שרשור סיכום העצרת!

Gal-Mo0D

New member
ענת, את אישה מדהימה

לארגן עצרת בסדר גודל כזה, עם האנשים שהבאתם, התפאורה, צוותי הצילום, הדוכנים ושאר הדברים דורש הרבה יכולת והשקעה. את אחד האנשים היחידים שאני מכיר שיש לו את הכוח, היכולת והרצון להרים דבר כזה. אני חושב שאני מדבר בשם כולם כשאני אומר שאת הNumber One שלנו. היה נפלא לראות אותך בעצרת, מקווה שיצא לנו להתראות לא רק בעצרות
מכולנו!

את ה-צ-ל-ח-ת!

ענת, היית מדהימה. העצרת הצליחה בצורה בלתי רגילה. אמרתי את זה 3289874 פעם, אבל בכל זאת, כי היא הייתה באמת-באמת אדירה. כמו שכתבת בפורום בוואלה, נקרעתי בין אושר על כל כך הרבה אנשים שהגיעו, וכאב על בעלי החיים שסובלים ממש כרגע. הייתי דוחפת כאן עוד מילים, אבל זה ייצא בסוף משעמם.

אז מצטער על מה שאמרתי

זה פשוט נשמע לי כמו דמגוגיה זולה נורא נורא. גם לי היה קשה לראות את הסרט, ובשלב מסוים פשוט לא יכולתי יותר והסתובבתי...
וכמו שאמרו כבר, את בנאדם נפלא. תודה, תודה אמיתית.

אל תגלו לאף אחד ../images/Emo14.gif

רק אתם ואני יודעים למה, באמת, לא שודר היום "רק בישראל". ושוב, תודה על התודות והמחמאות שלכם. תמשיכו.

yaeltal

New member
שאלה

לא מפריע לאורנה (או אולי נכון יותר לשאול אם לא היה מפריע לה אילו הייתה יודעת) שחברי הפורום מקבלים דיווח על מצבה הנפשי? אני מדברת בעיקר על הדברים שכתבת בהודעה הקודמת בנושא.. לא יודעת, אולי את מכירה אותה ויודעת שאין לה בעיה עם זה, אבל אני רק יודעת שאני לא הייתי רוצה שיספרו על חוויות רגשיות אישיות שלי בפורום באינטרנט... והאמת היא שאני גם לא מוצאת הצדקה לאמירת דברים כאלה מלבד סיפוק איזה יצר חטטנות של אנשים..

גם אני תהיתי

אבל לא נראה לי שזה מפריע לה. לא נראה לי הגיוני שענת היתה מפרסמת את זה בכזאת קלות.

שיערתי לעצמי ../images/Emo26.gif

כי רק מי שלא ראה את אורנה על במת העצרת, בוכה, צועקת, מתפרקת וקורסת יכול לשאול את השאלה ששאלת. אורנה שמה ביצית אחת גדולה על "מה יגידו על מצבה הנפשי". אנחנו לא בקורס נימוסים של חנה בבלי ואנחנו לא "ציפורה" - אנחנו שמים את כל מה שיש לנו, ללא בושה וללא כחל ושרק, כדי להפסיק את הזוועות האלה, שלמזלך נחסכו מעיניך ומליבך בהיעדרך מהעצרת.

yaeltal

New member
אני לא ממש מבינה מה הקשר

בין העובדה שלא ראיתי אותה בעצרת במצב שבו הייתה לבין שאילת השאלה הזו. (וגם night winds תהה לגביי השאלה הזו ואם אני זוכרת נכון הוא דווקא היה בעצרת..). ובלי קשר למה שראו שם או לא, פשוט היה נראה לי קצת תמוה לכתוב מה עובר על מישהו (וזה היה יכול להיות גם על כל אחד אחר) מאחורי גבו.

../images/Emo9.gifגם לי מותר?

אחרי הרבה זמן שכף רגלי לא דרכה בפורמי הצמחונות\זב"ח השונים(מצטער פשוט לא יוצא לי
) באתי לראות תגובות של אנשים על העצרת. אני שמח מאוד שהיא היתה משמעותית בשביל הרבה מכם כמו שהיא היתה משמעותית בשבילי. וכמובן שהיה שמייח לראות את כול הפרצופים שמאחורי הניקים פה.

Neta558

New member
היה נחמד לפגוש גם אותך..

אף על פי שרק עכשיו עשיתי את הקישור בין האיש לכינוי
ואתה מוזמן להשאר, כמובן... נטע

is this love

New member
is this love המרשע

נחמד לראות איך יצרתי לכולם תדמית של המרשע מרושע מנוול אבל זה בסדר.. חפיף הסיכום שלי: את נטע ו The Ancient Mariner הכרתי בטעות בדרך נורא מוזרה אני פעלתי בדוכן הסברה של אנונימוס הייתי באמצע ויכוח סוער עם מישהו לגבי ה b12 כש The Ancient Mariner "חטף" לי את הדיון בהזדמנות זו הלכתי לדבר עם שלי the final cow שהסבה את צומת לבי לדמויות מהפורום בתפוז.. והשאר כבר היסטוריה חבל nightwinds דווקא מאד רציתי לנהל איתך שיחה מעבר להודעות נוטפות דם בפורום..

בעצרות כאלה- מומלץ בחום לא לנהל

שיחות נוטפות דם
והיה לי מספיק ויכוחים עם טליה על ההודעות האלה. טוב, לפחות אני לא עובד במקדונלדס ולובש נייק (ואהאהאהאהא!). ניפגש בהזדמנות. או משהו.

הסיכום שלי...

הגעתי לעצרת בצעדה מכיכר רבין. יש לציין שגם הגעתי מוקדם יותר. פגשתי את גל, נטע ואלון, ודדי שהצטרף אח"כ. אני גל ואלון ניהלנו דיון משעשע על דרך חלוקת הכרטיסים ועל ההעדפות של כל אחד מאיתנו.... אח"כ הצטרפו הרבה אנשים: מאור, ליזי, שירה, מוריה, אוריארד, דילן ו.... לא זוכרת את כולם, סלחו לי. ובכלל פגשתי הרבה אנשים נחמדים לא פורומיסטים, והיה נורא כיף. קניתי שתי סיכות חדשות, אבל לא מצאתי חומרי הסברה חדשים, וגם לא עצומות חדשות לחתום עליהם. הייתי במצב רוח לא טוב במיוחד באיזה שלב, אז לקחתי את מאור הצידה ל"שיחה" פרטית, ויש לציין שהוא בהחלט שיפר לי את המצב רוח בהרבה, וגם שיחת טלפון נחמדה שקיבלתי אחרי זה. אחרי זה הסתובבתי עם גל ושירה, וחילקנו כרטיסים ליפי ויפות המראה שבעצרת. כן, אנחנו סלקטיבים. הלכתי עם שני לקנות לי שוקולטה חמה וטעימה, הזדעזעתי מתספורתו החדשה של עמיר, ולאחר לא מעט זמן הלכתי לי עם דור, שירה, אבי ועמיר לכיוון תאטרון תמונע וערב הבמה, שהיה כיף, כיף, כיף! ואכן ערב במה הוא שיפור מעניין בפני עצמו.... ולאלה מכם שראו אותנו ולא מכירים אותי ותוהים מי אני, אניהבלונדינית עם השיער המאוד ארוך, שלבשה חצאית ארוכה משובצת, וחולצה קצרה שחורה.

SMOLANIT1

New member
../images/Emo24.gif

סוף סוף מישהו מזכיר אותי בסיכום שלו... ליהי אני אוהבת אותך

למעלה