שרשור סיכום העצרת!

Neta558

New member
שרשור סיכום העצרת!

מוזמנים לשרשר כאן חוויות, רשמים, סיפורים, תמיכה בנואמים, סתם הערות "איזה יופי כמה אנשים הגיעו" או "אוף, חבל שלא הגיעו יותר אנשים"... חבל שרוב האנשים לא הגיעו מוקדם להפגש עם כולם.. פגשתי המון אנשים מהפורום בעצרת אבל רובם לא באו מוקדם
זה אומר שבמפגש בפורים אנחנו פשוט נסתובב בקניון ואולי במקרה נפגש?
יחסית להפגנות קודמות, נראה שהיו פחות אנשים..אני תוהה למה. אולי זו הדחיה בשבוע, אולי זה נפל לא נוח, אבל... סתם חבל. בכל מקרה תודה לכל מי שהגיע, לכל מי שהביא אנשים נוספים, לכל מי שהיה על הבמה, לכל מי שעמד בדוכנים ולכל מי שהתחפש לפרה
נטע

Runaway Train

New member
אני הייתי שם אבל

ראיתי אותכם אבל לא ישבתי איתכם או משהו כי אני לא ממש מכירה אותכם...:) רגע,נטע זו את שרוצה את החולצה שלך? נ.ב מי זה עם הבאגיז שלושת רבע חולצה לבנה אני חושבת ומעל חולצה ארוכה שחורה? עם נעליים שחורות.. ושיער שחור ארוך? אני הייתי עם חולצה של "נירוונה" שיער שטני חלק

f rat1

New member
כנ"ל

גם אני הייתי שם, אבל בעיקר השקפתי מהצד, כי אני לא מכירה אף אחד. ישבתי חלק מהזמן על מדרגות הסינמטק, וניסיתי לזהות שמות של אנשים מהמדבקות... היחידים שהצלחתי לקרוא את השם שלהם (בלי לעקוב אחריהם יותר מדי...) היו תה-צמחים, שירה ואולי אלון (האם הוא עם שיער חום ארוך ולבש חולצה כחולה, או שהמצאתי???) בסך הכל היה נחמד, אבל קצת הפריעו לי כל השלטים מסביב - ואני לא מדברת על השלטים שקשורים לחוות מזור, אלא לאלה שקשורים לזב"ח בכלל. אני אסביר את עצמי - אני הצלחתי לשכנע שתי חברות שלי לבוא לעצרת, לאחר שהסברתי להם במה מדובר. העניין הוא ששתיהם אוכלות בשר. לא שהם בעד התעללות בבע"ח (ועובדה שהם הגיעו לעצרת), הם פשוט מאותם אנשים שיותר קשה לגרום להם לשנות הרגלים. בקיצור - רב השלטים מסוג זה כתובים בצורה מאד מאשימה ומטיפה, ונראה לי שזה היה קצת מסיבי מדי. אם סוף סוף יש אנשים שעושים צעד כלשהו למניעת התעללות, צריך לחזק אותם, במקום להטיף להם שאפשר לעשות אפילו יותר... זה פשוט לא המקום הכי מתאים, בעיני. חוץ מזה, היה באמת חזק!

f rat1

New member
אני לא חושבת...

כלומר, אולי ראית אבל אין לך שום דרך לדעת שזאת אני, כי ישבתי הרבה מהזמן על מדרגות הסינמטק, ולא הייתי עם מדבקה...

את לא ראית אותי בוכה, נכון?

איזה בושות.... סתם.................................. טוב, אולי קצת

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo41.gif מחלק הכרטיסים הגזען ../images/Emo41.gif

או : איך נהפוך את הפורום שלנו למעוז היופי. הייתי היחיד שטרח לעמוד במקום שסיכמנו עליו, ועד שליזי לא באה לחלץ אותי נראיתי ממש ממש עלוב (עומד לבד ומשחק בפלאפון). כמובן שאז פגשתי את נטע (Neta558) ואלון (The Ancient Mariner) שהתווכחו עם איזה מישהו וגררתי אותם לכניסה של הסינמטק שם ניהלנו ויכוח סוער בצרפתית (!). לאחר כמה זמן הגיעה ליהי (ליהי רוטשילד) ודילן (dylan או דילאן) והצטרפו אלינו. כמובן איך אפשר לשכוח את שירה ?
ליזי, תמיר וכל השאר. ואז הגיעו כרטיסי הפורום, הדבר שסביבו נסבה העצרת בשבילי (סתם סתם!). מיד לקחתי חבילה (וגם אלון לקח) והתחלתי לחלק. היה דיון שלם איך לחלק בצורה מפתה (להפיל את הכרטיס, להתכופף תוך כדי ענטוז מסיבי, להתרומם ולעבור לתנוחת קומקום עם הכרטיס ביד וחיוך מבויש) ואצתי רצתי עם שירה לחלק את הכרטיסים. אלון הספיק לחלק לרוב האנשים אבל בסופו של דבר הדבקנו אותו והצלחנו לחלק להרבה אנשים (גמרתי את הכרטיסים!). ודרך אגב : פגשתי את מאור!
אוי! וגם ראיתי את תרנגולת, ג'ון ורונאל (ורועי. שהוא דרך אגב
ענקי!) וכמובן את אורן ואחותו (goldyboy וgoldygirl). לא היו המון אנשים בעצרת, מה שקצת אכזב אותי, אבל בהחלט היה מוצלח. ואיך אפשר לשכוח את תה צמחים וAmitKar ?

Neta558

New member
שכחת כמה דברים (ואנשים)

ראשית, לא התווכנו, דיברנו...
וזה לא היה מישהו, זה היה לא אחר מאשר is this love ! את הפגישה שלך עם מאור ג'ון הפסידה, ועל כך רק נגיד לה -
ועוד כמה אנשים שפגשנו בעצרת ולא הזכרת: דור, נטע (שילגי), אמנון, שירה (או אולי בירה?), האלת' (שכמובן הגיעה עם כריך מושקע והוכיחה לכולנו שהיא לא רק מדברת על בישולים), ענבל, עדיפו, הדר... וסליחה אם גם אני שכחתי מישהו.... היינו המון אנשים מהפורום בסופו של דבר
וגל-איך זה שלא הזכרת את ענת רפואה?!? התבייש לך! אני חושבת שמגיעה לה התנצלות פומבית ממך, וכמובן,
ענקית בשם כולנו
דרך אגב, שכחת לספר שחילקת כרטיס לאורנה בנאי. אני אתן לך לספר, כי הגרסה שלי לזה תהיה מביכה יותר
נטע

Neta558

New member
אבוי, שכחתי!

גם את מנשה פגשנו בעצרת! וגם את אלכסנדרה, שכמעט לא גולשת פה... ועוד אנשים שלא גולשים, אבל היה כיף לפגוש בכל זאת

Gal-Mo0D

New member
הרומן שלי ושל אורנה

למרות שרציתי להשתמש ב"חלוקה המפתה" על אורנה, הגענו למסקנה שזה לא רעיון טוב. אבל נטע נורא התביישה ללכת לדבר עם אורנה, אז אמרתי לה שאם היא לא הולכת, אני אלך ואני אגיד לאורנה שנטע נורא מתביישת. בסוף אני ונטע הלכנו ביחד וחילקנו לאורנה כרטיס. היא אפילו אמרה לי : "אחלה" !

Neta558

New member
פגשתי, פגשתי..../images/Emo13.gif

אבל הגעת עם כל הנוערמרצניקים, שלא כל כך בפורום
הנה, עוד אנשים שפגשתי ולא כולם כותבים כאן (טעון שיפור..): מוריה סתיו אורן יונתן איתמר גיל ניב וכל שאר האנשים שבאו מהמרכז

haleth

New member
לזה את קוראת מושקע, מלכתי?

זה סתם, זה מה שאני לוקחת כל יום לעבודה... (האלת' מתאמנת בלהיות פולניה) היה כייף נורא לפגוש את כולם - חוץ מגל, שניסיתי לתפוס את תשומת לבו ולהתוודע לאיש ולאגדה - אממה, הוא היה עסוק
להתראות במפגש בפסח! (כי בפורים אני עובדת
)

dylan

New member
רגע, רגע.. אבל קצת לפני פסח

(או אחרי..) אמור להיות עוד מפגשַצרת, לא? העצרת המסורתית (כבר ארבע שנים?) של האגודה נגד ניסויים בבע"ח (שוב
) ביום ההזדהות הבינ"ל עם חיות במעבדות.. למישהו יש מושג מה התאריך המדוייק (אני די בטוח שזה באפריל)? בקשר לעצרת שהיתה אתמול.. חברתית נהנתי מהמפגש עם כולם (ועם ג'ו(א)ן
) למרות שלא ממש דיברנו ויותר מחצי עדיין לא יודעים שיש לי גם שם לא וירטואלי (עוץ לי גוץ לי?*-:).. העצרת עצמה היתה טובה מאוד (גם אני מהמורדים אהההה.. המודים! לענת רפואה כמובן
), הניאום של יוסי שריד קצת הפריע לי עם הדוגמא (אני חוזר לארמית עד שהחורף ינצח) שהוא נתן על הצב, כי החיים של הצב הזה היו הרבה יותר טובים משל כל בע"ח במשקים (ובמעבדות) בארץ..

Gal-Mo0D

New member
ולפני שדילן הגיע

קיבלתי הסבר איך כל הפורום הזה יודע צרפתית ולמה כל הפורום הוא בצרפתית. (מה עם הרעיון שלי לעשות תשובה בסקר בצרפתית ?)

slayer1

New member
אני לא יודע צרפתית

ואגב צמחונות זאת גם דרך חיים

mais moi, je sais francais.

אכן, זה היה נורא משעשע לנהל דיון עם אנשים בצרפתית, כאשר אני היחידה שבאמת יודעת את השפה. אנשים, תתחילו ללמוד! צרפתית שפה שימושית....

למעלה