../images/Emo18.gif אתם מוציאים ממני את הצד החופר שבי.
קודם כל ספיר את ממש ממש צודקת ואת לא נשמעת כמו זקנה בת 90 אלא כאדם עם רגש, שכל וראש על הכתפיים. כל התגובות פה כאלו נכונות . עכשיו לגבי דתע על הנושא, זהיות זה ארוך וחופר, מעריך מי שיקרא: אנו חיים במדינת ישראל- מקום המפלט של כל היהודים בעולם. מקום אחד שבו לא יקראו להם "יהודון", "יהודי מסריח" ושאר הקללות והביזויים. אנשים חיים עם השואה כל הזמן, אולי היא נגמרה לפני 62 שנים אבל בשבילם זו התמודדות מחודשת כל יום. ואני לא רק מדבר על אלו שהיו שם אני מדבר גם על הילדים והמשפחות של אותם אנשים- אנשים ששוב חיים עם הכל כל יום מחדש. יהודי שעבר את השואה והגיע לארץ אמור להתעורר למציאות שבה הוא חי בעבר?! לא. יש יהודים שעברו את השואה ולא יכולים לשמוע מילה בגרמנית כי זה מעביר אותם חזרה בזמן וגורם להם לזכרונות לא נעימים,"לא נעימיפ", זכרונות רעים.. אז בטח ובטח לא לשמוע שיר בגרמנית. עם כל האהבה לטוקיו אני חושב שזה פשוט טאבו ודקירה בגב לניצולים. אנו אמורים לעזור להם להתמודד ולהתקדם עם חייהם. אנחנו אמורים להנציח את אותם שנרצחו ללא רחם ולא לבקש שישמיעו ברדיו שיר שיכול לפגוע באותם אנשים ששרדו את הזוועה בצורה הרסנית. טוב, המעריצים חייבים להבין שישמיעו את 100 מירה כאשר תהיה לו גרסא אנגלית ולא גרמנית. ואם כל כך בוער להם לשמוע את 100 מירה בגרמנית הם יכולים להתקין תחנת רדיו פיראטית או פשוט לבקש השמעות של השיר בתחנות רדיו שיש להם תוכניות עם שירים מגרמניה או פשוט בדרך הכי קלה לפתוח את הנגן ולשמוע. אותם ניצולים מספיק חושבים שבגדו בהם, אתם לא זוכרים את העצרת שלהם שהם התחננו לראש הממשלה לקצת כסף ללחם. אנשים אשכרה ענדו שוב טלאי צהוב!!אני לא יודע מה איתכם לי כאב באותו יום להיות תחת הממשל הזה אז אני לא רוצה להרגיש ככה שאני ישמע שניצול שואה מת כאשר שמע שיר גרמני ברדיו ישראלי [אני ממש מגזים פה אבל זה קרה בארה"ב עם סרט]. לגבי כל עניין השירים: אני אישית אוהב את כריסמס. זה חג יפה וקסום. האווריה בו נעימה וחמימה ואני חולה על השירים שלהם ועל הסרטים ובטח ובטח על הספיישלים בסדרות שאני אוהב אבל לחנוכה אני מרגיש יותר קרוב כי זה חג משפחתי, כולם מקובצים יחדיו להדליק יום יום נר-אין יותר משפחתי מזה. זה שאני אוהב את החג זה לא אומר שאני שולח איחולים ושר לכל אדם שאני מעריץ שחוגג את החג. זה כבר נקרא נואשות לצומי מצד אותם המעריצים. הבנים יודעים שיש להם קהל מעריצים בארץ והם לא יאכזבו אותנו. אנו לא אמורים לחפור ולקדוח להם כל שנייה בשביל שידעו שיש מקום שנקרא ישראל. אז מה עכשיו כל חג תשלח קלטת עם איחולים ושירים?! הם חוגגים את חג פטריק הקדוש אז אני אשלח להם ברכה ושיר. הרי זה מחייב. *מוציא לקט שירים של החג ומתחיל לשנן* שיחשבו במקום להשפיל את הארץ שלנו עם שירי כריסמס אולי שיחכימו וישירו להם שירי חנוכה. שילמדו את הבנים. אני חושב שזה ממש מגניב לשמוע באמצע ראיון:" חנוכה חנוכה חג יפה כל כך..." בעברית עילגת על ידי ביל. מי יודע אולי זה יוליד קאבר חדש לשיר. במקום להשפיל הם חייבים להראות גאווה. מילא לאחל חג שמח וברכה אבל לשיר זה כבר מוגזם!. **עד כאן החפירה שלי. יש פה הרבה הגזמות, אני יודע
אבל זו דעתי ואני מאמין שלעבודה כי אני רעב והשעה 3.00 בבוקר משפיעה על ההודעה הזו.