הסיכום שלי...
הגעתי לעצרת בצעדה מכיכר רבין. יש לציין שגם הגעתי מוקדם יותר. פגשתי את גל, נטע ואלון, ודדי שהצטרף אח"כ. אני גל ואלון ניהלנו דיון משעשע על דרך חלוקת הכרטיסים ועל ההעדפות של כל אחד מאיתנו.... אח"כ הצטרפו הרבה אנשים: מאור, ליזי, שירה, מוריה, אוריארד, דילן ו.... לא זוכרת את כולם, סלחו לי. ובכלל פגשתי הרבה אנשים נחמדים לא פורומיסטים, והיה נורא כיף. קניתי שתי סיכות חדשות, אבל לא מצאתי חומרי הסברה חדשים, וגם לא עצומות חדשות לחתום עליהם. הייתי במצב רוח לא טוב במיוחד באיזה שלב, אז לקחתי את מאור הצידה ל"שיחה" פרטית, ויש לציין שהוא בהחלט שיפר לי את המצב רוח בהרבה, וגם שיחת טלפון נחמדה שקיבלתי אחרי זה. אחרי זה הסתובבתי עם גל ושירה, וחילקנו כרטיסים ליפי ויפות המראה שבעצרת. כן, אנחנו סלקטיבים. הלכתי עם שני לקנות לי שוקולטה חמה וטעימה, הזדעזעתי מתספורתו החדשה של עמיר, ולאחר לא מעט זמן הלכתי לי עם דור, שירה, אבי ועמיר לכיוון תאטרון תמונע וערב הבמה, שהיה כיף, כיף, כיף! ואכן ערב במה הוא שיפור מעניין בפני עצמו.... ולאלה מכם שראו אותנו ולא מכירים אותי ותוהים מי אני, אניהבלונדינית עם השיער המאוד ארוך, שלבשה חצאית ארוכה משובצת, וחולצה קצרה שחורה.