טוב שלא הביאו צבא,גדודD:
D dorkiflitz New member 4/12/07 #82 ../images/Emo15.gifסרטון באיכות מעולה מאותו אירוע!! פאק.. זה פשוט גדודדד שלם של צבא!!! http://br.youtube.com/watch?v=6HisW_iYreU איזה סלבז
../images/Emo15.gifסרטון באיכות מעולה מאותו אירוע!! פאק.. זה פשוט גדודדד שלם של צבא!!! http://br.youtube.com/watch?v=6HisW_iYreU איזה סלבז
E ElinorLahav New member 4/12/07 #145 פפפפפפפפחה ../images/Emo6.gif ../images/Emo205.gif שמעתם את הילדה הזאת שצורחת חחח XD פשוט מעלה בי צחקוק ! אגב - תיראו כמה ביל מוזנח שם ותזכרו כמה הוא היה מגונדר אצלנו
פפפפפפפפחה ../images/Emo6.gif ../images/Emo205.gif שמעתם את הילדה הזאת שצורחת חחח XD פשוט מעלה בי צחקוק ! אגב - תיראו כמה ביל מוזנח שם ותזכרו כמה הוא היה מגונדר אצלנו
E Ever Dream Of Me New member 4/12/07 #120 ../images/Emo221.gif זהו , צריך להגיד להם כל הכבוד הם עברו אותנו ברעש ובהמוניות לדעתי XD
R Rukia nik New member 4/12/07 #127 קריפי! אם היו להם 3 שומרים פחות הם לא היו בחיים עכשיו XDD או לפחות היה חסר להם שיער, בגדים וכדומה..S:
קריפי! אם היו להם 3 שומרים פחות הם לא היו בחיים עכשיו XDD או לפחות היה חסר להם שיער, בגדים וכדומה..S:
D dorkiflitz New member 3/12/07 #4 למה זה לא שלח את התגובה? בקיצור. כהרגלי לחפור במיוחד לשרשורים שאני פותחת לעצמי.. אתמול כאמור הם היו בפורטוגל והם הצטלמו עם מעריצות. הן הביאו להם פסל (אהמ?!?!?!?!?!) בצורת הפרס של האמה XDDD ואבתי את מה שטום לובש.. ואת החולצה של גוסטבות הפשושון (עוד אחת מאימרות ראש1 המפורסמות ) טוב טוב, אני אפסיק לחפור..
למה זה לא שלח את התגובה? בקיצור. כהרגלי לחפור במיוחד לשרשורים שאני פותחת לעצמי.. אתמול כאמור הם היו בפורטוגל והם הצטלמו עם מעריצות. הן הביאו להם פסל (אהמ?!?!?!?!?!) בצורת הפרס של האמה XDDD ואבתי את מה שטום לובש.. ואת החולצה של גוסטבות הפשושון (עוד אחת מאימרות ראש1 המפורסמות ) טוב טוב, אני אפסיק לחפור..
D dorkiflitz New member 3/12/07 #5 ולא אהבתי את הז'קט החדש של ביל. ../images/Emo11.gif נראה כמו אופנוען משנות ה40/חוואי.
L LiHiLuSh New member 3/12/07 #15 למה זה יפה ../images/Emo99.gif טוב עזבו אני אוהבת הכול XD ברצינות O-O *תחשבו שזה החיכן עם המשקפי שמש שלא מחייך!* וגם מעילים כאלה אני אוהבת ביחוד את הלבן אדום שלו ויש את התכלת לבן אדום וכמו שאת עם השחור לא משנה
למה זה יפה ../images/Emo99.gif טוב עזבו אני אוהבת הכול XD ברצינות O-O *תחשבו שזה החיכן עם המשקפי שמש שלא מחייך!* וגם מעילים כאלה אני אוהבת ביחוד את הלבן אדום שלו ויש את התכלת לבן אדום וכמו שאת עם השחור לא משנה
P PerfectSP New member 3/12/07 #10 שמתי לב לפני שאמרתD: ../images/Emo190.gif איזה חמודDDDDD: לא יודעת למה פשוט עשה אותו חמוד כל כך שהוא עשה את זהD:
שמתי לב לפני שאמרתD: ../images/Emo190.gif איזה חמודDDDDD: לא יודעת למה פשוט עשה אותו חמוד כל כך שהוא עשה את זהD:
T TaaaaaaaaaaL New member 4/12/07 #21 ../images/Emo109.gif באתי לרשוום זאת ../images/Emo13.gif חח /m\ ככה עושים את זה? חחח
P PerfectSP New member 3/12/07 #9 הפנים של ביל נראות שונות>< ../images/Emo190.gif ונראה שהסטייליסטית שלו קצת פישלה><