אז, מה היה לנו... ../images/Emo58.gif
סצנה 1: מהונדיר, מאיה, סיילר ומולי- מאיה את כל כך תמימה שזה למות. סיילר

!! מוהנדיר פועל יפה. מולי מסכנה. סצנה 2: מאט, ניית'ן, אנג'לה- אנג'לה שחקנית מעולה. איך ניית'ן מסתכל עליה בגועל וזה מגיע לה. סצנה 3: פיטר, אדם והירו- חחח איך אדם תקוע בפוזה הזאת. פיטר אווף תאמין להירו כבר. כל כך לא הגיוני שהירו שוכב שם ויש איזה מליון אנשים מסביב וכולם מתנהגים כרגיל. אדם מופתע לראות את הירו. סצנה 4: קלייר ואמא שלה- בדיוק ההפך קלייר!כולם ירדפו אחריך אח"כ. איזה חמודה אמא שלה. סצנה 5: בוב ואל- למה הוא כזה קר? מסכנה. ודאם, זו הבת שלך! סצנה 6: נוח, אל ובוב- היא אמרה בבקשה! יו היא ממש מסכנה, מה שעשו לה בחיים. "נוח, יש לנו בעיה". חח נוח שמח שהבת שלו מתמרדת. סצנה 7: מייקה וניקי- נוסעים... סצנה 8: פיטר ואדם- באיזו אדישות הם הורגים את השומרים. פיטר אל תעשה את זה! איך המנוול הזה מחייך. סצנה 9: מוהנדיר, סיילר, מאיה ומולי- מאיה תשתקי כבר אני לא יכולה לשמוע את הקול המעצבן שלך עוד. אה! הנה הציור של אייזק. אייזק

אווו בדיקת דם. מצלמה! אז בוב יציל אותו. הוקל לי. לא איכפת לי שמאיה תמות, אבל למוהנדיר יש את התרופה לניקי! ולעוד אנשים מסכנים. ואני לא רוצה שמולי החמודה תמות. סצנה 10: אל- לא הבנתי מזה התיק הזה שלא היה בו כלום. אה אז בסוף היא תציל אותם. מאיפה היא מכירה את סיילר? "הו אבא אתה תהיה כל כך גאה בי". אני ממש אוהבת את הדמות שלה. חחח מזה התמונה הזאת של בוב עם הדג? הייתי מצרפת אם הייתי יודעת איך :S סצנה 11: מוניקה והאיש שחטף אותה- יוו הוא הולך לשרוף אותה! מה היא כבר עשתה? אנשים כל כך חולניים. סצנה 12: ניקי ומייקה- חהחה מגניב איך שכל הרמזורים התחלפו. סצנה 13: מאט, נייתן והירו- חחח איזה נחיתה. שתי זקנים. "אוקי. אנחנו לא מדברים על זה שוב בחיים" "מוסכם". יפה שהירו עדיים זוכר. אחח איזה נוסטלגיה "פליינג מאן!" סצנה 14: קלייר, ווסט, מיסטר מאגלס ונוח- ווסט באמת מעצבן. אני מקווה שעכשיו לא נראה אותו יותר. חח אפילו מיסטר מאגלס עוזב אותה.מה, נוח~?! סצנה 15: מולי, מאיה, סיילר, מוהנדיר- איך מולי תמצא מישהו מת? ומזה התמונה המכוערת הזאת?! אלחנדרו נראה נורא וכל כך מודבק. ושאני לא יתחיל אפילו עם מאיה. אוי ואבוי! מאיה תרגעי! תרגעי! יש לסיילר וירוס כמו של ניקי. מגניב, נדמלי. אוף מאיה עוד פעם עם הדרמטיות הזאת שלה. אוקי זה לגמרי מובן, כאילו הרגו לה את האח, אבל התגובה שלה תאכלס מרגישה לי כאילו אני רואה טלנבולה סוג ז'. חחחח אהבתי את הדרך שבה סיילר הרג אותה. באדישות כזאת. הוא כבר חטף עצבים. ובצדק. הגיע הזמן! כאילו, היא מתה באותו מקום שבו סיילר מת? הנה התרופה. אוףף הוא הולך להחיות את מאיה :/ סצנה 16: סנדרה, נוח, קלייר, לייל וגם רואים את בוב במטושטש- האמת מתגלה ;] לייל לא קשור P: הם פשוט נותנים לו ללכת?! סצנה 17: פיטר, אדם, הירו, מאט ונייתן- קריפי. נוזל לו דם מהאף מהמאמץ. הירו קורא לו קנסיי. פיטר אתה מעצבן אותי. לא מתאים לך להיות רע. מאט משתמש ביכולות החדשות שלו. זה לא עובד עם פיטר. נייתן הגיע. סצנה 18: הירו ואדם- העימות. ממש מרגש :/ "נהפכת לרשע" "למדתי ממך" איך אתה יכול להגיד אפילו שהירו רשע? אוי לא, יש לו את הוירוס! רע, רע, רע, רע מאד. סצנה 19: נייתן ופיטר- נו כבר פיטר תאמין לו, הוא אח שלך. סצנה 20: הירו ואדם- בחזרה אליהם. סצנה 21: פיטר ונייתן- למה פיטר מפוחד כזה? סצנה 22: הירו ואדם- אתה חושב שאתה אלוהים? אתה חולה בשכל. יופי לך הירו, אז תהרוג אותו כבר. סצנה 23: נייתן, פיטר, מאט, הירו ואדם- יופי שקלטת, יאללה מהר! אוי לא הוירוס נופל! הוא ישבר! הוא ישבר! אמא'לה הוא ישבר!!! נו, נו נו נו נו נו! מהההההההר! ג'אסט און טיים. אפשר לנשום לרווחה, נראלי. הלו! זהירות עם הדבר הזה. איך הוא הולך להשמיד את הוירוס? אה ככה. אושט. הנה הסימן! רגע העפר התפזר! אז זה אומר שהוירוס חופשי? מזה ממי מצלם אותם? נייתן, מה אתה כבר זומם? סצנה 24: מאיה, מוהנדיר, מולי, סיילר ואל- אוף למה מחזירים את מאיה לחיים. הוא גנב את הוירוס! הו הנה אל! מה סיילר עושה? טוב אל! אוי פאק הוא ברח. ניקי

סצנה 25: מייקה, ניקי, האיש שחטף את מוניקה ומוניקה- הוא קלט אותה עם הפלאפון :/ אומייגוד :[ הוא משאיר אותה שם, באש. הופה! איך ניקי מרביצה לו. יפה לה. והיא באה לחלץ את מוניקה. וואי שיחקה אותה. הנה מוניקה, היא יוצאת. אבל אין זמן מייקה~!! נו ניקי עדיין שם! יאללה לכו. אוי ללללללאאאאאא

נייקי. איזה עצוב

סצנה 26: אנדו, הירו וגם קצת אדם מונרו- חהחה. הירו קבר אותו. כל הכבוד! סצנה 27: מוהנדיר, מולי, מאיה ואל- איך אל מתרגשת מזה שהיא הצילה אותם. חמודה. סצנה 28: מאט, נייתן ופיטר- איזה חמודים האחים פטרלי. נייתן נואם, מה הקשר? כאילו, למה? יפה רואים פלאשבקים מכל העונה :] וגם המהעונה הקודמת! על מה הוא מדבר? אומייגוווווווווווווווווווווווווד!!@#$%^ ירו בוו! אמא'לה.. אבל למה?! למה דווקא נייתן?!@#$ אווווף לא מסכן. הוא רצה לגלות שיש לו כוחות. מטופש מצידו. מי ירה בו? יש מצב שסיילר? לא, רגע, הנה מאט מסתכל. אה זה היה... בנט! כןן נוח! רואים את המשקפיים שלו! זה הוא. נו ברור, החברה אמרה לו לעשות את זה. יוו איזה סיום. אהבתי מאד! סצנה 29: אנג'לה פטרלי- אממ לא ממש הבנתי עם מי היא דיברה ומה היא אמרה >< אוי זה כמו שהיה בעונה הראשונה. מגניב. "סוף העונה השניה" "עונה שלישית- רשעים" שם מעניין. והנה ממש בזמן, רשע- סיילר. הוא מצליח! "חזרתי". אין לי סבלנות לחכות לעונה הבאה! סיכום: פרק מעולה! לא יכולתי לנשום. רגעי השיא: המוות של ניקי, המוות של נייתן. הדמות שהכי אהבתי הפרק: ניקי שיחקה אותה. היא התנהגה ממש בגיבורות והייתה אמיצה. חבל רק שהחיים שלה בסדרה היו כאלה קשים. אף פעם לא היה לה נחת, והיא תמיד סבלה. חפרתי... קצת הרבה.