שרשור על דה ואה

סלמאק

New member
וואללה? אני כבר לא זוכר...

אבל אם זה מה שאמרת, אז יישרי כוח- עברת את המשימה בהצלחה...
אה, ונוגמור, היא התכוונה לאירוע הזה שלא נככת בו...

Nogmor

New member
ידוע ידוע... עצב כבד שרר עליי

כשהבנתי שפיספסתי את הערב..

מ א ג ר ט

New member
הודעה חשובה שתשמח רבים:

זה סופי. הוט ישדרו באחד מערוצי הסרטים שלהם (אני מניחה שבהוט אקשן) את הסרט המדהים... סריניטי. כן, אפילו זה הופיע אצלם בטריילרים, ובטח עוד מעט יהיה טרילר באורך נורמלי בערוצים שלהם. אני כבר אעדכן אתכם מתי שזה ישודר, אבל שימו לב! הכינו את הפופקורן! *אעעע, זה לא קשור לסטארגייט אבל יש אנשים פ בפורום שזה נורא ישמח אותם* עכשיו רק נותר לחכות שערוץ 1 יחזור לשדר סטארגייט כל שבוע.

עדכון חם מהשטח:

זה יהיה רק בערוץ VOD Movies משמע: בתשלום את האמת שסקובי (מוסר ד"ש) חשב על רעיון: לשלם חד פעמי, לשים את הסרט, להקליט ואז יישמר לנצח נצחים (או עד שיימאס לו)... תנסו, זה שווה, לא?

מ א ג ר ט

New member
רעיון טוב....

אני מקווה שזה לא יהיה ככה בסוף והם כן ישדרו את זה לכולם. טוב כבר נארה.

לצערך (ולצער כל מי שזה מעניין אותו)

הוט נותנים סרטים כל החודש באיזה ערוץ שהם בוחרים וזה לא משתנה כלומר: אם הם שמו את סריניטי בערוץ שצריך לשלם עליו, אז הוא יישאר שם לכל החודש (אולי גם אחרי) בפם הבאה שתראי פרסומת לסרט, זה בטח אחרי שהוא יתיישן מספיק ואז אולי ישימו אותו בערוץ סרטים אחר. הם לא משנים את המיקום של הסרטים במשך החודש ומכיון שזה סרט חדש (ומביוחד כזה שלא יצא בעצם לאקרנים בארץ) אין מצב שהם מזיזים את זה מהערוץ בתשלום כי זה לא שווה להם... (מבחינה כספית) ככה ש.... אין בעצם "ככה ש"

מ א ג ר ט

New member
למרות,

שפירסומת שלהם זה היה בפירוש בערוצי הסרטים שכוללים את 12-16 לדעתי. אבל באמת כדאי פשוט לחכות ולראות מה יקרה.

Jastar

New member
חצי ../images/Emo207.gif להודעה

בכוונה אני מנצלשת להודעה זו כי רציתי להגיד שבקרוב ישודר שוב סטארגייט, הסרט באחד מערוצי הוט. התרגום ע"י עליזה בן מוחה. אגב, הבנתי למה היא מתרגמת את סטארגייט, שימו לב לר"ש שלה

מ א ג ר ט

New member
האמת,

שכל יום אני מסתכלת איזה סרטים יש בערות MGM רק כדאי לראות שבמקרה יש סטארגייט, הסרט. אבל זה לא קרה לי אף פעם.

מ א ג ר ט

New member
ובעצם...

עליזה בן מוחה מתרגמת שנים מתוך שנים וחצי סרטי מד"ב שאני רואה. היא כתבה מאמרים, הרצאות... היא חייבת להסתובב בפורומים כמו שלנו, לא?

Tollan

New member
לא יודע לגבי פורומים

אבל אני די בטוח שראיתי כמה מאמרים שלה באתר של סטארבייס

יהיה נחמד אם תוכל להגיד

מתי בדיוק ובאיזה ערוץ, כי אתמול חרשתי על מדריך טלויזיה הדיגיטלי ולא מצאתי אפילו איזכור קל שבקלים לשם סטארגייט בכל ערוץ סרטים שהוא בהוט. בטוח שזה השבוע?

Jastar

New member
לא השבוע

כנראה בשבוע הבא או אולי עוד שבועיים. הסרט כרגע נמצא בתהליכי תרגום.

subatoi

New member
אני לא יודע עד כמה

האתר של MGM הישראלי מעודכן, אבל לא מופיע בו שום סרט של קורט ראסל או ג'יימס ספיידר. ומצד שני יש בו סרטים כמה חודשים קדימה. רוצה לומר מה המקורות שלך, או שזה סוד

למעלה