שרשור עדכונים חדש

rapgamer4ever

New member
לא ברור למה מחתימים ל-4 שנים שחקן בעמדה של אינגרם

כנראה שדנג יתן דקות גם בעמדה 4.
&nbsp
PG- ראסל, לו וויליאמס
SG- קלארקסון, ניק יאנג
SF- אינגרם אם יש להם שכל לפתוח איתו, דנג
PF- רנדל, דנג?
C- מוזגוב
&nbsp
יש ללייקרס עוד הרבה כסף פנוי.

ofer1732

New member
לא ברור לי מה הלייקרס עושים

דנג בן 31 ומעבר למה שראפגיימר כתב לא מתאים לטיימליין שלהם, אינגרם, רנדל וראסל צריכים לפחות שנתיים עד שיתחילו להיות באמת טובים וביחד עם ההחתמה ההזויה של מוזגוב הלייקרס נועלים צ'אנק רציני של הקאפספייס שלהם בשחקנים שלא הולכים להיות חלק מהקונטנדרית הבאה שיעמידו.

דבר נוסף, ללייקרס יש תמריץ ענקי לעשות סופר תנקינג גם העונה (אם הם לא בוחרים טופ 3 הבחירה הולכת לפילי ובנוסף הבחירה שלהם ב-2019 הולכת לאורלנדו, אם הם כן בוחרים טופ 3 הבחירה של 2018 הולכת לפילי במקום זו של השנה והבחירה שהם חייבים לאורלנדו הופכת לשתי בחירות סיבוב שני) והייתי משוכנע שזה מה שיעשו, ההחתמה של מוזגוב לא ממש שינתה את זה (למעשה חשבתי שזאת הסיבה שהחתימו אותו, להראות כאילו הם מנסים להשתפר ובפועל להישאר בדיחה) אבל דנג הוא אשכרה שחקן כדורסל, לא רואה איך הלייקרס מסיימים עכשיו ב-3 האחרונות העונה והם גם ממש לא נראים כמו קבוצה שהולכת להתמודד ברצינות על הפלייאוף.

88nothing

Active member
בהתחלה גם תפסתי את הראש

אבל אחרי שקצת חשבתי על זה, דווקא המהלך הזה לא חסר כל הגיון.
ללייקרס יש מלא חוזי רוקיס וחוזים נמוכים, יאנג ולואי וויליאמס, הם החתימו את קלרקסון על חוזה סביר מאוד.
ויש מינימום שצריך לשלם לשחקנים.
אין שחקנים רציניים שרוצים להגיע לקבוצה, אז הם מחתימים שחקן שיהיה לו טרייד ווליו מסויים, ושיאפשר להם גמישות והרכב נמוך.
דנג הוא טיפוס חיובי ואינגרם בהחלט יכול ללמוד ממנו.
בהתחשב בסכומים המטורפים שרצים עכשיו, לא מדובר על החתמה מוגזמת.
דנג בהחלט לא יעזור להם לנצח סמפיק כדי לא להיות בין 3 החלשות בליגה, ומכאן זה רק מזל.

ofer1732

New member
הטיעון של "צריך להגיע למינימום" לא מחזיק מים

זה לא שמקבלים עונש אם לא מגיעים לריצפת השכר, מקסימום אתה משלם את ההפרש בין הפיירול לבין הריצפה לשחקנים הקיימים ברוסטר וזה בהנחה שלא הצלחת לנצל את הקאפספייס כדי להשיג נכסים מה שהרבה פעמים אפשר לעשות גם במהלך העונה (אולי אפילו בעיקר במהלך העונה), בקיצור זאת לא סיבה למלא את הסגל בחוזים רעים, במיוחד כשמסתכלים על מחזור הפרי אייג'נסי הנהדר של 2017 (קרי, דוראנט, לברון, ווסטברוק, גריפין, פול, הייוורד, לאורי, גאלינארי, איבקה וכ'ו) עבורו הלייקרס היו צריכים לשמור לדעתי גמישות אחרי שנתנו קצת ניסיון לילדים, קיבלו בחירת טופ 3 נוספת והבטיחו שהבחירה של 2019 נשארת אצלם.

לא רואה איזה טרייד ואליו יש לדנג עם חוזה שישלם לו 18M לשנה עד גיל 35, בעצם בהתחשב בקילומטרז' שלו אפשר להגיד שהוא כבר עכשיו בן 35.

ולגבי האם הלייקרס עדיין בין 3 החלשות בליגה, לדעתי התוספת של דנג, העזיבה של ביירון סקוט, השיפור הצפוי אצל ראסל שבאמת הראה ניצוצות בסוף העונה שעברה והעובדה שהלייקרס כנראה לא סיימו להתחזק אמורים להספיק לעונה טובה יותר, אגב עם כמה שהם היו גרועים שנה שעברה עדיין היה להם רק סיכוי של 55% לקבל בחירת טופ 3.

OrEl74

Well-known member
מנהל
דאנג הוא דוגמא ומופת לעבודה קשה

אחד השחקנים היותר חרוצים בליגה.
אולי זאת הסיבה שהביאו אותו? שישמש דוגמא לחבר'ה הצעירים
אני לא רואה סיבה מקצועית אמיתית להחתים אותו למעט זה שישמש כסוג של מנטור

OrEl74

Well-known member
מנהל
עדכונים קטנים

לפי הדיווחים, הורפורד סיים את הפגישות וצמצם את האפשרויות לחתימה בבוסטון או בוושינגטון. כלומר, לאטלנטה הוא לא חוזר.
אבל יחד עם זאת יש ידיעה שסוטרת את כל זה ולפיה יש התקדמות רצינית במשא ומתן בין הורפורד וההוקס .
&nbsp
מינסוטה רוצים את פאו גאסול (טיבס אשכרה מנסה להביא לשם את כל הבולס)
&nbsp
יודאניס האסלם על הכוונת של מינסוטה ודנבר.
&nbsp
&nbsp

Cade Foster

New member
גאסול למינסוטה

איזה יופי של החתמה זו תהיה. הוא מושלם לתפקיד המבוגר האחראי וגם מאוד מתאים לשחק ליד טאונס (בעצם, נראה שכל אחד מתאים לשחק ליד טאונס) ויכול לתרום לו מהניסיון שלו (די מפחיד לחשוב לאן יכול שחקן שלומד גם מגארנט וגם מגאסול להגיע).

OrEl74

Well-known member
מנהל
ג'ון לור סוגר בפיסטונס - 42 מליון ל-4 עונות

Anfield

New member
ביומבו ואיבקה....

לכו תנסו לקלוע בצבע של אורלנדו.
אני כבר מתגעגע לאיבקה. הייתי מעדיף לתת את קאנטר לפניו עם כל הירידה ביכולת שלו.

Enrique romero

New member
מהלך מוזר של המג'יק

מי אמור לקלוע וליצור שם בדיוק? את אולדיפו העבירו, עכשיו כנראה גם את ווצ', חמישיה שכוללת את פייטון, איבאקה וביומבו היא מאוד מאותגרת התקפית בלשון המעטה. מניח שהם ינסו להביא סמול יוצר במקום ווצ'ביץ', אחרת לא רואה אותם נכנסים לפלייאוף.

rapgamer4ever

New member
אלוהים ישמור מה המג'יק מנסים לעשות?

יש להם את ווצ'ביץ' בעמדת הסנטר.
את איבאקה בעמדה 4 שחוסם את הדקות של ארון גורדון, הפרוספקט הכי טוב שלהם.
אז אם חשבתם שאיבאקה יזוז לעמדה 5 לצד גורדון, אורלנדו דואגת לשלם 70 מליון דולר לעוד סנטר מחליף.
&nbsp
באמת שאני לא מבין מה הם מנסים לעשות.
&nbsp

לדעתי הם מכינים טרייד

לא נשמע לי הגיוני שהם יישארו עם 4 גבוהים כל כך בכירים ויקרים
&nbsp
לדעתי המהלך הזה מסמן את דרכו של ווצ'ביץ' החוצה
ווצ'ביץ' זאת סחורה טובה בטייד, חצי ליגה מחפשת ביג-מן שיכול ליצור נקודות
הם בהחלט יכולים לקבל עליו 2-3 איכותי ולסגור חמישייה מדהימה.
&nbsp
ביומבו יפתח, איבקה יפתח לצידו, וארון גורדון יעלה מהספסל, או יפתח בעמדה 3.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
כנראה שאתה צודק, אבל החוזה לביומבו

אוטומטית מוריד את הערך שאורלנדו יכולה לבקש תמורת ווצ'ביץ'. הם עושים מהלכים בסדר הלא נכון. אני גם לא ממש אוהב קו קדמי של איבאקה וביומבו אבל נעזוב את זה בינתיים.

דווקא קו קדמי של ביומבו ואיבאקה נשמע לי די מגניב

שני חוסמים אדירים בהגנה
בהתקפה אחד משחק על הטבעת, השני יכול לצאת החוצה ולזרוק.
&nbsp
ברור שיש חסרונות, אבל עם התאמות נכונות, אורלנדו בהחלט יכולה לבנות פה משהו מעניין.
&nbsp
אותי יותר מעניין אם הם באמת בונים על אלפריד פייטון כרכז העתיד שלהם
אני לא בטוח שיש לו את מה שנדרש
&nbsp
כרגע אורלנדו נראית כמו קבוצה טופ 5 בטוחה במזרח, אבל עם תחושה שהם תקועים עם מה שיש, ועם מעט מאוד אפשרויות להשתפר
הרבה מאוד שחקנים סבבה, אבל אף פרנצ'ייז אמתי, ואני גם לא ממש רואה מישהו מגיע לשם.
&nbsp
אבל היי, זה הרבה יותר ממה שהיה להם מאז שדוויט עזב אותם...

rapgamer4ever

New member
קבוצה טופ 5 במזרח?? יותר קרוב לבוטום 5

ביומבו מסוגל לסיים בטבעת כשהוא מקבל את הכדור בתנועה לצבע. כשהיריבה מצופפת את הצבע תהיה לו בעיה.
איבאקה שם מידריינג' כשהוא פנוי. אבל האם הוא יקבל את אותם מבטים שקיבל באוקלהומה?
&nbsp
אני חושב שארון גורדון יצטרך לעשות קפיצת מדרגה ענקית כדי שהקבוצה הזאת תסיים בטופ 5 במזרח. משהו בסדר גודל של MIP. אבל נראה מה הם ישיגו תמורת ווצ'ביץ', אם בכלל.

כרגע היא בוסטון ואינדיאנה 3 הקבוצות היחידות שבאמת התחזקו

תסתכל על שאר הצמרת
&nbsp
טורונטו נחלשה קצת(בינתיים איבדה את ביומבו ולא הביאה כלום במקום)
&nbsp
מיאמי נחלשה(כנראה מתפרקת לגמרי והולכת לתאנקינג)
&nbsp
אטלנטה נחלשה(עם כל הכבוד לדוויט, הורפורד לא רואה אותו, וגם שרודר במקום טיג זה ריסקי, וכרגע אין לה שחקן שישי נהדר כמו שרודר כמו שהיה לה)
&nbsp
שארלוט איבדה את אל ג'ף וג'רמי לין, וכרגע לא הביאה שום דבר במקום
&nbsp
דטרויט איבדה את טוליבר והביאה את לאוור, החליפה משלים במשלים, נשארה במקום
&nbsp
שיקאגו נכון לעכשיו איבדה את רוב הנכסים שלה, ואני בספק אם מה שתביא ישתווה למה שהיא איבדה כבר
&nbsp
וושינגטון הביאה את מהינמי, שדרוג מטורף זה לא, אבל יקפיץ אותה 3-4 מקומות לתוך הפלייאוף
&nbsp
מילווקי-ניקס-ברוקלין-פילי נכון לעכשיו לא רלוונטיות בכלל, לניקס אולי יש סיכוי למשהו, אבל נכון לעכשיו הם בונים קבוצה קלאסית שתתרסק בינואר.
&nbsp
אם אני צריך לעשות פאוור ראנק למזרח בנקודת הזמן הזאת, ולקבוע את 8 העולות לפלייאוף:
&nbsp
1)קליבלנד
2)אינדיאנה
3)טורונטו
4)בוסטון
5)אורלנדו
6)אטלנטה
7)וושינגטון
8)דטרויט

למעלה