סיכום שלי, שמתחיל בנזיפה
אתה, ועוד אחרים כאן (פרט לנטע המנהלת המקסימה כתמיד, *לק*), פשוט התעלמתם מקיומי בעצרת המדוברת. רעי לב שכמוכם. למה זה תמיד קורה לי?
טוב, אז כמובן שפגשתי אותך, וכמובן ששכחת אותי. התווכחנו קצת על הודו ועניינים אחרים, והיה נחמד. ועכשיו נתחיל את הסיכום, ונשתדל לקצר, יש לי נטייה למשוך אותם: חיכיתי לקו 72, שהיה אמור להביא אותי ממש לשם. חיכיתי, חיכיתי, חיכיתי וכבר התחלתי להילחץ, ואז גיליתי שהתדירות של הקו הזה היא 15-20 דקות. כל מי שמכיר קצת אוטובוסים, יודע שהכוונה היא שהאוטובוס יגיע בדיוק 45 שנים אחרי שתמות. בסוף ראיתי מונית, ועליתי עליה. הנהג סחט 30 שקל (לא היה לי כוח להתווכח בגלל הלחץ, בעע איתם! }-: ), אבל דווקא היה נחמד. כשאמרתי לו לאן אני נוסע אז הוא אמר "אה! אז בטח אתה גם נגד המלחמה..." אמרתי שדווקא לא כל כך (שמאלן וזה, אבל...) והוא אמר שאני ילד חכם, כי אף אחד לא בעד המלחמה אבל... ובקיצור, כמו נהג מונית ממוצע, הוא התווכח איתי על פוליטיקה. הוא התעקש שהדעות שלו ימניות, אפילו שהוא ממש חזר על הנאומי בחירות של עמרם מצנע. נו
הגעתי לשם, ובהתחלה הרגשתי אבוד ובודד. במהרה ובסיוע הפלאפון מצאתי את ליהי ואנשים אחרים מהפורום. שנתחיל לפרט? אני בטח אשכח מישהו. זוכר אותה, את גל, את אמיר (ה-מתנחל), את אלון, את נטע, את הדר ועוד חבורה גדולה ומכובדת. דווקא היו די מעט אנשים יחסית. מה שכן, הציעו להכיר לי את is this love. סירבתי בנימוס, אפילו שטענו שהוא איש נחמד דווקא
גם טליה הגיעה למרבה השמחה (למה לעבוד במקדונלדס? למה?!?!?!?!), ובסופו של דבר גם אבי, שהייתי בטוח שהוא בכלל בירושלים, וצילם אותי במספר תמונות קשוחות (רררר). היה ממש נחמד, הקשבתי חלק מהזמן וסתם דיברתי חלק מהזמן, הגימיק של אורנה בנאי די עצבן אותי (כשיש טיעונים טובים- למה להשתמש בדמגוגיה זולה?), אבל אבי גרייניק לדוגמה דיבר לעניין. כל הכבוד לענת רפואה! (שאפילו לא ידעתי שזאת היא בהתחלה. תודה לגל שעדכן אותי
). לקחתי סטיקרים, אכלתי כדורי שוקולד טבעוניים (יאמי!) ועוגת שוקולד טבעונית (בעע), דיברתי עם בתאדם חמודה ביותר העונה לשם מרינה שגרמה לי לשבור סופית את תדמית ה"סטרייט אדג'" המסוימת שהתפתחה לי איכשהו (בירה בלגית ב5שקל לחצי ליטר זה רע), ואני מספר את זה רק כי היתה לה שרשרת מקסימה של חתול
ראיתי מישהי עם חולצה מהממת שרשום עליה Mcshit. לצערי, גיליתי שאין להשיג בארץ. אם מישהו מכיר משהו בסגנון (פרט לסטיקר תוצרת בית ז"ל) אז שיודיע לי, ומהר. מסתבר שחלק מהכלבים פוחדים ממני. לא ברור למה. אני דור נחמד! בסופו של דבר שכנעתי את אבי בכוח, ועם חבורת אנשים נחמדים אצנו רצנו לערב הבמה המסורתי. שם היה כבר סיפור אחר לגמרי, וכיפי לא פחות. אגב, למיטב ידיעתי, צחי הנגבי *כבר* צמחוני. ולסיכום: סך הכל נהניתי ביותר, מקווה לבוא לעוד אירועים כאלה. והצפרדעים בלוגו הרבה יותר מאגניבות מקרוב