שרשור סקרים

ומי אמר שאסור להסמיקק??תסמיק תסמיק

אחי,.זו המציאות..אתה כזה..ובבקשה מר אריאל 19..אני מבקש ממך מספיק להתצטנע..אוקי?!חח

אני.

בחורה רגילה. שונאת להתבלט ,ביישנית. מודרנית אבל שמורה. ואוהבת את החיים כשאני רואה בכל דבר משו טוב. בת 17 עם דעות קדומות. ורגישה קצת...אוהבת לעזור לאנשים ולראות אותם מחייכים..מה עוד? . . .

אני וותרן מאוד לדעתי איש של הומור

לוקח זמן להתרגל אלי . שונא שעושים ממני צחוק וכשלא מעריכים אני מוכן להביא לחבר שמעריך הכל.. סורי אם זה גאווה.

19אריאל

New member
אני.........

אני כותב מעלות ומגרעות כאחד אז שלא תחשבו שבאתי להשוויץ או משו... אז ככה. אני טיפוס שקט וטיפה ביישן שמשתדל למדוד את המילים שאני מוציא מהפה. אני לא טיפוס שמתרגז בקלות אבל כשאני כבר כן מתרגז כדאי שתשמרו מרחק... `משתדל להיות בסדר` עם אלוקים ואדם ויודע לעמוד מול האמת גם כשהיא מחייבת ובא לי להתנער. סרקסטי, שנון מאוד וחד מענה אם לחיוב ואם לשלילה. מי שמתגרה בי מלחמה ומצליח באמת להוציא אותי משלוותי אני לא נשאר פראייר ולא הולך לישון עד שאני לא מרוקן עליו כמה מחסניות מכובדות... אוי זה באמת מידה רעה שהייתי רוצה להיגמל ממנה... מה עוד אתם רוצים לשמוע?

19אריאל

New member
שכחתי עוד משו...

שבעיני זה תכונה חשובה, אני טיפוס יסודי ששואף למקסימום השלמות האפשרית בכל תחום שאני נוגע. כך אני רואה את עצמי.

19אריאל

New member
חעחעחע נשארת אותו דבר ...

אני עוד זוכר את הימים שהיית מנסה לתפור עלי את נשמונת תאומונת... לגבי משתדלת. אני בהחלט מעריך את הגברת, משיכמה ומעלה, אבל עדיין, הפורום אינו משרד שידוכים.

אני איש שאוהב הומור הפוך.

מי שלא מכיר אותי מתעצבן ונעלב ממני, לוקח זמן להתרגל אליי. אני בחור לא ביישן. (פעם הייתי ביישן רצח). איש עם דעות משלו על כל דבר. איש שאוהב לעזור. ושונא אבל שווננאא נצלנים! אממ... חוץ מזה אני גם איש מלא מרץ, אוהב לקום מוקדם בבוקר (בין 5 ל 7) ו.... וזהו! לא מספיק?

ראיתי. רוצה לעשות לי שאלון?

אמ... אני גם אוהב ללמוד. (לא רק תורה) אוהב לבשל לבנות ליצור. בקיצור אתם כבר תראו את זה בעצמכם.

19אריאל

New member
וואלה גם אני אותו דבר...

אבל אם אני הייתי מתחיל לכתוב את כל זה הייתם נרדמים על הפון... די והותר במה שכתבתי. אנחנו לא בשידוכים פה. חחח

רואים את זה עליך..אתה באמת מיוחד.!

הא...לגבי הנצלנים,.גם אני שונא אותם יותר מהקנאים...חח

קנאים זה בדרך כלל אנשים מסכנים.

אין להם והם רוצים. (יש את המשחתים שיש להם והם רוצים אבל הרוב לא כך) נצלנים זה אנשים מגעילים! מי שמנסה לנצל אותי לא מקבל ממני כלום!

חחחח צודק..תשאל את אריאל19 מה הוא

היה עושה למי שמנצל אותו וואוו...ואו..חח אתה עוד אומר שאחד שינצל אותך לא יקבל כלום..חח אצל אריאל הוא יקבל יקבל..השאלה מה?!חח

לא.... הנקמה הכי גדולה לנצלנים

זה להסביר להם שבגלל שהם נצלנים הם לא מקבלים יותר כלום! תחשוב כמה הוא אוכל את הלב שלו על זה שהוא הראה שהוא נצלן. אם הוא היה מנצל בשקט הוא היה ממשיך לקבל. זה אוכל לו את הלב.

למעלה