שרשור פאנקון ואחריו

איפה אתה עובד, משה?

נפתח מסדר ודקים בארץ?

Bajoran Priest

New member
עדיין לא, אבל זה בתכנון..

בשביל מה את חושבת שאני עובד? אני חוסך כסף להקמת המסדר. המסדר ישרת את מסע הבחירות הנצחי שלי לתפקיד הקאי, שלא נראה שהתקדם ולא במעט בשנתיים האחרונות.

Bajoran Priest

New member
ממממ....

איך הפורס יעזור לי בדיוק? הוא בכלל מיקום אחר. מה שאני צריך זה את עזרת הנביאים, you guf.

ygeva

New member
לא נכון...

כדברי האביר הדגול, אובי-ואן-אשנובי: The Force is everywhere.... וחוץ אומרים ש- May the Prophets guide your way. ואם הם באותו יום לא עובדים או שהם עסוקים עם בריות אחרות?

Bajoran Priest

New member
אתה אל תגיד לי מה אומרים ומה לא../images/Emo3.gif

וחוץ מזה, אם היית מבין עניין יותר, היית שם לב שהשאלה שלך מיותרת. "ואם הם *באותו יום* לא עובדים" כלומר אתה שואל- *מתי* הם כן עובדים? המונח "מתי" לא תקף לגביהם.

ygeva

New member
אז יש לי תשובה גם לזה:

אומרים שנביאים יהיו איתך. אבל זה לא אפשרי, כי הם בעצם בכל מקום בו בזמן, כי זמן לא תקף לגביהם. ואז יוצא שהם בעצם תמיד איתך, ואיתי ועם כולנו בכל נקודת זמן כלשהי. אז זאת שורה בכלל לא רלוונטית. ודת בכלל לא רלוונטית אם היא ממציאה משפטים שסותרים את עצמם.

חומד, משפטים כאלה הם בדיוק מה

שעושה דת לגדולה. תיאולוגיה זה לא התחום שלך

Bajoran Priest

New member
עבודה במשמרת שנייה, כן.

התחלתי בשבוע שעבר לעבוד במפעל לאריזת תמרים(וליצ'י) ואני במשמרת שנייה. לכן, לא אוכל להגיע לפאנ.קון, ככל הנראה.

../images/Emo26.gifעדכון קטנטן, כנסו...../images/Emo70.gif

קודם כל, הפרטים של המפגש (ושל פאנ.קון) הוכנסו ל"לוח אירועים" בסרגל הכלים של הפורום. וחוץ מזה, בנוגע להצעה של ygeva לעשות קנייה מרוכזת-- מסתמן כרגע שאנחנו קבוצה קטנה מאוד של נפגשים, ולכן, אני חושבת שאני ארכז את השמות ואשלח לכל אחד מסר עם מה שהוא צריך להביא, כדי שלא נתקע עם 7 שקיות במבה שוש ואחת במבה אוסם. מקובל עליכם?

ygeva

New member
חיובי, מקובל

להביא גם את לפטופ, שנעשה מרתון העונה השלישית לתוך הלילה או להקרין פעם נוספת את גאלקטיקה - מיני סידרה 2003? אם אני אגיע עם רכב, מישהו צריך טרמפ? בלי שום קשר, מה יש מעניין בחמישי בערב בכנס? יש מרתון לילי או משהו? מישהו רוצה להצטרף פה איתי לתורנות שלי בשבת?

הוא מאוד מתקמצן על המלח שלו

אלא אם זה נועד למטרות זרייה על פצעים של אחרים.

itstzar

New member
אני ל מתקמצן, אני חוסך...... :p

ובכלל, המלח זה רק לפצעים של אלון, על אחרים זה לא כיף חוץ מזה, אני לא יכול להגיע, קיבלתי קידום אז אין לי חופש.....

למעלה