שרשור סיכום העצרת!

היה מ-ד-ה-י-ם.

נותר לי רק להוסיף תודה אדירה לכל מי שהיה שם, ובמיוחד לענת רפואה. אין מילים.

העצרת

אני לא הגעתי מוקדם כי ההסעה מירושלים איחרה בגלל כמה ילדים שחיכינו להם רבע שעה(!) אבל החליטו להבריז אני קניתי את החולצה עם האפרוחים והספר צמחונות בקלות (ככה קוראים לו?) ולקחתי את כל סוגי העלונים והסטיקרים (אגב, הרבה ילדים התעניינו בעלון נגד ניסויים שהבאתי היום אז מחר אני אביא עוד סוגי עלונים ונזמין כמה מאנונימוס) פגשתי מלא אנשים מהפורומים ולבסוף גם את נטע (כמה אני ועמית חיפשנו...) גם חילקתי לכמה אנשים סטיקרים התחלתי להסתכל על הטלוויזיה שם אבל לא יכולתי- זה היה נורא עצוב... חתמתי על כל העצומות (3!) סחבתי את עמית לסחוב בייגלה ובדרך נזכרתי שהבאתי סנדוויץ, עם חמאת בוטנים.. לסיכום היה ממש כיף אבל כשהראו את הסרט על מאליש היה ממש עצוב ובכיתי אפילו.. זהו אני משתוקקת לבוא לעצרת הבאה ואולי אפילו לנהל דוכן!

שכחתי

קודם כל תיקון קטן סחבתי את עמית לקנות בייגלה בסרט של מאליש היו לי דמעות בעיניים התחלתי לבכות בנאום של אורנה בנאי וגם ידיד שלי סתיו

את הסרט הזה לא יכלתי לראות...

לא שלא הייתי שם, אני פשוט רגיש למדי והיה לי ממש קשה להסתכל. מזעזע.

חוויות שלי!

פגשתי את דילן, עדי, אמנון, ג'ון, רונאל, רועי, אלכסנדרה, גיל (שבכלל לא כותבת בפורום!), נטע (ליתר דיוק כמה נטע), עמרי, גל, מאור, סתיו, דדי, פנורד, is this love... עמית, עדי, ג'ניפר, מנשה, ליזי, תמיר וכמובן ענת רפואה אשר מגיע לה
מיוחד! ועוד רבים וטובים! היה כיףףףף !
קניתי את "שחרור בעלי החיים" ואת "כשפילים בוכים" (כמה נחמד כשהספרייה מתנפחת), ועדכנתי את מלאי חומרי ההסברה ששוכבים לי בבית.
הצטרפתי לאנונימוס, או ליתר דיוק, אחרי שיתקבלו הטפסים שלי אני אהיה מצורף, בכל אופן, גרעין כפר-סבא, הנה אני בא! (ומביא איתי הרבה כוח רענן להסברה מרובה...)
חילקנו כרטיסי פורום בתקווה שיצטרפו חברים חדשים, חילקנו כרטיסים גם לצחי הנגבי, איתן כבל ויוסי שריד, אולי נצליח לצמחן כמה מהם
אה כן, ענבל, לא שכחתי אותך, רציתי פשוט לציין בכוכב נפרד שהיה ממש נחמד לדבר איתך... (כמה חנפני מצידי!
) בברכת שחרור בעלי החיים, אלון.

סיכום שלי, שמתחיל בנזיפה

אתה, ועוד אחרים כאן (פרט לנטע המנהלת המקסימה כתמיד, *לק*), פשוט התעלמתם מקיומי בעצרת המדוברת. רעי לב שכמוכם. למה זה תמיד קורה לי?
טוב, אז כמובן שפגשתי אותך, וכמובן ששכחת אותי. התווכחנו קצת על הודו ועניינים אחרים, והיה נחמד. ועכשיו נתחיל את הסיכום, ונשתדל לקצר, יש לי נטייה למשוך אותם: חיכיתי לקו 72, שהיה אמור להביא אותי ממש לשם. חיכיתי, חיכיתי, חיכיתי וכבר התחלתי להילחץ, ואז גיליתי שהתדירות של הקו הזה היא 15-20 דקות. כל מי שמכיר קצת אוטובוסים, יודע שהכוונה היא שהאוטובוס יגיע בדיוק 45 שנים אחרי שתמות. בסוף ראיתי מונית, ועליתי עליה. הנהג סחט 30 שקל (לא היה לי כוח להתווכח בגלל הלחץ, בעע איתם! }-: ), אבל דווקא היה נחמד. כשאמרתי לו לאן אני נוסע אז הוא אמר "אה! אז בטח אתה גם נגד המלחמה..." אמרתי שדווקא לא כל כך (שמאלן וזה, אבל...) והוא אמר שאני ילד חכם, כי אף אחד לא בעד המלחמה אבל... ובקיצור, כמו נהג מונית ממוצע, הוא התווכח איתי על פוליטיקה. הוא התעקש שהדעות שלו ימניות, אפילו שהוא ממש חזר על הנאומי בחירות של עמרם מצנע. נו
הגעתי לשם, ובהתחלה הרגשתי אבוד ובודד. במהרה ובסיוע הפלאפון מצאתי את ליהי ואנשים אחרים מהפורום. שנתחיל לפרט? אני בטח אשכח מישהו. זוכר אותה, את גל, את אמיר (ה-מתנחל), את אלון, את נטע, את הדר ועוד חבורה גדולה ומכובדת. דווקא היו די מעט אנשים יחסית. מה שכן, הציעו להכיר לי את is this love. סירבתי בנימוס, אפילו שטענו שהוא איש נחמד דווקא
גם טליה הגיעה למרבה השמחה (למה לעבוד במקדונלדס? למה?!?!?!?!), ובסופו של דבר גם אבי, שהייתי בטוח שהוא בכלל בירושלים, וצילם אותי במספר תמונות קשוחות (רררר). היה ממש נחמד, הקשבתי חלק מהזמן וסתם דיברתי חלק מהזמן, הגימיק של אורנה בנאי די עצבן אותי (כשיש טיעונים טובים- למה להשתמש בדמגוגיה זולה?), אבל אבי גרייניק לדוגמה דיבר לעניין. כל הכבוד לענת רפואה! (שאפילו לא ידעתי שזאת היא בהתחלה. תודה לגל שעדכן אותי
). לקחתי סטיקרים, אכלתי כדורי שוקולד טבעוניים (יאמי!) ועוגת שוקולד טבעונית (בעע), דיברתי עם בתאדם חמודה ביותר העונה לשם מרינה שגרמה לי לשבור סופית את תדמית ה"סטרייט אדג'" המסוימת שהתפתחה לי איכשהו (בירה בלגית ב5שקל לחצי ליטר זה רע), ואני מספר את זה רק כי היתה לה שרשרת מקסימה של חתול
ראיתי מישהי עם חולצה מהממת שרשום עליה Mcshit. לצערי, גיליתי שאין להשיג בארץ. אם מישהו מכיר משהו בסגנון (פרט לסטיקר תוצרת בית ז"ל) אז שיודיע לי, ומהר. מסתבר שחלק מהכלבים פוחדים ממני. לא ברור למה. אני דור נחמד! בסופו של דבר שכנעתי את אבי בכוח, ועם חבורת אנשים נחמדים אצנו רצנו לערב הבמה המסורתי. שם היה כבר סיפור אחר לגמרי, וכיפי לא פחות. אגב, למיטב ידיעתי, צחי הנגבי *כבר* צמחוני. ולסיכום: סך הכל נהניתי ביותר, מקווה לבוא לעוד אירועים כאלה. והצפרדעים בלוגו הרבה יותר מאגניבות מקרוב

Gal-Mo0D

New member
התעלמנו ?!

חס וחזילה! יצא לנו לדבר, אתה אחד האנשים שמאוד עניין אותי לפגוש.

לא דיברתי עליך...

דיברתי על אנשים בפורום שלא הזכירו אותי בסיכומים. גם אני מאוד רציתי לפגוש אותך, והיה ממש נחמד להכיר

xenocide

New member
אז כן

גם אני הגעתי לשם וראיתי אנשים.. ראיתי את גל, אלון, נטע, דדי, עמרי, ליזי, מאור ועוד שיסלחו לי שלא הזכרתי כי עם כל אחד דיברתי אולי שתי דקות מאחר ולא הייתי לבד. מי שראה אותי ראה גם את דורון הלוא הוא אותו בחור שעמד לידי. הסיבה שהוא היה שם היא ששידלתי אותו לבוא ורוב העצרת ישבתי והתווכחתי איתו ולבסוף הצלחתי לשנות את דעתו קצת... ויצא לי גם להרביץ לו מה שתמיד מסב לי הנאה גדולה... אני ממש מצטערת שלא הצלחתי להגיע מוקדם יותר אבל היו לי כמה סידורים לעשות ודורון היה צריך לסיים את העבודה ולבוא לקחת אותי ויחדיו נתקענו בפקקים המפורסמים של תל אביב (מה שגורם לי להמנע מלהגיע לאיזור) ובכל זאת היה כיף לפגוש את מי שפגשתי וחבל שלא יצא לי לפגוש את האחרים... אני עדיין בודקת את האפשרות שלי להגיע למפגש (ובגלל זה נטע עוד לא קיבלת ממני מסר אישי)... מקווה להגיע ולראות את כולם שם!! הדר (שסובלת מדלקת גרון חמורה שהיא לא אחרת מאשר אחת מהתוצאות של הבגרות בתאטרון!)

Gal-Mo0D

New member
באמת נפגעתי מהיחס המזעזע שלך

אליי בעצרת. חשבתי שיצא לנו לבלות קצת!

xenocide

New member
ובכל זאת

כשבאתי לדבר איתך... אבל אני לא כועסת.. אני לא ממורמרת. אני אהיה בסיידר אחרי ימי דיכאון ארוכים והרבה שיחות עם הפסיכולוגית... אני לא שכחתי את כל ההבטחות גל. כשעוד אמרת שאני היחידה בשבילך ושכשנגור ביחד נעזור אחד לשנייה עם טבעונות. אבל זה בסדר, אני יודעת שיש לך דברים חשובים יותר... הדר (פגועה אבל מסתדרת)

adipo

New member
רק היום! רק היום!

סיכום ב"לייב" של העצרת- עכשיו בצ'ט! בואו בהמוניכם...נו כבר, בואו!

איתן כבל לקח את "על קצה המזלג"

קרא אותו (כמו רוב חברי הכנסת, גם הוא למד קורס קריאה מהירה), ניגש אלי ואמר: "אני המום! לא תיארתי לעצמי שזה עד כדי כך נורא! אבל מה, בעלי-החיים צריכים אותי בכנסת, ואם אני אלך לפי זה, אני אמות מרעב, בטוח". תפסתי מיד את האנונימוסית הראשונה שראיתי ושלחתי אותה להביא, בספיד, את "צמחונות בקלות". היא הלכה אך לא שבה. אני ממליצה שמישהו יקח יוזמה וישלח לו את החוברת (ח"כ איתן כבל, כנסת ישראל, ירושלים). חברים יקרים, כל כך התרגשתי לראות אתכם. כל יום אני קוראת את הפורום שלכם ואני מעריצה כל אחד מכם. מתנצלת שלא הקדשתי לכם יותר זמן בעצרת - הייתי לחוצה ומפוחדת לאללה (אף שהשתדלתי להסתיר זאת). תודה לכם על המחמאות שהרעפתם עלי, אין לכם מושג כמה חיזקתם אותי בכך. אני זקוקה לכם. מישהו מכם הלין כאן על אורנה, אמר שהיא זייפה (או משהו דומה). אז אני רוצה לשתף אתכם: אורנה לא מסוגלת לעמוד בתיאורי סבל של בעלי-חיים, לא מסוגלת לראות תמונות, ובוודאי שלא סרטים. במשך כל ה"רומן" בינינו, שנמשך כבר כמה שנים, אני נזהרת איתה מאוד. הסיכום בינינו היה שבזמן שיוקרן הסרט היא תשב עם הגב אל המסך וכך היה, אלא שבטעות היא הסתכלה אחורה כמה שניות לפני שהסרט נגמר. זעקה אדירה נפלטה מפיה. קראתי לה לבמה (לפי התכנון). כשהיא באה לקראתי ראיתי על פניה (וגופה) שעוד שנייה היא מתפרקת. היא תיכננה לומר דברים אחרים לגמרי, אבל זה מה שיצא ממנה, בשיא האותנטיות. החלק היותר קשה היה אחרי שהיא ירדה מהבמה. החלק העוד יותר קשה היה בלילה, מאוחר, כשהיא היתה לבדה במיטה. היום, במשך כל היום היא לא תיפקדה בכלל. בקשר לשאלה של דילן על מועד עצרת יום ההזדהות עם בע"ח במעבדות, התאריך המדוייק ייקבע עד יום שני הבא ואז איידע אתכם. אוהבת אתכם, אנשים יקרים, ענת

Neta558

New member
../images/Emo51.gif לך...

אני מקוה שהעצרת היתה משמעותית במאבק הארוך והכל כך חשוב הזה... אין לי עותק נוסף של החוברת, אבל אני אשלח לח"כ כבל דואל כדי שלא יתחמק מהנושא כל כך בקלות, ואזמין אותו לכאן

dylan

New member
אבל תוודאי

שהוא והנגבי לא יכתבו בפורום באותן שעות ויציפו את הפורום בויכוחים פוליטיים

../images/Emo6.gif מה יהיה עם הציניות שלך, דילן?

אתה מבריק. אני מתה עליך. התספורת מתאימה לך מאוד. לילה טוב לך, ענת

dylan

New member
ציניות??../images/Emo12.gif

אמממ.. תגובה לתוכן..
(בהתאמה) ועכשיו בכלל ערב, אז ערב טוב לך..
(ואם לא הודתי מספיק על העצרת אז הנה עוד
) ואממממ.. מצטער על האיחור בתגובה ו.. זהו

Neta558

New member
לצרפתי יש נקודה...../images/Emo105.gif

שכחת את שריד..בכל יהיה שמייח... ובאמת יותר מתאים לך קצר
נטע (נו, אתה כבר בא למפגש? בא למפגש? בא למפגש?)

משמעותית מאוד ../images/Emo29.gif

נטע, חוות מזור על הג'נטים. כל פעולה שתיעשה כעת לכיוון סגירתה היא משמעותית. לעצרת ישנן משמעויות חשובות נוספות, מעבר למזור, אך אני עייפה מדי כעת כדי לפרט - אעשה זאת בהזדמנות אחרת. ביום שישי אפרסם כאן קריאה לפעולה בהמשך לעצרת ולכתבות שתופענה בעיתוני סוף השבוע. איתן כבל לא מתכתב אישית באינטרנט, אבל יש לו מזכירה מקסימה בשם ורד שמחוברת כמעט נון-סטופ והיא מדפיסה ונותנת לו את המיילים שמגיעים אליו ([email protected]).

למעלה