שרשור נצלו"שים

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifחח דורררקי ../images/Emo23.gif

זה באמת מתסכל במה לבחור , אבל אני אעשה את הבחירה הנכונה
אבל יש מלא פוסטרים של טווווום עאעאעאעא איזה אושר

linoroosh

New member
וואי כייף לךךך!!! *מקנאה*

איך אפשר לעשות את ההזמנה לארץ?? אני רוצה!!! ו.. אם יביאו לארץ בסוף, כמה זה יעלה??

Tsuf love Bill

New member
יאא איזה כיף לך ../images/Emo6.gif ../images/Emo110.gif

כל פעם תחליפי צד
ואיואי איזה כייף ללללך ! |מקנאה|

BKE

New member
../images/Emo72.gifתתחדשי !שמחה בשבילך טלוש../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

crazysapir

New member
סטמצקי אמרו לי שיש להם רק של ארהבO:זבלנים../images/Emo31.gif

מזל"ט לך:]

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifתודה אהוובוותי../images/Emo13.gif ובקשר לקניה הכללית-

קראתי בבלוגים שהם רוצות לעשות הזמנה לכולם , וגמאני דיברתי עם סטימצקי אבל הם אמרו לי שאם אין את זה במחסן הראשי זה בעיה להביא מגרמניה .. :|

Rukia nik

New member
תתחדשי! ../images/Emo24.gif

אני רציתי להזמין מאי ביי אבל זה הלך לעלות לי משהו בין 80 ל-90 ש"ח אז גל
שכנעה אותי לא לקנות ואני כ"כ מודה לה כי בתאכלס אני מעדיפה לשמור את הכסף הזה ולקנות את ה-DVD החדש!

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif נכון! אבל תאמת זה שווה משו כזה כי -

יש איזה 20 פוסטרים והם ממש ממש גדולים .. יש כמה שהם טיפה יותר קטנים אבל הרוב גדולים
אבל תחכי עם זה יכולהיות שיעשו קניה מרוכזת של כולם

../images/Emo26.gifיווווווווו טלטוללללל

איזה כיף לך!!! חחחח גמני רוצה!! אממ את יכולה לצלם את הפוסטרים, או לפחות את אחד הצדדים במכונת צילום..... למרות שזה לא יוצא אותו הדבר..... חחחח ככה עשיתי עם הכתבות שהיו בראש 1 ייאיי כיףףףףףףףףף לך! מישו בכלל בירר שוב לגבי ההזמנות של הגיליון מסטימצקי??

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif לילוו ../images/Emo23.gif

| בכיף הייתי מצלמת אבל זה הכל ענקי! זה ממש ממש גדול .. בערך מטר אורך של פוסטר , אני אצלם בהזדמנות במצלמה כדי שתראי :)

../images/Emo26.gifחחח ייאיי!

איזה כיף לך!!!!!! מטר פוסטר?!?! לא פייר! חחח ועוד 20 כאלה?? ממש ממש לא פייר!! חח סתם!! כיף לך! תהני!

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifיאאאאאאאאא

הורדתי עוד הופעה שלהם שביל דוחף את טום ונעמד כמו כוסית
באיש בין דה זה..
אבל שם טום לא החזיר לו... מה זה נהפך למוטיב חוזר כמו עם הבעיטה באין די נאכט? וואי בפזמון האחרון אז הם מתקדמים לבמה הקידמית הזאת וכשביל צועק "איייייש בין דההה" אז יש קונפטי כזהה.. אוף למה לנו לא היה? פק זה סרטון שמעריצה צילמה וזה מלאאאאא אנשים! זה איצטדיון והיא עמדה ממש למטה קרוב לבמה! זנות! זה ממילאנו.. קיצור, אנחנו מנודים חסרי קונפטי בהופעות של טוקיו הוטל.

Eden10025

New member
חחחחחחח

בארץ גם הבמה הייתה די מעפנה בהשוואה למדינות אחרות וגם האולם עצמו,אבל לא נורא..העיקר שהייתה הופעה.

למעלה