שרשור נצלו"שים

אגנסקעXD

New member
../images/Emo222.gif למה הרבה אנשים חושבים ....

שיש קשר בין טוקיו הוטל לשואה? אפילו שהשפה דומה או משהוא.. למה צריך להגיד שטוקיו הוטל הם נאצים.? בגלל שהם מגרמנייה? נו ו.. אם בת דודה שלי בגרמניה זה אומר שהיא נאצית..? זה ממש טיפשי לחשוב ככה..

ElinorLahav

New member
כל כך ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo205.gif

חללאס כבר לדבר כל היום על טוקיו/שואה ... כאילו מה זה בא לכם ביחד אתם מדברים על השואה אז כאילו יאלה על הדרך לדבר גם על טוקיו ~ רדו מזה כבר

linoroosh

New member
כנסיי אגנסה

כל מה שהבנות ניסו לומר פה זה שיש אנשים, שעברו את השואה, ויהיה להם מאוד מאוד קשה לשמוע שירים בגרמנית ברדיו.. את צודקת לגמרי לגביי זה שהם לא נאצים ואין קשר וזה... אבל מבחינת שירים בגרמנית ברדיו- אני חושבת שזה ממש מיותר וחסר טאקט... יש הרבה אנשים בארץ שמאוד קשה להם עם כל הנושא הזה ובגלל זה בלי שום קשר לנאצים או לא, השפה מפריעה לחלקם! אז באו נכבד אותם לפחות בזה שנשמע את השירים בגרמנית לעצמנו באוזניות או במחשב בבית ולא ברדיו.. לרדיו נשאיר את השירים באנגלית... 3>

SpongBobit

New member
אווווףףףףףף...

סתם אל הייתה לי כותרת. אבל רציני, שאומרים לרוב גרמניה, הדבר הראשון שחושבים עליו זה השואה.ככה זה.. אז נכון שזה ממש אידיוטי לקרוא להם נאצים, אבל אנשים פשוט עושים את החחיבור הראשון הזה נאצי =גרמניה.למרות שזה לא נכון ! אבל זה תמיד יהיה שגרמניה זו אסוטיצאיה לשואה ולנאצים. חפרית, ולא העברתי בכלל את מה שרציתי להגיד ;;

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifכי ככה הורגלנו..

זה מה שהרגילו אותנו בלי כוונה שגרמניה=נאצים. אבל ביסודי לא ידענו שאין יותר גרמניה נאצית ואני בטוחה שחלק גדול אפילו לא יודע עכשיו שאין גרמניה נאצית כבר. והתודעה ללהקה הזאת שינתה לחלק רב את נקודת המבט על הגרמנים.. לפחות לי. זה והמסע לפולין.. מבחינתי.

Rukia nik

New member
../images/Emo45.gif

בקשר ל-1000Meere אני גם לא בעד להכניס אותו למצעדים ובכלל להשמיע שירים בגרמנית ברדיו! זה באמת יפגע באנשים שלא צריכים לשמוע את השפה הזאת, ואם אנחנו אוהבים אותה אז אנחנו צריכים להתחשב ולשמוע אותה ב-MP בדיסקמן שלנו או כל דבר אחר.. ובקשר לשירי קריסמס WTF?! היה רעיון לאחל להם קריסמס שמח עם זיקוק וכל זה וזה באמת נחמד..אבל מפה ועד לשירים להם שירים..S: אז בכללי אני ממש מסכימה איתך ואת ההערצה שלנו נשמור לעצמנו כשאף אחד לא נפגע ממנה!

PerfectSP

New member
אחת הסיבות שאני שונאת את החבורת ../images/Emo190.gif

טיפשות האלו>< אני לא אומרת כולן!D: אבל את רוב האלה שבאות לכללי,אני לא מתה עליהם כל כך..>< הן יכולות לעצבן בפאנגירליות הפאקינג מטומטמת שלהן!! בעע

16yaeli

New member
צודקת כל כך!1../images/Emo45.gif

מי אנחנו שנגרום לתחנות רדיו להשמיע שירים בגרמנית עדיין יש אנשים במדינה הזאת שאכפת להם מהעניין הזה ורגישים לעיניין
מה נראה לכם שאנחנו בגלל שאנחנו מין דור חדש שלא כל כך עושה עניין מהעבר אנחנו נשפיע על כל עם ישראל אז זהו שלא!
כשי באמת שתוותרו ותפסיקו כל פעם להמציא רעיון חדש ועילג עוד יותר כל פעם אני נכנסת ורואה מתנה לטוקיו מפגש עם זיקוקים שירי קריסמס מה נסגר !
אתם חציתם וואחד גבול זה כבר לא הערצה זה סגידה אתן אשכרה מחקות דת של מישו אחר רק בשביל שיראו אתכם ויגידו בואנה ישראליות אוהבות את טוקיו הוטל וגרמניה!
אתן יכולות לא להסכים וספיר כל הכבוד שפתחת כי אני לא הייתי חושבת לפתוח ו

crazysapir

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif לאן נ

נעלמת לי את במסן:(?

zshpinell

New member
../images/Emo18.gif אתם מוציאים ממני את הצד החופר שבי.

קודם כל ספיר את ממש ממש צודקת ואת לא נשמעת כמו זקנה בת 90 אלא כאדם עם רגש, שכל וראש על הכתפיים. כל התגובות פה כאלו נכונות . עכשיו לגבי דתע על הנושא, זהיות זה ארוך וחופר, מעריך מי שיקרא: אנו חיים במדינת ישראל- מקום המפלט של כל היהודים בעולם. מקום אחד שבו לא יקראו להם "יהודון", "יהודי מסריח" ושאר הקללות והביזויים. אנשים חיים עם השואה כל הזמן, אולי היא נגמרה לפני 62 שנים אבל בשבילם זו התמודדות מחודשת כל יום. ואני לא רק מדבר על אלו שהיו שם אני מדבר גם על הילדים והמשפחות של אותם אנשים- אנשים ששוב חיים עם הכל כל יום מחדש. יהודי שעבר את השואה והגיע לארץ אמור להתעורר למציאות שבה הוא חי בעבר?! לא. יש יהודים שעברו את השואה ולא יכולים לשמוע מילה בגרמנית כי זה מעביר אותם חזרה בזמן וגורם להם לזכרונות לא נעימים,"לא נעימיפ", זכרונות רעים.. אז בטח ובטח לא לשמוע שיר בגרמנית. עם כל האהבה לטוקיו אני חושב שזה פשוט טאבו ודקירה בגב לניצולים. אנו אמורים לעזור להם להתמודד ולהתקדם עם חייהם. אנחנו אמורים להנציח את אותם שנרצחו ללא רחם ולא לבקש שישמיעו ברדיו שיר שיכול לפגוע באותם אנשים ששרדו את הזוועה בצורה הרסנית. טוב, המעריצים חייבים להבין שישמיעו את 100 מירה כאשר תהיה לו גרסא אנגלית ולא גרמנית. ואם כל כך בוער להם לשמוע את 100 מירה בגרמנית הם יכולים להתקין תחנת רדיו פיראטית או פשוט לבקש השמעות של השיר בתחנות רדיו שיש להם תוכניות עם שירים מגרמניה או פשוט בדרך הכי קלה לפתוח את הנגן ולשמוע. אותם ניצולים מספיק חושבים שבגדו בהם, אתם לא זוכרים את העצרת שלהם שהם התחננו לראש הממשלה לקצת כסף ללחם. אנשים אשכרה ענדו שוב טלאי צהוב!!אני לא יודע מה איתכם לי כאב באותו יום להיות תחת הממשל הזה אז אני לא רוצה להרגיש ככה שאני ישמע שניצול שואה מת כאשר שמע שיר גרמני ברדיו ישראלי [אני ממש מגזים פה אבל זה קרה בארה"ב עם סרט]. לגבי כל עניין השירים: אני אישית אוהב את כריסמס. זה חג יפה וקסום. האווריה בו נעימה וחמימה ואני חולה על השירים שלהם ועל הסרטים ובטח ובטח על הספיישלים בסדרות שאני אוהב אבל לחנוכה אני מרגיש יותר קרוב כי זה חג משפחתי, כולם מקובצים יחדיו להדליק יום יום נר-אין יותר משפחתי מזה. זה שאני אוהב את החג זה לא אומר שאני שולח איחולים ושר לכל אדם שאני מעריץ שחוגג את החג. זה כבר נקרא נואשות לצומי מצד אותם המעריצים. הבנים יודעים שיש להם קהל מעריצים בארץ והם לא יאכזבו אותנו. אנו לא אמורים לחפור ולקדוח להם כל שנייה בשביל שידעו שיש מקום שנקרא ישראל. אז מה עכשיו כל חג תשלח קלטת עם איחולים ושירים?! הם חוגגים את חג פטריק הקדוש אז אני אשלח להם ברכה ושיר. הרי זה מחייב. *מוציא לקט שירים של החג ומתחיל לשנן* שיחשבו במקום להשפיל את הארץ שלנו עם שירי כריסמס אולי שיחכימו וישירו להם שירי חנוכה. שילמדו את הבנים. אני חושב שזה ממש מגניב לשמוע באמצע ראיון:" חנוכה חנוכה חג יפה כל כך..." בעברית עילגת על ידי ביל. מי יודע אולי זה יוליד קאבר חדש לשיר. במקום להשפיל הם חייבים להראות גאווה. מילא לאחל חג שמח וברכה אבל לשיר זה כבר מוגזם!. **עד כאן החפירה שלי. יש פה הרבה הגזמות, אני יודע
אבל זו דעתי ואני מאמין שלעבודה כי אני רעב והשעה 3.00 בבוקר משפיעה על ההודעה הזו.

למעלה