בואו נאמר ככה... אם הבעל לא יתלהב ללכת עם כובע, אתן תסכימו לוותר על זה?
1 19אריאל New member 29/6/08 #11 בואו נאמר ככה... אם הבעל לא יתלהב ללכת עם כובע, אתן תסכימו לוותר על זה?
L little snoop New member 29/6/08 #14 תפתחו שרשורים חדשים, זה מענין. אני אישית? שיעשה מה שהוא חושב שטוב לו, למרות שאעדיף מגבעת נראה לי.
ח חלושקית New member 30/6/08 #37 אני אוהבת ולדעתי זה יפה. בפרט שהבלורית מציצה החוצה,אבל נשאיר את זה לשבתות, חגים ואירועים.
ח חלושקית New member 30/6/08 #41 שהמראה יהיה, שחצני וקשוח. גוף זקוף וישר. חליפה מחוייטת בגיזרה טובה ואיכותית עם חולצה לבנה בוהקת. לא נוטה לצבע הצהוב לאחר 80 כביסות. חגורה עם אבזם עדין והכי חשוב הציציות האלה בצד. וכל שאר ירקות... בלה בלה בלה...
שהמראה יהיה, שחצני וקשוח. גוף זקוף וישר. חליפה מחוייטת בגיזרה טובה ואיכותית עם חולצה לבנה בוהקת. לא נוטה לצבע הצהוב לאחר 80 כביסות. חגורה עם אבזם עדין והכי חשוב הציציות האלה בצד. וכל שאר ירקות... בלה בלה בלה...
א אריאל בראל New member 1/7/08 #220 הא כן?אז בשביל מה נועד הפורום?? בשביל שיהיה פה שקט..ויובש?!,אז בבקשה ממך אם לא נאה לך..צא לי מהסקר..תנקס..
הא כן?אז בשביל מה נועד הפורום?? בשביל שיהיה פה שקט..ויובש?!,אז בבקשה ממך אם לא נאה לך..צא לי מהסקר..תנקס..
ח חסוי 2222 New member 1/7/08 #224 ניק אנגלי הנך מוזמן לצאת אם רוח הפורום אינה נוחה בעיניך ! ואתה אריאל בראל /tapuzforum/images/emo45.gif תמשיך כך ! אני אישית נהנה מיזה כל עוד שזה לא פוגע ברמה.
ניק אנגלי הנך מוזמן לצאת אם רוח הפורום אינה נוחה בעיניך ! ואתה אריאל בראל /tapuzforum/images/emo45.gif תמשיך כך ! אני אישית נהנה מיזה כל עוד שזה לא פוגע ברמה.
א אריאל בראל New member 1/7/08 #254 איך היתם מתיחסים למישהו שמקנא בכם.. וזה מיתבטא בזה שהוא מעיר על כל דבר..ובעצם כל דבר אוכל אותו...חשוב לי עצתכם..אריאל!
איך היתם מתיחסים למישהו שמקנא בכם.. וזה מיתבטא בזה שהוא מעיר על כל דבר..ובעצם כל דבר אוכל אותו...חשוב לי עצתכם..אריאל!