שרשור פאנקון ואחריו

HyperNovA

New member
אלון תביא ת'באטלת' !! ../images/Emo6.gif

טאשה תדאגי שהמאבטחים ירשו לו להכניס אותה הפעם... חחח

Bored Guardian

New member
../images/Emo31.gif

צבא.. חבל דווקא רציתי לבוא <סניף סניף>, מתי אמור להיות הכנס הבא?

CaptainOok

New member
../images/Emo45.gif אני אני אאחר טיפה../images/Emo3.gif

ב-22:00 נגמרת משמרת של מתנדבים, ואני צריך לדאוג להם. אז אני אתעקב קצת

papal

New member
../images/Emo45.gifואם אתם כבר באים- אז

תבואו לשמוע את ההרצאה שלי בשעה 13:00 על משחקי מחשב במס"ב השקעתי על זה הרבה עבודה כדי להתאים אותה לתנאים לש פאן קון ואני חושב שזה מאוד יעניין אתכם- כדי לכם לבוא

ygeva

New member
אני אבוא

ואשמח לעזור ולתרום בארגון של העסק אם צריך (אהיה זמין עם רכב גם קרוב לוודאי). אם צריכים ממני עזרה בארגון, בסיוע (כיבוד? אולי נעשה קנייה מרוכזת ואז כל אחד יחזיר קצת?) יש טעם להציע לחלקכם להביא עמכם פרקים שאתה רוצים להחליף, תלבושות, ספרים?

n i v1

New member
הלובי של אולם מופת קטן

לא יודע אם הייתם שם... אבל צריך מקום שיש בו מקום. ושנית- האם אתם יודעים שאני הולך להרצות שם? אם לא, כנסו לתכניה של הכנס.

בהתחלה חשבנו שיהיה לנו חדר

אבל מתברר שהוא תפוס, אז ניפגש בלובי ואם לא יהיה לנו מקום נחפש אחרי שכולם יתאספו.

ygeva

New member
לא מומלץ...

בלי לזרוק סתם משפטים לאוויר... צריך להיות איפשהו מקום בת"א שאפשר להפגש בו בצורה מסודרת מבלי לגרום לאנשים להסתבך... מקסימום אפשר גם בדיזינגוף סנטר או משהו כזה... חשבתם פעם על לערוך את המפגשים האלה בבתים של אנשים? זה עובד...

n i v1

New member
הגעה למופת- אוטובוסים

מאד פשוט, בת"א, יכולים על קו 62/61. אפשר לעלות עליו מהכרמלית, דרך אלנבי, דרך דיזנגוף, ז'בוטינסקי, רכבת צפון... יש תחנה ממש 50 מטר ממופת, אין בעיה להגיע, זה לא מסובך, יורדים בקריניצי. אם אתם מגיעים מהתחנה המרכזית החדשה, או מעזריאלי, אפשר לעלות על קו 60, ואז יורדים ממנו וחוצים את הכביש אל מופת. עוד אפשרות, קו 72. נראה לי מספיק

ygeva

New member
למזלנו אוטובוסים בת"א לא חסר

הבעיה שטאשה העלתה היא שהמקום עצמו קטן מידי ולא מתאים. אם זה כך, אני שואל למה לא לערוך את המפגש במקום שיהיה לכולם יותר נוח ומרווח בו? בפורום קודם שהשתתפתי בו (לא רלוונטי איזה, איפה ומתי), המפגשים היו מתקיימים בהתחלה בבר-אילן ומשם עברו לבתים של אנשים (התחיל בערב סרטים והתגלגל. לא רלוונטי, רק דרך חשיבה). שוב, אם אני יכול לעזור אני אשמח. אם זה להתנייד בת"א באותו יום כדי לארגן את הכיבוד או משהו דומה - אני לרשותכם.

העניין הוא כזה

רבים מחברי הכנס יהיו בכל מקרה באולם "מופת" כי שם מתרחש באותו זמן כנס "פאנקון" (האח, הידד!
). לערוך פגישה בת"א לא כדאי. אם כבר, אולי כדאי להתרכז ב"מופת" ולחפש מקום מפגש נחמד באיזור.

למעלה