שרשור עדכונים חדש

rapgamer4ever

New member
זה שאורלנדו התחזקה לעומת ה-35 ניצחונות שלה בשנה שעברה

עדיין לא מבטיח שום דבר.
1. מילווקי לא רלוונטית? דוקא מאוד רלוונטית. טונות של כישרון שמחכה לפרוץ החוצה.
2. הניקס- למה לא רלוונטית? סיימה כולה 3 משחקים מאחורי אורלנדו בשנה שעברה וגם השתפרו.
3. וושינגטון הייתה יותר טובה מאורלנדו ויש לה בסיס שהוכיח את עצמו ששווה סיבוב שני, אין ספק שהיא ממוקמת מעל אורלנדו כרגע.
4. מיאמי בדרך לטנקינג? מאיפה הבאת את זה?
5. אטלנטה כנראה נחלשה אבל השאלה עד כמה. הם יכולים בכיף לעשות עונה של 45 ניצחונות.
6. דטרויט עשתה 44 ניצחונות בעונה שעברה. מי אמר שהם צריכים להשתפר כדי להקדים את אורלנדו? חוץ מזה שיש להם סגל צעיר במגמת עלייה.
&nbsp
בקיצור אורלנדו רחוקה מטופ 5 בטוח במזרח, למעשה ההימור הבטוח שהיא תהיה במקומות 6-10. אם ארון גורדון לא ישתפר דרמטית זה יהיה באזור ה-10.

liron1311

New member
עזבו שטויות, טום בריידי בפגישה של הסלטיקס/דוראנט

קראודר ותומאס מגיעים גם ולפי התמונה כנראה שגם סמארט ואוליניק. מניח שדיוויד אורטיז היה מגיע אם לא היה לו משחק הערב (בייסבול) ואולי גם גארנט ופירס אם הם לא היו שייכים רשמית לקבוצות אחרות כרגע.

Anfield

New member
אם כבר זה מחליש את הקייס שלהם

כל קבוצה הביאה את הכוכבים/כוכב לפגישה איתו, הם מביאים שחקן מהNFL, איזה בדיחה.

Anfield

New member
יש לך היגיון הפוך אם אתה לא מבין את זה

אם הם מביאים שחקן NFL זה מראה מה הם יכולים להביא מקבוצת הNBA שלהם...
תכלס לניו אינגלנד יש יותר סיכוי להביא את דוראנט בתור ווייד ריסיבר מאשר בוסטון בתור פורוורד.

Anfield

New member
לא ראיתי שיש דדליין שכזה

אני רק יודע שמחר הוא נפגש עם אוקלהומה וזה אמור לסיים את סבב הפגישות שלו אז הייתי מניח שזה ייקח מקסימום שבוע מהיום.

liron1311

New member
חח נראה לי אתה קצת ממורמר

או לחוץ שדוראנט יעזוב אתכם, תירגע, כנראה שזה לא יקרה.

כן, לסלטיקס יש פחות כוכבים וקבוצה פחות טובה בלי דוראנט. זה ברור לכולם, גם לדוראנט, הוא לא היה צריך את טום בריידי כדי להבין את זה
כל הקטע שבוסטון מוכרת לו מבוסס על הנהלה/צוות אימון שאפשר לסמוך עליו, קבוצה צעירה ולוחמת (שהתייצבה גם היא לפגישה)שהוא יכול להוביל לאליפות ביחד עם שחקן נוסף שיכול לחתום (הורפורד) ונכסים לטרייד אפשרי בעתיד. בריידי אחד השחקנים האהובים על דוראנט, מגה סטאר שחי בבוסטון כבר 15 שנה ויכול לייעץ לדוראנט איך זה לחיות שם ומה זה בעצם להיות במעמד אליל בעיר ספורט המשוגעת הזאת.

אם אתה חושב שזה באיזשהו אופן מוריד את הסיכויים (שהנמוכים מלכתחילה) של בוסטון, שיהיה לך לבריאות
תשחרר קצת.

rapgamer4ever

New member
ראיין אנדרסון מתאים לפילוסופיה של יוסטון

אחת הבעיות זה שהוא פצוע כרוני.
לא נראה לי שעמדו קבוצות בתור והציעו לו 75 מליון דולר, עוד חוזה מוגזם והפעם מבית היוצר של דריל מורי.
נו מה דעתכם עכשיו על החוזה של טריסטן תומפסון?
&nbsp
את טרבור בוקר אני מחבב, אחלה שחקן.

Enrique romero

New member
חבל, היה מעניין לראות אותו בקבוצה כמו וושינגטון

שמשוועת לסטרץ' פור ויש לה סיכוי להתקדם לאנשהו. יוסטון אחרי העזיבה של דוייט וההתחזקות של ממפיס, יוטה ופורטלנד כנראה לא תעשה פלייאוף.

liron1311

New member
מרווין וויליאמס נשאר בשארלוט, אינדי מדברים על רודי גיי?

וויליאמס מקבל 4 שנים ו54.5 מיליון להישאר בשארלוט.
&nbsp
הקינגס מחתימים את אנתוני טוליבר לשנתיים ו16 מיליון, כאילו אין להם מספיק גבוהים. סקרמנטו צפוייה לשחרר קצת את העומס בפרונטקורט ולחפש גארדים (דיון וויטרס בין השמות בFA, רונדו לא) בנוסף לאפללו (אגב, השנה השנייה בחוזה של אפללו לא מובטחת לגמרי - רק 1.5 מיליון מובטח). לפי הדיווחים האחרונים הקינגס בדיבורים על טרייד לרודי גיי, כשאינדיאנה היא אופציה. הפייסרס מעדיפים לשלוח את רודני סטאקי אבל גם מונטה אליס הוא אופציה שעלתה.

BeniTaz

New member
אני אשמח להיפטר ממונטה אליס

העניין שגם גיי הוא שחקן שעושה יותר נזק מתועלת ולא ברור לי באיזה הרכב אינדי תעלה עם ג'ורג' וגיי. ג'ורג' חוזר לעמדת ה-SG? הייתי מוותר על זה.

rapgamer4ever

New member
בכל פעם שנדמה לי שאני מתחיל להבין מה קורה מתרחשת הפתעה חדשה

רק אלוהים יודע איך ראיין אנדרסון מקבל 80 מליון ומרווין וויליאמס 54.
שניהם סטרץ' 4. אנדרסון יותר טוב בהתקפה אבל נוטה להיפצע. וויליאמס יותר טוב בהגנה ומסיים עונה מוצלחת. איך לעזאזל הפער בשכר ביניהם כזה עצום? לא ברור.
&nbsp

במקרה הזה זה די פשוט, מארווין וויליאמס עשה להורנטס הנחה

כי הוא רצה להישאר שם... השנה האחרונה היא גם אופציית שחקן אז יש מצב שזה השפיע על הסכום הסופי.

rapgamer4ever

New member
אתה חושב שהוא היה יכול לקבל 80 מליון והסתפק ב-54?

לא נראה לי שזה המצב.

אה, ברור שלא, אבל הוא היה יכול לקבל יותר מ-54

ראיין אנדרסון גם צעיר בשנתיים והוא סקורר הרבה יותר נפיץ מה שהרבה פעמים גורר חוזים גבוהים יותר. לא שאני מצדיק את החוזים, רק מנסה להעריך את הרציונאל.

liron1311

New member
אל הורפורד בדרך חזרה לאטלנטה?

לפי ווג', אטלנטה הציעה את השנה החמישית במקסימום ובוסטון/וושינגטון מאבדים תקווה, כנראה שהורפורד בדרך חזרה להוקס. כנראה שזה יצריך גם טרייד של מילסאפ...? לא ברור לי כל כך מה אטלנטה עושה אחרי שהחתימו את האוורד.

liron1311

New member
אל הורפורד בבוסטון!!!!

WTF. ווג' אף פעם לא סתר את עצמו כל כך. רק שלחתי את ההודעות וכבר 100 ציוצים חדשים שהוא סגר בבוסטון ל4 שנים.

למעלה