שרשור עדכונים חדש

OrEl74

Well-known member
מנהל
האריסון בארנס בפילי?

68 מליון ל-3 עונות.
נראה אם גולדן ישוו את ההצעה.
&nbsp

Anfield

New member
איך גולדן יכולים להשוות את זה?

הם יכולים לשלם גם את זה, גם את גרין, גם את תומפסון וגם את החוזה החדש שקארי יקבל?
בלי להתייחס לדוראנט שהרי אם הוא חותם אז ברור שבארנס הלך.

יש להם זכויות בירד עליו. הם יכולים להשוות כל הצעה שיקבל,

לפחות במסגרת המגבלות של תקרת השכר. אם אשכרה יש להם את המזומנים לשלם לכל אלה ועדיין להרוויח כסף זאת שאלה אחרת אבל עם כל ההייפ סביבם אני מניח שהם שוחים בכסף ממשחקים, מרצ'נדייס וכאלה..

fatnoam

Active member
אחי ההנהלה של גולדן סטייט מורכבת

ממספר אנשים שונים שעומדים בראש קרנות ההון סיכון של סיליקון ואלי. הקבוצה הזו עבורם זה צעצוע ולא אחד יקר במיוחד.

fatnoam

Active member
הם לא בדיוק "מפסידים כסף", הם משאירים שחקן.

זה פשוט עולה להם יקר. לפעמים זה קורה. דן גילברט (משלם את מס המותרות הגבוה בליגה אם אני זוכר נכון) "מפסיד" כסף? לא ממש. הוא זכה באליפות, וזה שווה כסף.
&nbsp
מעבר לזה, קבוצות מנצחות מוכרות יותר מרצ'נדייז, ואם בארנס קריטי להם לניצחונות (והוא קריטי, או מספיק חשוב), אז המס שאתה משלם עליו הוא לא נוראי כי אתה ממשיך לנצח. זה לפחות הטייק שלי.

rapgamer4ever

New member
לדעתי גולדן ישוו את ההצעה

אלא אם הם יקבלו אינדיקציה שדוראנט רציני בכוונות שלו לחתום.
בעונה הקרובה כל חוזה הוא סחיר. גולדן תוכל להעביר אותו בטרייד בלי בעיה ולקבל משהו בתמורה.

ofer1732

New member

אם דוראנט לא מגיע אין לגולדן משהו יותר טוב לעשות עם הכסף והם לא יעדיפו להחליש את עצמם על פני ביצוע אוברפיי, it's a buyers market ואם זה מה שנדרש והם מסוגלים טכנית לשלם הם ישלמו, זה גם ההסבר לכמה מהחוזים האחרים שנחתמו בימים האחרונים (או יותר נכון סוכמו, עדיין לא נחתמו).

גולדן לא צריכים לקבל החלטה עד ה-9.7 או משו כזה

כשאתה מציע הצעה לשחקן חופשי מוגבל יש לקבוצה בה הוא היה 3 ימים להשוות את ההצעה. אבל השלושה ימים האלה מתחילים רק מהשלב שאשכרה נותנים את ההצעה וזה יכול לקרות רק אחרי סיום המוריטריום בעוד 4 ימים.. בשלב הזה הם כבר יידעו מה התוכניות של דוראנט, אז לא תהיה להם באמת בעיית מידע.

אם למישהו היה קודם ספק שבארנס היה באנקר למקס לפני הפלייאוף,

אז החוזה הזה מוכיח לנו את זה. קיבל קצת מתחת ל-23 לעונה כשהמקסימום שלו זה אולי 24 לעונה או משהו כזה וזה אחרי הפלייאוף המזעזע הזה. אם היה נותן פלייאוף סביר+ הקבוצות היו עומדות בתור בשביל לתת לו מקסימום. יש פשוט יותר מידי כסף פנוי בשביל פחות מידי שחקנים טובים וזאת התוצאה..

BeniTaz

New member
אתה סתם מתעקש, בארנס לא היה באנקר

אם הוא היה באנקר הוא כבר היה מקבל את זה בעונה שעברה. בזמנים שקונלי מקבל 153 מליון ל-5 שנים (30.6 מליון לשנה) החוזה שמוצע לבארנס הוא רחוק ממקסימום. אולי קרוב למקסימום של התקרה בעונה שעברה. זמנים השתנו.

rapgamer4ever

New member
הוא צודק

קונלי יכול לקבל יותר כסף מבארנס כי הוא שחקן יותר ותיק.
כמו שתומר אמר המקסימום לבארנס הוא 24 מליון. עכשיו הוא חתם בפילי עבור 23 מליון (אמנם לא ל-4 שנים אבל בכל זאת שכר מקסימלי).

Cade Foster

New member
פילדלפיה באמת היחידה שהציעה לו חוזה?

חתיכת ריסק לחתום שם. אם גולדן לא משווים הוא נתקע בקבוצה האומללה הזאת ל3 שנים.

rapgamer4ever

New member
גם אני חשבתי על זה

מצד שני אולי זה overcompensation. לבארנס נמאס להיות אופציה רביעית-חמישית אז הוא חתם בקבוצה שיהיה בה אופציה ראשונה-שנייה.

liron1311

New member
למען האמת לא ראיתי בכלל דיווח על הצעה שלהם

רק שהם יילכו עליו חזק אבל לא מספר. לדעתי בארנס מחכה לראות מה יהיה עם דוראנט וגם ככה יש איזה עניין עם RFA שלא מציעים להם חוזה רשמית לפני ה7.7 אז הם נשארים לסוף. עוד כמה ימים יהיה יותר עניין איתו

לא נראה לי שפילי ימשיכו להיות כאלה אומללים. חלאס, הטאנקינג

נגמר. הם לא ייכבשו את הליגה בסערה אבל יהיו קבוצה רעה רגילה ואולי תוך שנתיים כבר לא כל כך רעה.

טוב הוא לא חתם רק סיכם

דיאנדרה ג'ורדן הוכיח שאפשר לחזור בך מסיכומים והעולם לא נופל

88nothing

Active member
כמעט בטוח שגולדן ישבו

עם החוזים שרצים היום זה סכום ריאלי עד נמוך עבור שחקן כמו בארנס. אולי אפילו ינסו לתת לו חוזה ארוך יותר.
אם כי תהיה להם אופציה רק להשוות אם אכן תוגש הצעה.

למעלה