שרשור סקרים

little snoop

New member
באנה, אמא של הגזענות!

הלואי וחמתך תהיה מרוקאית, ואז נראה אותך מוציאה מילה.

מילא אם ההית מדברת נכון ולענין..אז

זה היה שווה יחס..אך זה לא!..ועל זה נאמר יחיו הקנאים ויתפוצצוו..,חעחחעחח

קרן240

New member
אנלא סתם

גזענית אני מכירה ככ הרבה סיפורים קשים מקרוב קרוב (אני עובדת במשו מסויים שקשור לשרותי רווחה ולמעלה מ90 אחוז זה סיפורים על מרוקאים ורוסים אז...

הא..כן?על מרוקאים ורוסים..מה את

אומרת??תראי אנלא יודע איפה את גרה וזה גם לא מענין אותי ..אך אני יודע וכולם יודעים שהלואי על האשכנזים..וכול העדות לב טוב..ונדיב..ורגיש..וחכמים....,..כמו המרוקאים הלואי..

קרן240

New member
אין ספק

שגם למרוקאים יש תכונות טובות ויש אשכנזים זבל אבל בחתך כללי רוב המקרים הקשים קורים אצל הספרדים בקטע של אלימות וונדליזם ונוער נושר ואין ספק שאנשים ממוצא אשכנזי(להוציא רוסים) חכמים ומתורבתים יותר

קרן,

זו הכללה גסה, מאוד. בתור אשכנזיה אני לא רואה שהחברות הספרדיות שלי שוות פחות, הלוואי והייתה בי לפחות מעט מהפתיחות הזו שלהן אחת לשניה. אני לא חושבת שאם סבא של מישהי היה שואב מים בהונגריה היא מתורבתת יותר מנכדה של רב קהילה בתוניס, כל מקרה הוא לגופו. אצלנו פשוט האף קצת יותר למעלה, הכל מסתתר מאחורי נימוסים והאווירה קפואה יותר. היכולת להרגיש פתוח עם מישהו ולומר את מה שאתה מרגיש היא מעלה, ואם היא פחות נפוצה אצלנו זה עדיין לא הופך את אלו שזכו בה לפחותים. ללמוד אפשר מכל אדם, אבל מי שבדעה כזו שרק מה שיש לו הוא המשובח ביותר אף פעם לא מחכים.

19אריאל

New member
באמת הלוואי...קרירות זה לא הצד החזק

של הספרדים ושל המרוקאים בפרט.

19אריאל

New member
הסיפורים של האשכנזים אפילו לא

מצליחים להגיע! הקורבנות סובלים בשקט שמא השכנה זלדה מהקומה למעלה תשמע, ואז כל השכונה תרכל עליהם ו`מה יגידו`!

19אריאל

New member
בעעעעע את מגעילה אותייייי!

אם היית לידי הייתי מקיא עלייך...בעעעעע מזל שכמעט לא רואים אותך בפורום...

למעלה