שרשור פאנקון ואחריו

המרתון היה נורא

Tripping the rift היא סידרה נחמדה, אבל לא כשרואים 13 פרקים ברצף . בסוף כל פרק אני - ונראה שגם כל שאר הקהל, כלומר החלק מהקהל שלא ישן - התפללתי שזה סוף סוף הפרק האחרון. זה לא היה. הפרק של מדע מיסתורי 3000 היה לעומת זאת מבדר מאד. אולי דווקא את הסדרה הזאת היו צריכים לעשות כל הלילה.

[TNT]

New member
צודק

לא בחרו סידרה שמתאימה למרתון. והפרק של מדע מיסתורי 3000 באמת היה גדול!!

ygeva

New member
אולי...

זה היה המקום לשדר כמה פרקים מהעונה השלישית. למרות שאני די חושב שגם היה מקום לבצע הקרנות של כמה סרטי אנימה טובים שעוסקים במד"ב-פנטסיה. כגון העדשאי...

Oren C4

New member
שלום למשתתפי הכנס אתמול

רציתי להגיד שמאוד נהנתי אתמול בכנס, זו הזדמנות לדבר עם אנשים שונים על מה שאני באמת אוהב לראות - מסע בין כוכבים. ההרצאות שבהן הייתי היו די מעניינות, במיוחד ההרצאה של טל (papal) על המשחקי מחשב. טל - ההרצאה שלך הייתה מאלפת וזה עשה לי סדר בכל מה שקשור למשחקי מחשב של סטאר טרק (רק חבל שמעט אנשים שמעו את ההרצאה המעולה הזו). אה ודרך אגב, תודה רבה על הטרמפ אתמול בלילה. נ.ב. אני מצרף את תמונת חברי הפורום מהמפגש. (בגלל ההגבלה לרבע מגה החדות של התמונה נמוכה). את התמונה המלאה אפשר למצוא בקישור כאן

n i v1

New member
היי סוציולוגוס

למה לא אמרת לי שאתה מהפורום שלי??? הרי דיברנו שלוש דקות לפני שהלכתי....

papal

New member
למה? תוסיף איפור ו ...

כל אחד יכול להבין:) בכל מקרה תודה על המחמאה- אני אשמח לךתת פרטים נוספעם וקישורים על משחקי מחשב של מס"ב ואני רואה שגבע ואני באותו ראש אני מקווה שההרצאה בגירסתא המלאה תמצא מקום באחד הכנסים הקרובים (לא ראיתם את המצגת למשל...) אחלה תמונה למרות הכל..

papal

New member
עם איפור והכל נראה חייזרים מושלמים

עם העיניים האלה ~~

papal

New member
שליליל

הלכתי בכוונה לחזור אבל העייפות הכריע אותי- ולא הייתי מסוגל לנהוג חזרה לרמת גן מהבית אז לא יצא לעשות את ההחלפות בנתים....

ygeva

New member
חשבתי שאתה מעוניין בדורות

אם אתה מעוניין להפגש במרכז באחת השבתות לבצע החלפת דיסקים דיסקרטית...

seti2

New member
יש לי את כל אלה אבל צרובים,

למעשה יש לי את כל משחקי סטאר טרק צרובים חוץ מדורות (יש לי אפילו את הקווסט של "DS9 "THE HRBINGER מקורי).

tivol man

New member
נצל"ש...תגובה לסקר

פורום, טאשה וניב ראיתי את סרט 9 אלף פעם בגלל ההקרנות בטלוויזיה החוזרות מתי מזדמן בכלל לראות את הסרטים הישנים (ואולי גם הטובים יותר)? שרשרת אנושית של 400 חנונים בין משרד ראש הממשלה לכביש הראשי? (אפשר לנסות להאריך אותה ע"י השארת השרוכים פתוחים, כהרגלינו, ועקבות זעתר בשאר המקומות...)

Bajoran Priest

New member
נחמד: ) . תגידו-

רק לי נדמה כאילו כמעט כל משתתפי מפגש הפורום הנוכחי הם לא אותם אלו שהשתתפו במפגש הפורום הקודם? (לפי התמונה, לפחות...)

CaptainOok

New member
אני מוחה!../images/Emo46.gif

טאשה ואני היינו שם. וגם פרוטון. וברני (הוא היה באייקון, לא?)

למעלה