שרשור על דה ואה

ובזמן שאת עונה לסקובי

אולי גם תסבירי למה הסרט ב"הליכי תרגום"? הרי יש לו כבר תרגום, הוא כבר הוצג מספיק פעמים בארץ... או שמתרגמים מחדש ואז כבר מכניסים מושגיםפ שהתרגלנו אליהם מהסדרה? מי מתרגם? את?

אז שוב נשאלת השאלה: למה לתרגם

שוב? האם זה כדי לסנכרן למושגים שאנחנו מכירים היום מהסדרה? ומאיפה בכלל הידיעה שזה בתהליכי תרגום מחדש? ושזו עליזה שמתרגמת?

Jastar

New member
התשובות לכולם

בן זוגי עובד בחברה שמתרגמת. התרגום יהיה ע"י עליזה בן מוחה, למה מתרגמים מחדש?! אני לא יודעת. להערכתי, הסרט ישודר בשבועיים, שלושה הקרובים, באחד מערוצי הוט.

אה... אז תגידי ככה

(ככה)
סבבה, stay tuned כמו שאומרים....

בועז 126

New member
סרניטי

זה סרט שמשלב את כל הדברים שרואים בכמה סרטים ביחד ולא בסרט אחד מדהים פפצות לגבות וקלשונים לעיניים אקשן מדע מדיוני ועוד כמה דברים טובים ושחקנים טובים

מ א ג ר ט

New member
כמובן, מסכימה עם כל מילה.

כרגע ראיתי אותו שוב בפעם המאה בערך, ופשוט יש שם כמה קטעים מדהימים....
(ובאמת אל תהרסו לעצמכם את הסרט) בכל החצי שעה האחרונה של הסרט (אולי אפילו קצת יותר) הצופה פשוט עובר ממתח, לשמחה, לעצב, לשוב מתח, לשוב שמחה ועצב... ואז מגיע הסוף עם הבדיחה הקטנה שפשוט מסיימת את הסרט עם טעם נלפא ורצון שהסרט ימשך לנצח. וברצינות: מי בכה בסוף? כי אני מוכנה להודות בזה.

subatoi

New member
נכון ../images/Emo13.gif

כמו שכתבתי למטה, אני פה, אבל עוד בכוננות.

Nogmor

New member
מי שממש אבל ממש רוצה את זה,

קיבלתי מתנה מהדודות, אז שידבר איתי בהודעות.

סלמאק

New member
../images/Emo6.gifתשובה נכונה.

האמת? ממך לא הייתי מצפה, חשבתי שאתה אוהב באפי...

neboris

New member
זאת הייתה תשובה מתבקשת

זה לא קשור לאהבתי לבאפי. באפי היא סדרה טובה מאוד וכמו שאתה יודע באייקון האחרון אפילו שהשתתפתי במחזמר של באפי בתפקיד ראשי, אבל המקום הראשון אצלי זה סטארגייט.

סלמאק

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo24.gifגם אצלי../images/Emo70.gif

למעלה