שרשור על דה ואה

יו, איזה קשים אתם...

(אני לא רוצה "לבקש" כבוד, אבל אף אחד גם לא הביא לי כיבוד...... רק שיהיהי רשום בפרוטוקול *שיעול* סלמאק *שיעול*) שרון זה לא השם האמיתי של אחותי, מן הסתם, והיא ניסתה שם, וזה כנראה אמר לה שתפוס אז זה הציע לה עם צירוף של מספר והיא בחרה את זה... זה לא אומר כלום.... קומפרנדה??

סלמאק

New member
יש מָבינה...

לא הצעתי כיבוד כי לא היית חדשה במחוזותנו. אבל, את צודקת, מגיע לך חופן נדיב של כיבוד על הצלחתך במשימת הקריאה: התכבדי:
(
יש כאלה שאוכלים גם מאלה...)

חן, חן

(ואני לא מאלה שאוכלים גם את הדברים ה"אלה" ועוד יותר אחרי שראיתי אתמול את שודדי הקאריביים.... זה חיזק לי את התחושה
)

סלמאק

New member
רק שזה לא יהפוך אותך לצמחונית,

כי אז נצתרך לכבד אותך רק ב:

אתה נותן לי לאכול פרחים?

אני נראית לך איזה חיה לוחכת עשב?? ולא צריך את הפלפל חריף.. מספיק אני עצבנית
(אה סקוב?) וזה שאני לא אוכלת שרצי ים לא אומר שאני לא אוכלת בשר גאה....

סלמאק

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifגם אני.

לתמי (ד אני): לא אמרתי שאת לוחכת עשב או לא גאה באוכלך בשר, רק אמרתי שאני מקווה שזה לא יקרה, כי אז זה מצמצם את האפשרויות לכיבוד מינימלי. (אהבתי את הכינוי המקוצרר לסקובי (סקוב), אז המצאתי גם לך אחד. מקווה שתאהבי אותו
)

אבל תמי זה שם אמיתי של בחורה

(ושם של מורה שלי לאנגלית בכיתה ד' שלא סבלתי, תפסה אותי מעתיקה בהכתבה, חוצפנית) אז לא.. זה לא קיצור טוב... think again חוץ מזה, שהוא (סקוב) עוד לא ראה את זה, יש מצב שהוא לא יאהב את זה (לא שזה הרבה משנה לי
) עשית קפיצה ענקית מלא לאכול שרצי ים, לזה שזה אולי יביא אדם לאכול צמחים ופרחים.....

subatoi

New member
סקוב זה רק עוד אחד ברשימה

זה לא כזה סטארט אפ. אני אהבתי את "תמי". וזה לא שזה לא מוצא חן בעיניך זה לא נחשב. זה לא קריטיריון שקובע. ד'ן תמי איט איז

kinspirit

New member
עזבי, אין מה לנסות ולהלחם בזה

אני ניסיתי להלחם בכינוי קינסי (כזכור לכולם - הדמות הכי שנואה עליי בסטארגייט) וזה לא ממש עזר לי. אין מה לעשות, תשלימי עם הגורל...

|שמה אצבע בכל אוזן ומנענעת ראש

מצד לצד| לה! לה! לה! לה! לה! לה! לא שומעת ולא שומעת!
אונה לכם ואונה לכם!!

subatoi

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

ג'וין דה קלאב, תמי
הא-הא! (יש לקרוא בקול כמו הילד המעצבן מהסימפסונים)

Nogmor

New member
זה בסדר, זה מאהבה. ../images/Emo13.gif

וזה עוד רעיון לפילק! ("באה מאהבה" - כאילו - דה.)

subatoi

New member
אחד הפילקים הראשונים בעברית

של ד"ר עמנואל לוטם, על "הגאווה של שאנור", או איך שקוראים לספר הזה, נכתב על השיר הזה. אחלה שיר לפילק
יאללה, נוגמור, אתה מתנדב?

subatoi

New member
די, תמי, די.

יש רגעים שבהם צריך לקבל את השם שנתנו לך באהבה, ובלי להתנגד. דווקא שם חמוד (כל הכבוד לסלמאק). תגידי תודה שלא הדביקו לך מיליארד שמות שונים בפורומים שונים, כי השם שלך קשה להגייה למי שלא מכיר אותו.

למעלה