נראלי הם קצת השמינו לא?לא נשמע הגיוני בעצם
P PerfectSP New member 4/12/07 #109 כמו שצריך!../images/Emo11.gif ../images/Emo190.gif גם הוא פרש למקרר כמוך
L LyingIsTheMostFun New member 3/12/07 #12 חח איך זכרת?XD נראלי שכן חחחח וואי ביל נראה שונה הפנים שלו.. נפוחות?.. לא יודעת אולי זה הזווית צילום אבל הוא ממש נראה מוזר ומזה הג'קט הזה?? תחשוב פעמים חמוד XDDD
חח איך זכרת?XD נראלי שכן חחחח וואי ביל נראה שונה הפנים שלו.. נפוחות?.. לא יודעת אולי זה הזווית צילום אבל הוא ממש נראה מוזר ומזה הג'קט הזה?? תחשוב פעמים חמוד XDDD
P PerfectSP New member 3/12/07 #13 חח כןD: בדיוק מה שאמרתי גםD: ../images/Emo190.gif סופסופ אכל קצת הילד כנראה
P PerfectSP New member 4/12/07 #111 נישט*../images/Emo69.gif ../images/Emo190.gif שפרינג נישט כפרות אלא אם את אוסטרית>< אבל לא, הבנים באו מהאזור הצפוני>< די קרוב לשדודים שלי..רררר
נישט*../images/Emo69.gif ../images/Emo190.gif שפרינג נישט כפרות אלא אם את אוסטרית>< אבל לא, הבנים באו מהאזור הצפוני>< די קרוב לשדודים שלי..רררר
S SpongBobit New member 3/12/07 #16 ביל דומה להומו סיני פה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הוא ממש נראה דמות מאנימה XD
ביל דומה להומו סיני פה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הוא ממש נראה דמות מאנימה XD
L LiHiLuSh New member 3/12/07 #17 לא נכון../images/Emo10.gifלדעתי הוא נירא מהמם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif
לא נכון../images/Emo10.gifלדעתי הוא נירא מהמם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif
S SpongBobit New member 5/12/07 #234 את כל הזמן מגנה עליו ! כאילו, אני חולה לו על התחת..רציני (XD), אבל אני לא יכולה להגיד בכל תמונה שהוא יוצא מהמם.. ואת אומרת גם מתי שהוא נראה ממש רע, למה את מגינה עליו כ"כ ?><
את כל הזמן מגנה עליו ! כאילו, אני חולה לו על התחת..רציני (XD), אבל אני לא יכולה להגיד בכל תמונה שהוא יוצא מהמם.. ואת אומרת גם מתי שהוא נראה ממש רע, למה את מגינה עליו כ"כ ?><
T TaaaaaaaaaaL New member 4/12/07 #22 ../images/Emo109.gifגמאני אהבתי מה שטום לבש../images/Emo70.gif /m\ - ידו;]
E ElinorLahav New member 4/12/07 #24 בבבבבביל ../images/Emo99.gif הרעמה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo205.gif