תוכיח
כ כוכב המזלות New member 30/6/08 #132 ושוב יותר ברור זוכי אירוויזיון 2005 /tapuzforum/images/emo45.gif
כ כוכב המזלות New member 30/6/08 #143 בחיים לא!!! אמת המים תוכיח!!(כמו הסיפור הידוע על ר` אלעזר שהתווכח עם חכמים זצוקלל``א שליט``א)
מ משתדלת להיות בסדר New member 30/6/08 #145 אבל... בסוף לא פסקו לפיו אפילו שהיא הוכיח שהוא צודק (ובמקרה הזה אתה לא צודק, אבל נעזוב את זה), כי לא פוסקים ע"פ דעת יחיד...
אבל... בסוף לא פסקו לפיו אפילו שהיא הוכיח שהוא צודק (ובמקרה הזה אתה לא צודק, אבל נעזוב את זה), כי לא פוסקים ע"פ דעת יחיד...
כ כוכב המזלות New member 30/6/08 #149 על זה נאמר שצריכים בי``ד שגדול בחוכמה ובמניין כדי לבטל את דברי בי``ד אחר אולי במניין אתם יותר (אפילו שנשים לא מצטרפות) אבל בחוכמה בטוח לא/tapuzforum/images/emo67.gif
על זה נאמר שצריכים בי``ד שגדול בחוכמה ובמניין כדי לבטל את דברי בי``ד אחר אולי במניין אתם יותר (אפילו שנשים לא מצטרפות) אבל בחוכמה בטוח לא/tapuzforum/images/emo67.gif
כ כוכב המזלות New member 30/6/08 #153 טוב לא הבנת לא מניין של תפילה מניין של כמות אנשים ובמקרה הנ``ל זה אחד מול אחד עקב שנשים שוטים וקטנים לא מצטרפים וממילא אין רוב וחוץ מיזה שצריך גם גדול בחוכמה ...
טוב לא הבנת לא מניין של תפילה מניין של כמות אנשים ובמקרה הנ``ל זה אחד מול אחד עקב שנשים שוטים וקטנים לא מצטרפים וממילא אין רוב וחוץ מיזה שצריך גם גדול בחוכמה ...
מ משתדלת להיות בסדר New member 30/6/08 #156 אהה אוקיי... טוב, ת"ח אני לא... אבל למה אני לא נחשבת? לא פייר...
מ משתדלת להיות בסדר New member 30/6/08 #168 אני נוטה לומר ש... היא מגנה על כבוד האישה, אבל לעניין שוואקי אתה סתם מחמיר...
כ כוכב המזלות New member 30/6/08 #169 מגנה מגנה אבל שלא תתערב בדיונים ציבוריים! ולא הבנתי במה אני מחמיר /tapuzforum/images/emo4.gif ובמוזיקה חסידית אני מעדיף את הסגנון של אלי גרסטר והחברה שלו
מגנה מגנה אבל שלא תתערב בדיונים ציבוריים! ולא הבנתי במה אני מחמיר /tapuzforum/images/emo4.gif ובמוזיקה חסידית אני מעדיף את הסגנון של אלי גרסטר והחברה שלו