שרשור עדכונים חדש

OrEl74

Well-known member
מנהל
שרשור עדכונים חדש

החתמות מהלילה:
למי שפספס, מייק קונלי חותם בממפיס על החוזה הגדול בהיסטוריה - 153 מליון ל-5 עונות!

עסקת נואה והניקס נסגרה והיא שווה 72 מליון ל-4 עונות.

קנט ביזמור סוגר בהוקס תמורת 70 מליון ל-4 עונות.
פורטלנד הציעו לו 72 אבל הוא העדיף להישאר באטלנטה.

ג'רד דדלי סוגר בפיניקס על חוזה שנראה כמו שקית במבה בהשוואה לחוזים שרצים ביממה האחרונה - 30 מליון ל-3 עונות.

אית'ן מור מקבל הצעה מניו אורלינס ששווה 34 מליון ל-4 עונות (תחתום מהר!!!!)

ג'ו ג'ונסון סיכם ביוטה לשנתיים תמורת 22 מליון.

עדכונים כלליים:
הסתיימה הפגישה בין דוראנט לנציגי הקליפרס.
הצדדים ישבו במשך 4 שעות והפגישה הוגדרה כטובה וחיובית אומרים שדוראנט מאוד התרשם ממה שהיה לקליפרס להגיד.
הלילה דוראנט יפגש כם נציגים של הספרס והסלטיקס.

ההוקס מנסים לשכנע את הורפורד להישאר בקבוצה, אם הוא יסכים הם כנראה יחפשו טרייד על מילסאפ ויש כבר דיבור על טרייד שנרקם עם פיניקס בתמורה לערימה של בחירות דראפט עתידיות.
בכל מקרה, הורפורד צפוי להיפגש היום עם נציגים של הרוקטס, סלטיקס והוויזרדס ואמור לקבל החלטה עד מחר.

אריק גורדון נפגש עם נציגי הגריזליז.

דווין וויד מחפש חוזה סביב ה-20 מליון לעונה ועם הסכומים שרצים פה, קצת קשה לי להאמין שהוא לא ימצא את החוזה הזה ואפילו די בקלות.

הבולס נפגשו עם רג'ון רונדו ודיון וויטרס (
)
רונדו מחוזר גם ע"י הפליקנס והקינגס שרוצים שהוא ישאר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני עדיין בשוק מהחוזה הזה

שחקן בן 29 שהוא במקרה הטוב באיזור ה 20 בליגה ושאף פעם לא היה אפילו אולסטאר מקבל חוזה של מעל 30 מליון לעונה.
רק 2 שחקנים בהיסטוריה הרוויחו יותר ממנו, לאחד קוראים מייקל ג'ורדן ולשני קובי בראיינט.
איכשהו, לא נראה לי שקונלי מתקרב אפילו במעט לרמה של השניים האלה.
&nbsp
אגב, זה בכלל עומד בחוקי תקרת השכר?

כנראה שהיה ביקוש רציני לקונלי

אחרת לא רואה סיבה שהם החליטו לפתוח ככה את הכיסים, לא משנה כמה הם מרוצים ממנו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא מאמין שהיתה קבוצה שמוכנה לשלם לו סכום כזה

הוא היה נשאר בממפיס גם בשביל 120, במיוחד אחרי שפרסונס חתם
&nbsp
&nbsp

ofer1732

New member
אף קבוצה אחרת לא הייתה מסוגלת לשלם לו ככה

רק לממפיס היו את הזכויות שלו, מה שאומר העלאות של 7.5% בשנה במקום 4.5% ושנה חמישית.

אגב אני ממש לא בטוח שהוא היה נשאר בשביל 120, קבוצות אחרות היו מסוגלות לתת לו את הסכום הזה ובתור הרכז הפנוי היחיד שהוא יותר מרכז ליגה ממוצא בשוק הזה כשלכולם יש יותר כסף מאשר מה לעשות את זה (השחקן ה-10 בסגל של קליבלנד קיבל 64 מיליון מהלייקרס..) וכשמבחינה תחרותית ממפיס לא אופציה כזאת מושכת לדעתי הם היו חייבים להציע יותר בשביל להבטיח שישאר.

ולגבי למה ממפיס עשו את זה - אין להם כל כך ברירה, זה המון כסף אבל לא היה להם משהו יותר טוב לעשות איתו, תנקינג זאת אופציה ממש בעייתית עבורם כי הם ויתרו על המון בחירות דראפט עתידיות ואין להם ממש צעירים לפתח אז זה או זה או להיות בדיחה במשך שנים מבלי שתהיה להם אפשרות אמיתית להשתפר, לא אומר שזאת החתמה טובה אבל הם היו במצב מאוד גרוע ואני מבין את ההיגיון בהחלטה הזאת.

NETANELD

New member
איזה סכומים רצים פה ואיזה אידיוט כספי

מרוויח שכר רעב של 2.9 מיליון בזמן ששחקנים הרבה פחות טובים ממנו מרוויחים פי 3 ממנו.
היה חייב להכניס סעיף יציאה אחרי השנה הראשונה בחוזה והיה מקבל הצעות באיזור ה 30 מיליון ל 3 שנים בכיף.
לדעתי בסקרמנטו ידעו שהוא ממש אוהב את המועדון ורוצה להשאר שם אז הם נצחו זאת בהצעה דיי עלובה שאחרי העונה שלו והסכומים הנ"ל נראית מגוחכת.
חבל בשבילו, הוא בגיל שיא, שיפור העונה הזו לעומת העונה שעברה והוא יקבל בקיץ הבא הצעות יותר גבוהות ממה שציינתי לעיל.

איזה זמן מושלם להיות שחקן NBA.

88nothing

Active member
מה קורה פה?

אפשר לראות בברור את הבדל בין GM רציני אחד שהוא לא.
ניו אורלינס: אחרי ששנה שעברה נפלו עם אג'ינגה ואשיק, עדיו סלומון היל ב52 ל4 עונות ואיזשהו מור(לא יודע אפילו מי זה) 34 ל4...
אני מבין שהכל יחסי לתקרה, אבל... שחקן אמור להיות שווה את זה.
או ממפיס, זרקו חוזה מקס לפרסונס, נו באמת לא ראיתם אותו העונה, גם אחרי פציעה... וחוזה סופר מקס לקונלי...
קונלי בהחלט שווה 20-25% מהקאפ של הקבוצה,, סביבות 23M, אבל הם הלכו איתו פשוט רחוק מידי.

לעומת זאת ביוטה ג'ו ג'ו, שחקן מוכח גם אם מעבר לשיא מקבל 22 ל2 עונות סביר ביותר לשחקן ה5 בקבוצה.משלים להם חמישייה מאוזנת וטובה.

באינדיאנה, עשו טריידים חכמים, החתימו את אל ג'ף על 10M לעונה. לארי בירד מבין כדוררסל.

באטלנטה, החתימו את בזמור על פחות ממה שהציעו לו, אחרי עונה טובה. הביאו את הווארד בחוזה סביר מאוד ל3 שנים. אם בדרך פלא יצליחו להשאיר את אל הורפורד או אפילו לעושת עליו S&T בכלל יצאו גדולים.

rapgamer4ever

New member
מסכים איתך בהכל

הפליקנס מתמלאים בשחקנים בינוניים ואוברפייד.
&nbsp
ממפיס מנסה לעשות מהלך ואני מעריך את זה אבל רוב הסיכוי שהם ימשיכו באזור של קבוצת סיבוב ראשון-גג שני. החוזה של קונלי יכאב להם בסוף התקופה.
אם הם יצליחו להחתים את אריק גורדון זה יהיה מעניין.
&nbsp
גם יוטה שהחתימה את ג'וג'ו לשנתיים במחיר סביר, אל ג'פרסון 30 ל-3 שנים חוזה מציאה, אטלנטה שמשלמת לדוויט 70 ל-3 שנים זה אחלה והיא גם נותנת מענה לנקודת תורפה שלה בריבאונד.

ofer1732

New member
הפליקנס פשוט מפגרים

לא רק בגלל החוזים האלה אלא בכלל ההתנהלות שלהם בשנים האחרונות (כשגולת הכותרת היא החוזה המגוחך של אשיק והעובדה שנתנו בחירת סיבוב ראשון בשביל להשיג אותו), עשו טריידים טיפשיים וויתרו על נכסים צעירים בשביל להגיע לפלייאוף (מה שהצליחו לעשות רק פעם אחת בקדנציה שלו וחטפו סוויפ מהיר מגולדן) ועל הדרך ביזבזו 4 שנים של אנתוני דיויס על כלום, היו צריכים לנצל את הזמן הזה בשביל לבנות קבוצה שתוכל להיות קונטנדרית או משהו קרוב לזה בערך בזמן בו לדיויס תהיה אופציה לעזוב, הוא עדיין מחוייב להם לעוד איזה 3-4 שנים (אלא אם יחתום על QO ו-יוותר על הרבה כסף) אז לא הכל אבוד אבל הסיכוי שישאר איתם לטווח הארוך לא כזה טוב לדעתי.

rapgamer4ever

New member
מסכים איתך שהסיכוי שישאר בחוזה הבא שלו לא גבוה

דרך אגב כבר בשנה שעברה הוא חתם על חוזה מקס שיכנס לתוקף מהשנה.
בעיקרון הוא חתם על הסופר מקס אבל העונה הגרועה של הפליקנס והפציעה שלו מנעו ממנו להיכנס לאחת מחמישיות העונה ולעמוד בקריטריון.

ofer1732

New member
תודה, לא ידעתי שהוא כבר חתם

במקומו הייתי הולך על חוזה ל-3 שנים + אופצית שחקן לשנה רביעית במקום 5, הסיכוי שניו אורלינס יעמידו קבוצה רצינית לא גבוה ובמקומו הייתי מעדיף אופציית עזיבה מוקדמת יותר.

בכל מקרה עוד קצת מרווח נשימה לניו אורלינס, בשלב מסויים השעון יתחיל לתקתק אבל בינתיים יש להם זמן.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ניהול אידיוטי לחלוטין

במקום למנף את אנתוני דיוויס שהוא ללא ספק הכוכב הצעיר המבטיח ביותר בליגה (לפחות עד שטאונס הגיע) ולהשתמש בו כדי להביא עוד כוכב, הם מעדיפים לשלם לשחקנים בינוניים שהם אולי שחקנים משלימים סבבה אבל צריך קודם שלד בשביל שיהיה מה להשלים.
אנתוני דיוויס לבד לא יוביל אותם לשום מקום, בטח לא במערב.
&nbsp
את אידני צריך פשוט להעריץ, מהלכים מבריקים!
&nbsp

fatnoam

Active member
אם אתם זוכרים

לפני כמה שנים הפליקנס החתימו את גורדון על מקסימום ושנה לאחר מכן את ג׳רו וטייריק הבינוניים על חוזים גבוהים (44 ל-4 לטייריק, 48 ל-4 לג׳רו) ואני טענתי שזה חוזים טובים, כי זה שחקנים עם אפסייד שגם אם לא יתקיים, כשדייויס יהיה באמת אחד השחקנים הכי טובים בליגה, הם ייגמרו. ויתרה מכך, השחקנים האלה עדיפים על בחירות דראפט וילדים שסתם יפסידו משחקים. לפחות אלה יעזרו לדייויס להגיע לפלייאוף.
&nbsp
ואז ההנהלה המטומטמת הזאת זורקת 110 מליון על אשיק וסולומון היל....
&nbsp
אדיוטים.
&nbsp
שתדעו שניו אורלינס היא אחת הערים הכי מגניבות בארה״ב וכולם מתים על הוייב שם, בטח השחורים (סליחה על הגזענות אבל זה נכון. אגב יש הרבה יותר גזענות בליגה ממה שחושבים, שימו לב מי עזב את הקאבס בזמן האחרון (בלאט, מוזגוב, דלי) והשחקן היחידי שלא מבסוט שם לבן), אומרים שצוות המאמנים שם נחמד וכל הרוקיז שבאו לשם להתרשמות לפני הדראפט אמרו דברים טובים.
&nbsp
אבל כנראה שכלכלית זה אנשים בלי מושג. חבל.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא בדיוק

הם כל הזמן ניסו למכור לדוראנט את עניין ה BIG4 כך שהם לא מתכוונים לוותר על אף אחד אלה להוסיף לקיים.
וממה שהבנתי גריפין היה בפגישה, מי שלא היה זה כריס פול שנופש עם המשפחה שלו בספרד.
&nbsp
&nbsp

למעלה