שרשור סיכום העצרת!

Veggie John

New member
אני מצטרפת לבקשה זו.

אין דבר מלחלח יותר ממבטא צרפתי ראוי. פשוט אין. הוכח מדעית שהמתכון הבטוח להמסת ג'ון היא הקראה משירי בודלר (שלא תגידי שאני לא תורמת לבדור המתכונים נטע). מומלץ!

Neta558

New member
mon cher

vous êtes invités à rester ici et à apprécier tout ce... juste curieux français - il néanmoins sera sexy si j'écris quelque chose comme: le vomi est une chose étrange parfois que votre vomi est vert, parfois est-il rouge, et est-ce que souvent il a-t-il de petits gros morceaux dans lui vous vomira pour moi, mon cher?

Neta558

New member
הו ג'ון

*לוקחת צעד אחורה בדיוק כאשר ג'ון מתעלפת*

tsf

New member
comment est-ce que jecris francais

ברצינות, איך אתם כותבים פה בצרפתית? מה אתם עושים, רצים לוורד ומעתיקים-מדביקים? (דילן, קופי-פייסט זה אפילו לא בצרפתית!!!)

adipo

New member
צרפתית?

français? qui parle français? nous sommes duplcating juste du traducteur... mais vous ne savez pas cela:)

Gal-Mo0D

New member
מתי ניסית לתפוס את תשומת ליבי ?

במסעותיי בין האנשים כשחילקתי כרטיסים או כשעמדתי ב"ביצה הירוקה" שלנו ? ואיך לעזאזל ניסית לתפוס את תשומת ליבי ולא ראיתי אותך ?

haleth

New member
בעומדך בביצה, הוי נסיך ../images/Emo47.gif

היית כל כך עסוק בלדבר עם וחברות פורום מכובדות, שלא היה לי לב להתפרץ ולהפריע. אבל בפעם הבאה אני מבטיחה לנהוג בקשיחות ואטימות
ובאמת, איך לעזאזל לא ראית אותי

Gal-Mo0D

New member
נסיך ? בעומדי בביצה ?

אז ודאי ודאי שהיית צריכה להתפרץ ולזעוק בקולי קולות : אני haleth! הקשב לי! . אך מכיוון שלא עשית זאת, אני קיבלתי עונש ולא ראיתי אותך

אני פשוט לא מאמין!

גל, זה נגמר בינינו. כל מה שאני שווה זה... הערת אגב עלובה וקטנה? תודה רבה באמת שהדגשת אותה ושמת לי איזה תפוז מצחקק בסוף... אני פגוע ולבי קרוע לגזרים ולעלי חסה. ולעניין... *** מאוד נהניתי בעצרת, ההופעות שהספקתי לראות היו בהחלט חביבות, חתמתי סוף סוף על כל העצומות, קניתי שתי סיכות ואפילו תרמתי שלושה שקלים חדשים ונוצצים ל"אנונימוס". פגשתי רבים מחברי הפורום וכמובן גם את ההוא הבלונדי עם העיניים הכחולות שלא שווה אפילו את האזכור הזה... לא שכחתי להיתקע בת"א לאחר העצרת ולהזדקק למונית ספיישל חזרה הביתה בתמורה לכמה מאות שקלים... בשורה התחתונה אני מכתיר את האירוע הראשון שלי בנושא זכויות בעלי-חיים כמוצלח ביותר, ומקווה לפגוש את כולכם במפגש הפורום בפורים. מאור

adipo

New member
היה קשה לעיכול...

קודם כל, היה נחמד לראות את מי שראיתי. בנוגע לתוכן העצרת- היא הייתה מאוד מרגשת בעיני ואפילו בכיתי בקטע הווידאו ומדבריה של אורנה בנאי (המקסימה!) בסיומו. איך אפשר היה להשאר אדישים??? חוץ מזה, נהניתי לראות את הפרצופים המזועזעים ומלאי התדהמה של האנשים שהסתכלו על השלט הגדול שהחזקתי. עכשיו הם באמת יודעים מה קורה שם... המון תודה ותודה המון לשתי נשים גדולות- ענת רפואה ואורנה בנאי
ולכל הלוקחים חלק בדבר. הייתה עצרת מצויינת! יום טוב וחג שמייח ומי יתן והחווה תסגר בהקדם! עדי

ועכשיו אני נעלבתי!

לא הזכרת אותי אפילו במילה! מה אני לא חשובה? אני לא בלונדינית עם עינים כחולות? לא היה לך ממש ממש כיף איתי? ליהי, עצובה ונעלבת.

S H I L G I

New member
סיכומעצרת שלי!!

ששללייייי סתם..
החלק הכי מדכא היה הסרט של מאליש.. אני כמעט(!) בכיתי, אבל הדמעות שיצאו לי נתקעו לי בגרון.. הקטע שהכי ריגש אותי היה הקטע שאורנה בנאי צרחה, ראיתי איך אנשים שם התחילו לפרוץ בבכי, ואיך אורנה עצמה פרצה בבכי, ואיך שאח"כ מישהי באה מאחורי הקלעים בבכי וחיבקה את אורנה.. בקשר לזמרים: המוזיקה היתה טובה, ממש התפקעתי מצחוק כשאחרי זה עם המעיל עור ירד מהבמה וצעקו לו "מעיל עור זה רצח!" והוא עשה פרצוף כזה מצחיק.. ממש נהניתי מהזמרים הראשונים, כי כל האלה האחרונים היו די חרא.. פגשתי את... תרנגולת ליזי נטע והחתולים עדי (פו) נטע (558) לי (והחבורה) ועוד מלאאאאאא (ששכחתי את שמם
) אגב... שמעתי שבערוץ 1 בחדשות 8 דיווחו על העצרת..
נטע

למעלה