שרשור על דה ואה

מ א ג ר ט

New member
הו, שלום!

טוב אין טעם להציג את עצמי, אם טרחת לקרוא את כל הפורום... גם אני חברה בסטארבייס, גם אני פעילה בכל מני דברים (והשנה גם איקון, מקווה מאוד) וגם אני נופלת על מיזמים של סקובי לפעמים. אז ברוכה הבאה וכל זה... תהני!

תראה, תשמע.. סוחר לא.... אבל נוגש

לפעמים....

אבל לפחות לעובדים זרים משלמים

אפילו אם משלמים רע... לנו אפילו את זה הוא לא עושה... רק טענות יש לו....

subatoi

New member
יקירתי,

כשהקבלן יקבל כסף מהגוף שמעסיק אותו, הוא ישמח לשלם לעבדים שלו

מותק, לעובדים לא צריך לשנות

שהבוס לא מקבל כסף.. הם לא אחראים לחוזים שלו שהוא חותם (או לא)... החוזה שלהם זה מולו והוא זה שצריך לדאוג לעובדים בלי קשר לאם יש לו או אין לו ממה לשלם....

סלמאק

New member
סבבה, אבל רשמת "עבדים" במקום

"עובדים", מה שמסביר למה אתה לא משלם להם. אתה בטוח שלא יצא לך 100% גואולד ב'איזו דמות אתה מסטארגייט'?

סלמאק

New member
מזל טוווב!!! ../images/Emo65.gif

נו? איך היה הסוף? נכון מאכזב?
לגבי הרעיון: לי אין את הכישרון לעשות זאת (ולא את האמצעים) אבל הייתי שברונים למשולש העגול (בשלושה צבעים), הייתי משנה כמה ספרות ל- 784... ואת "גלובל כארד" הייתי משנה ל"דייל הום דיווייס". (במקום "העולם"- היקום וכו') בהצלחה...

להיפך!! הסוף היה כ"כ מעניין

שזה היה ממש מאמץ להגיע אליו (עם כל הסרטונים שאנשים העלו פה רק (!) ב2 דפים האחרונים).....

Nogmor

New member
ברוכה הבאה! :)

מקווה שתהני בפורום, נראה לי את מכירה פה אנשים עוד יותר ממני, וזה לא אומר הרבה כי תכל'ס אני לא יותר מדי בסצנה של סטארגייט לאחרונה..

../images/Emo51.gif אני מכירה אנשים מהערב שהיה

(למעט קינסי וסקובי) אה וסלמאק... נכון שאמרתי תוך שבועיים מאותו ערב? תבדוק.. עמדתי בהבטחתי, זה במת היה בפחות משבועיים

למעלה