שרשור פאנקון ואחריו

../images/Emo42.gifמפגש פורום../images/Emo70.gif../images/Emo82.gif../images/Emo39.gif../images/Emo28.gif

חברים יקרים! בעוד שבוע מהיום פאנקון יהיה מאחורינו, ואתם תחזרו לבתיכם עייפים אך מרוצים בסיומו של המרתון הלילי, או מה שזה לא יהיה שתעשו שם.
גם מפגש הפורום יהיה מאחורינו, וכדי שהוא יעבור בצורה מוצלחת, כדאי שלפחות נהיה סגורים על הפרטים...
אז, מה שסיכמנו עד עכשיו זה:
יום חמישי, ה-29.7 22:00 בלילה בלובי של אולם "מופת". כדי שתהיה לי הערכה כללית של מספר המשתתפים, אבקש ש: מי שבא בטוח ישרשר הנה
מי שלא בטוח יבוא, אבל יש סיכוי, ישרשר
/
ומי שיודע שהוא בכלל מבקר את דודה חנה בצרפת ואין סיכוי שהוא יהיה שם, שישרשר
עוד דבר קטן: אני חושבת שהרבה יותר כיף אם מפגש מהסוג הזה מלווה בכיבוד קל...
אז יהיה נחמד אם כל מי שבא יביא איתו משהו קטן, בסגנון חטיף או בקבוק שתייה. תחשבו על זה, אני אנסה לברר במקביל אם בכלל ירשו לנו לאכול שם...
אז שיהיה לכם סופ"ש נעים, שאלות בעיות טענות וכו'-- אליי במסרים או באימייל. טאשה.

../images/Emo180.gifכל הבאים למפגש, שימו ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

עברתי על השירשור, וממנו עולה שהאנשים שבטוח באים הם: אני DaHunter CaptainOok papal ygeva קפטן פרוטון קפטן ברני (חיים חפר, שיודע שכדאי לו לבוא, אחרת אני אוציא לו את השומשום מהזעתר
) ואולי גם TNT ו shay999. אם מישהו מגיע ולא מופיע כאן, שישלח לי מסר בבקשה!! אנשים יקרים, בהכרב מצומצם, אך נהיה שם! (אפילו יצא לי חרוז) אנא שימו לב לתיבות המסרים שלכם, כי אמור להגיע אליכם מסר עם מה שאתם צריכים להביא.... יום נעים שיהיה לכם ולכולם. טאשה

OSHAYR

New member
שלום לכווולם

שלום לכולם אני הייתי בהכנס פאן.קום, החבר של טל (PAPAL). מצטערים שלא חזרנו להקרנות לילה!

DaHunter

New member
אם לא תגידו לי איפה זה נמצא, אני לא

מגיע!!! אויש! איי ניד דירקשנז!

papal

New member
ש-ל-ום

אחרי שינה ויום פורה חזרתי למחשב- ואני כאן היה מעניין אם כי איך שהגעתי הביתה בום נרדמתי ואושר לא הצליח להעיר אותי אז לא הייתי במרתון- איזה בעסה!! אבל היה כיף ושמח שפגשתי את רובכםפ

ygeva

New member
שכחת גם את המשחק מלחמות הדומיניון

שיצא לי לשחק בו, והוא לא ממש מרתק... אגב, אם תרצה את המשחק של דורות תודיע לי. ובנימה אחרת - צלמים אתם לא תהיו, ומי שצילם במצלמה שלי צילם תמונה שחורה תרתי משמע.

papal

New member
אמרתי גם אמרתי על מלחמת הדומיניון

והוא אכן נחשב משחק רע הוא די נכשל בארצות הברית רק לידיעתך...

ygeva

New member
אם נחשוב על זה...

למשחק "אקדמיית צי הכוכבים" היה כל כך הרבה פירסום סביבו (הטיול שלי לארה"ב היה בדיוק באותה תקופה שהמשחק הזה יצא לחנויות והם פרסמו אותו בצורה מעוררת השראה) וכל כך הרבה כסף הושקע בו - קטעי וידאו מצולמים, שחקנים אמיתיים, עלילה מרשימה. גם הגרפיקה שלו הייתה לא רעה. הפגם היחיד שמצאתי בו הוא הקונספט של המשחק - לכאורה "בית ספר לפיקוד טקטי" או משהו כזה - והצוערים בו הם צוערים של האקדמיה, כאלו שאפילו לא קיבלו דרגות קצונה - כבר התקבלו לבית הספר לפיקוד - בפועל זה אמור להיות מיועד לקצינים שאמורים לקבל תפקיד פיקודי בכיר כלשהו (החל מתפקיד קצין שני ודרגת לוטנט לפחות...). דבר נוסף שהעכיר על אווירת המשחק - הוא מנוע המשחק עצמו. אמנם השקיעו הרבה בדגמים במשחק ובגרפיקה - אבל באמת - ככה צריך להראות קרב? אפילו הפייזרים נראו כמו דברים לא מזוהים שנופלים על ספינת האויב. דווקא פה היה ניתן להשקיע יותר - בסצינות הקרב שהם 80% מהמשחק ולא בכל מה שמסביב - כמו שעשו בצורה נכונה ב"מפקד הגשר" (שם קרב לראשונה נראה כמו קרב). בסופו של דבר - כימעט כל מנועי הקרב שראיתי במשחקי סטאר טרק איכזבו אותי (בדגש גדול, חזק ומרובע על זה של "דורות"), למעט של שלושה - ארמדה הראשון המצויין לטובה (אין מה לעשות, שם זה פשוט נראה כמו קרב אמיתי הלקוח מאחד הפרקים של חלל עמוק 9... פשוט גרם לי שעות לשבת מול המשחק וליצור קרבו ענק רק בשביל זה, כמו סרט נע על המסך, במיוחד אחרי שהאדרתי את המשחק עם ספינות נוספות. כל הכבוד! לעומת זאת, המשחק השני בסידרה היה מאכזב, לא נוח לשליטה וכבר יצא מפרופרציה. משחק אסטרגיה צריך להיות פשוט ונוח להבנה, למיטב הבנתי), "מפקד גשר" (ההשקעה בפרטים הייתה מדהימה - החל מירי הפייזר נגד ספינת האויב, וכלה בנזקים או החתיכות העפות לכל עבר מהספינה הפגועה. רק מה לעשות, שגם המשחק הזה ממצה את עצמו אחרי כמה משחקי און ליין...), והקווסט של "הדור הבא" - "יוניטי אחד" (שמלבד היותו קווסט מרתק ומעניין, הוא גם בעל מנוע קרב מצויין - ראליסטי, אמין, נוח להפעלה ונותן תחושת קרב בעלת אתגר מחשבתי יותר - דוגמה למשחק ישן ששם הרבה משחקים בכיס הקטן - האקדמיה, הולדת הפדרציה, דורות, פיקוד הצי...). אגב, די אהבתי את סדרת "כוח עלית" והייתי מעוניין להשיג אותו ואת "צוות משימה". או שאפשר גם להתחיל לארגן טורנירים של "מפקד הגשר". נקודה למחשבה.

papal

New member
יואב - סחטיין על הידע

אתה צודק במה שאתה אומר- ואכן ארמדה נחשב לאחד ממשחקי הטרק המוצלחים ביותר יש לך מספר משחקים שלי אין (אהמ דורות ואהמ אהמ NEW WORLS??) ההשקעה אכן ניכרת בכל מקום אבל יש הרבה מקום לשיפור ולדעתי דבר שלא עשו וצריך להיעשות בהקדם האפשרי הוא משחק שיאפשר לשחקן לשלב כמה דברים כך- לשלוט על הספינה אך גם תהיה לו האפשרות לרדת לכוכבים ולהיות חלק מהכוחות וגם דבריפ נוספים אני יודע שהאנלוגיה מאוד מוזרה אבל זה אמממ סוג של CLUB MANAGER רק עם סטר טרק- אבל עפם האפשרות להיות חלק פעיל ולא פאסיבי - וזה בניגוד למשחק שניסה להתיימר להיות כזה ולא הצליח BIRTH OF THE FEDRATION כי הוא פשוט לא איפשר את ההתנסות המעשית - שתיתן לך שליטה על הצוות בעצמו בסיטוא\ציות שונות חחות מלהפעיל ולנהל בקצור המשחק האידיאךלי מבחינתי- הוא משחק שישלב כמה ז'אנרים בתוכו- שדרך אגב זה מה שמתחיל לקרות כיום בועלם המשחקים- וכנראה שיהיה אור בקצה המנהרה גם במשחקי הTREK

ygeva

New member
קודם - תודה

לגבי דורות אני אשמח להשאיל אותו למי שמבקש - כבר קיבלתי פנייה מבחור בשם seti2 שביקש ממני את המשחק הזה. אני אשמח אם מישהו יוכל להשאיר לי את Elite Force ו- Away Team לגבי מה שכתבת... אז קודם כל, תודה. כבר יצא לי להתנסות במספיק משחקים של סטאר בשביל לקבוע שהרעיון של המשחק האולטימטיבי - בו אתה השחקן מסוגל להשתתף בקרבות ענק או לחלופין לצאת למשימת שטח נשמע כמו פרוייקט שאפתני, הדורש השקעה מרובה ולאו דווקא יעבוד. דוגמה לכך הוא המשחק Battlecruiser 3000AD שיוצרו ניסה לעשות בו הכל - ובסוף הוא כשל. סגנון המשחק היחיד שמסוגל לשלב את כל אלה ולצאת כמשחק מופת הוא סגנון הקווסטים, דוגמת "הדור הבא: האיחוד הסופי" שמשלב קווסט עם מנוע קרב מצויין, סטאר קונטרול 2 שמשלב קווסט איכותי ביותר, אווירת משחק מרשימה ומנוע הקרב הידוע והטוב של סדרת משחקי סטאר קונטרול (אין מה לומר, משחק שסחף אותי מהרגליים עוד מהרגע הראשון). משחק פעולה שמנסה לשלב את כל אלה - גם קווסט, גם קרבות חלל, גם פעולה מגוף ראשון נדון לכישלון - דוגמה לדורות - שניסה וניכשל כשלון חרוץ. זה למה בElite Force הבינו שזה או זה או זה - ובחרו בפעולה מגוף ראשון כאשר הספינה משמשת כרקע למשחק. במצב של היום אתה יכול לשלב את כל אלה לאו דווקא במשחק מחשב, אלא במשחק תפקידים שולחני, תחת הכותר "לחקור עולמות חדשים". אבל זאנר משחקי התפקידים מבוססי סטאר טרק לא מפותח (לצערי הרב...) בארץ ואין הרבה התעניינות בו, כך שנמשיך לקוות לטוב (ההנחה שלי, שהמשחק הבא של סטאר טרק שינסה לשלב כמה אלמנטים ביחד יהיה משחק מבוסס רשת).

נצל"ש: RITES

ע"פ מורפיקס, Rite הוא טקס פולחני. יכול להיות שמדובר במשחק מילים? יש איזהו קשר בין עלילת "Judgement Rites" לטקס שפיטה פולחני כלשהו?

[TNT]

New member
שלום

נסעת היום ברכבת של 10? כי נראה לי שראיתי אותך שם. בכל מקרה היה ממש נחמד אתמול.

papal

New member
איך היה המרתון?

ושאלה לגבע- קוראים לך יואב נכון? לא טעיתי בשם ?

DaHunter

New member
אני לא ממש יודע איך היה המרתון...

הלכתי לישון מתחת לכיסאות בשורה האחרונה... וOOK דרך עלי!

למעלה