שרשור נצלו"שים

אעאעאע האנטומיה של גריי../images/Emo99.gif|ספויילר

כמה בכיתי מהסדרה הזאת[רגישי
] הכי בכיתי בעונה הקודמת שדני ההוא מת
זה על הלב אתה זוכר?.. וואי כמה בכיתי ראיתי את הפרק הזה שוב ושוב ושוב ושוב..>< וגם שזאתי טבעה.. נו גריי מרדית!! כן מרדית.. חחחח היא טבעה

zshpinell

New member
אעהעהעעהעהה רוצחת סדרות.

ראיתי את כל הקטעים האלה לפני שהתאהבתי בסדרה המושלמת הזוץ היא אשכרה גורמת לי לקום ב-9.00 בבוקר לראות את השידור חוזר כי בערב זה מתנגש לי עם מחשבות פליליות.

חחח אתה בשביתה?../images/Emo113.gif../images/Emo66.gif

אני רואה בערב וימי שבת.. גאד גם אני מכורה יום שני זה על טבעי ולוחשת לרוחות יום רביעי נמלטים ויום חמישי גיבורים[או שזה ראשון.. ._.] לא זוכרתXDD ויום שבת אני רואה מחשבות פליליות.. ועכשיו מתחיל פשע מן העבר שובDD: ואני לא שובתת

zshpinell

New member
שובת ברור ששובת. ../images/Emo6.gif

את מתבלבלת ימי שלישי גיבורים וימי ריביעי זה נמלטים. ופשע מן העבר זה בכלל בחמישי.

זה התחיל כבר??O:

אמרו שעוד לאא רעים לא סיפרו לי חח וכן אני יודעת שביום רביעי זה נמלטים.. אני לא מפספסת את זה!! וגם שוב כמעט[כמעט!] בכיתי בגלל שרה הבתזונה הזאת שחקנית רוצה כסף הורגים אותה??! אני הייתי נותנת לה כסף -NOT-
חח אבל על טבעי זה הסדרה שאני הכי אוהבת.. [למרות שלא ראיתי ביום שני..]

Tsuf love Bill

New member
עקרות בית יותר טוב ! ../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

וגם עכשיו התחילה העונה החדשה של "הדשא של השכן" אז אני רואה את זה לפעמים.. למרות שאמא שלי לא ממש מרוצה מזה שאני רואה את זה... כי זה די גס ולא חינוכי
חחחח למרות שהיא בעצמה רואה את זה !

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif גמאני מידי פעם עוברת בבלוג שלך../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

ElinorLahav

New member
גם הבמה היתה ממש רחוקה ../images/Emo69.gif ../images/Emo205.gif

בארצות אחרות ביל שר והוא נוגע למעריצות בידיים !

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifאעהעההה אני על סף עצביםםםםם!%#@

מהבוקררררר!!! מהבוקר אני מחכה שהקטע הדוקומנטרי הזה יירד ומה אני מצליחה לראות ממנו? כלום!!!!1 אני רק שומעת!!! צרחות של ילדות מפגרות
אוףףף.. זה הcodec הזה! מישהו יודע איך מסדרים את זה? וואי פעם הבאה שהמנהלים ייכתבו כמה הודעות כל אחד כתב, בטח אני אהיה מקום ראשון עם איזה 1432 הודעות XD

Eden10025

New member
שני דברים:

1.אם את מתכוונת לוידאו שמופיע בבלוג של קאסי,אורטל וטליה,אז גם אני הורדתי ובדקתי עכשיו..הוא עובד אצלי,אין לי מושג למה זה לא עובד אצלך ואני מקווה שזה יסתדר אצלך. 2.לא הגבתי.כי חשבתי שלא תדעי מי אני..אבל עכשיו את יודעת ואני אגיב.=]

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifיש לי בעיה עם codec אנערף..

אמרו לי שאני צריכה להוריד משהו.. פניתי לפורום חלונות- ווינדוס והם התחליו לדבר בשפה המחשבית שלהם אז פרשתי.. ואני יכולה לשמוע.. בלי לראות.. זה כזה סאקס

Eden10025

New member
כנסי..

אח שלי מבין במחשבים..אז שאלתי אותו והוא אמר שצריך להוריד את התוכנה הזאת ואז תוכלי לראות.=]

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifואם אח שלך יגיד לי איזה תוכנה להוריד

אני אבגוד לו כל ימי חייו! את יודעת כמה קליפים וסרטונים אני לא רואה בגלל הקקי הזה?
יש מצב את שואלת אותו איזה תוכנה ומאיפה? תודהתודהתודה!
מה אני עדיין עושה פה? עפתי להתקלח XD

Eden10025

New member
כנסי..

חחחחחח טוב,אז גם אני התחלתי להסתבך. אבל ממה שהבנתי: צריך להוריד חבילת קודקים כי לכל סרטון,או סוג של משהו יש קודק אחר. מקווה שעזרתי.בהצלחה.=]

Eden10025

New member
קישור..

כתבתי בGoogle חבילת קודקים ובין היתר זה מצא את זה: http://www.madd0g.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=652&PN=1 תנסי מפה..=]

למעלה