שרשור נצלו"שים

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gif

[email protected]

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif עאאאאאאאאאאאאאאאאאא DDDDDDDD:

דווווווווווווווווווווווווור כ"כ תודה ! חח אמאלה זה קורעעע ! זה הכי אהבתי- ביל: טווםםםםם!! אל תעורר את החייה שבי!! טום: אני לא פוחד מאוגרים!!

שתי שאלות לגבי טוקיו הוטל

א. הדיוידי שאמרו שייצא היום שלהם יצא בסוף? ב. באיזה אלבום יש את השיר Monsoon?

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo26.gif

א.אני חושבת שעוד לא. ב.מונסון יצא בדיסק סקרים שהוא התרגום של שירים נבחרים מהדיסקים צימר483 ושראי.

גו3י

New member
תשובות

א.הדיוידי אמור לצאת לחנויות מחר או בשבוע הבא ב.מונסון נמצא באלבום סקרים (האלבום באנגלית)

גו3י

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo53.gif../images/Emo206.gif

טוב תקשיבו כבר כמה פעמים אמרתי לכם שהקומונה נטושה ואני רואה שזה לא מעניין אתכם אפילו המנהלות כר לא שם יומיים אין פעילות כלום לא עוזר סתם באים חדשים זה שיש פורום לא אומר שאתם צריכים לנטוש את הקומונה החמה שהייתה פעם עם תכנסו לשם תראו מה נהיה הכל שומם ועם תחזרו אחורה תראו איזה פעילות כמו בנות היו זה ממש חבל ועדיף אפילו להחליף מנהלות מי שמתנדבת שתגיד אבל גם לעשות משהו ותחזרו לקומונה לא רק לבדוק מה קורה איתה אלא גם להפעיל אותה כי זה ממש עצוב משקורה שם ונמאס לי לחפור על זה מיליון פעמים אז אני מודיעה לכם שעם זה לא יזוז תסגרו את הקומונה וזהו בשבילי זה נושא חשוב כי אני יודעת שמזמן בקומונה רצו פורום ובגלל שחפרו על הנושא הזה הנה פתחו פורום והוא ממש פעיל אבל מה? שכחו את הקומונה אז בבקשה אל תקראו את ההודעה הזאת ולא תתיחסו כי אנחנו היינו ממש מגובשות שם למרות שלא הייתי הכי ותיקה אני יודעת מה היה שם בבקשה קחו את כל זה לתשומת לבכם.

../images/Emo26.gifאממ

ידעתי שהייתה קומונה לפניי הפורום, אבל אף פעם לא יצא לי להכנס לצערי... אממ את יכולה להביא לי קישור?? אני אשמח!

למעלה