Unscheduled offworld activation!
|שולחת IDC ומחכה לקשתית שתפתח| אני שמחה לבשר שהטירוף נגמר!!!! סיימתי מבצע של בערך חודשיים וחצי והוא: לקרוא את הפורום מתחילתו (שתהיו לי בריאים, אתם כותבים המווווון) ועד לדף הראשון... ואני מרגישה שאני כבר מכירה את כולם
והיום השקעתי ים שעות (וזה היה ים שעות) כדי לסיים כבר אני חייבת לציין שראיתי כמעט את כל מה שנעשה פה (לינקים, סרטונים, מחוות, פילקים, פוסטרים ועוד) ויעיד על כך בעיקר סקובי, אך גם אסנת ולאחרונה גם סלי... אז נעים להכיר, תמיד אני - בת 27.5, סטודנטית לתואר שני בתרגום וחקר התרגום בבר אילן (סיימתי שנה א' מתוך 2) חברה (בערך) בסטארבייס 972, פעילה בעיקר באייקון (גם השנה, כרגיל), המתרגמת של סטארבייס (בעיקר מיזמים שיוצאים מראשו של סקובי) וכמובן שכמובן הייתי נוכחת באירוע סטארגייט הראשון בישראל (והיה מ-ד-ה-י-ם!) רואה ס"ג1 רק מערוץ 1, כך שדרכי היתה יותר קצרה לעמוד הראשון מכיון שלא ראיתי את עונה 9 במלואה וכמובן וכמובן לא עונה 10 (שלא לדבר על אטלנטיס 2 ו3) מתעתדת אגב להתחיל לראות את הסדרה מהתחלה, מתישו, אחרי שאתחיל ואסיים עבודות ללימודים שהזנחתי בגלל קריאת הפורום
נ.ב. מצ"ב רגע של סטארגייט בחיים נוסף (נוסף למה שכבר ציינתי) (לפי דעתי אפשר לשפץ את זה אבל אני לא כשרונית כמוכם, מי לוקח על עצמו?)