ניקי וגם את ניית'ן
מקווה שניית'ן יחזור ע"י כך שמוהינדר ירפא אותו, כמו שכולם חשבו שהוא מת בסוף עונה 1 >< והסוף.. "חזרתי". ענק XD אגב, סתם פרט טריוויה.. השחקן של אדם שיחק גם בסדרה זהות בדויה, וגם שם בסוף העונה (שם בסוף העונה האחרונה) אחת הדמויות הייתה אלמותית ונקברה בחיים, עד... סוף העולם
ממתין בקוצר רוח לפרק 12

rawsh

New member
../images/Emo58.gif

כן, המוטיב הזה הולך חזק היום כנראה
זהות בדויה זה של ג'ייג'יי אברמס שיצר גם את אבודים. ובשנה שעברה מתו ככה גם באבודים שתי דמויות ביחד. לא בנות אלמוות אבל עדיין

RoyBO

New member
הזכרתי פה בעבר את הדמיון לזהות בדויה

קבורתו של מיסטר סלואן בהריסות הקבר של רמבלדי.

KontrASt

New member
../images/Emo58.gif

פרק די טוב אבל אף אחד לא אמר שניקי ונייתן מתו..יש עדיין את כל העניין של העברת הדם..ובכלל אולי ניקי ניצלה איכשהו.

N o a m V

New member
פרק 11 - סוף חלק 2

היו כמה סצנות מיותרות כמו ניקי ומייקה שלא קשורים בכלל לעלילה המרכזית, ניקי כבר לא ממש תרמה לסדרה וטוב שהיא בחוץ. עוד משהו מצחיק זה שמצד אחד ניקי כיסחה את הכושי והרימה את הקרש הבוער אבל להציל את עצמה היא לא יכולה פתאום....לא נורא. הירו יצא סוף סוף תותח ועשה משהו מועיל אחרי 10 פרקים שהוא שיעמם את כולם. עד שסיילר עושה משהו מועיל והורג את מאיה המעצבנת הזאת מחזירים אותה שוב....פאקקק. היה לי כמעט ברור שנייתן בחוץ אבל למה להרוג אותו ככה ??? מה גם שאחרי שירו בו אף אחד לא חיפש את הרוצח, כולם בהלם כזה בייחוד מאט האדיוט הזה - כאילו אתה שוטר ??? מה גם שלא ממש ברור לי איך הוא יכול למות אם אדם ריפא אותו בעזרת הדם שלו - כמו הסיפור של נוח והדם של קלייר ? מה שטוב זה שסיילר חזר לשכונה והוא כנירא האיום הבא .

למעלה