שרשור נצלו"שים

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifאני ככה קרובה להעתיק ולשים את זה בתגובות

של הבלוג של קאסי ושל אן ולרה.

Tsuf love Bill

New member
../images/Emo45.gif מסכימה לגמרי ! ../images/Emo110.gif

כל מה שאתה אומר כל כך נכון ! ורעיון מעולה לשיר להם איזה שיר חנוכה חביב

tsofa

New member
מסכיממה איתתך ! כנסוו,,

אני בחיים לא הייתי חושבת על זה כך (יופי עם שכל כמו שלי זה לא חוכמה XD) אבל בחיי שאת צודקקת ! ולפי דעתי צריך לעצוור את זה כמה שיותר מההר ! ואני רצינית לגמרי ! אי אפשר לדעת למה זה יגרוםם ! ובאמת צריך להתחשב באלה שבשואה .. עצוב שזה מה שקוורה !

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifפפפפפפאקקקקקקקקק

כן כן עוד אחת מההורדות שלי באימיול
בקיצור הורדתי הופעה של טוקיו עם שפרינג נישט אבבבבבבבבבל!!! עם כינורות!!! זה כזה יפה!!! לטום יש גיטרה אקוסטית שחורה מה זה יפפפה והגבות של ביל נראות כמו גבות של ינשוף אבל נעזוב את זה.. הגרסה כזאת יפה!! גאד.. וגוסטב לא מנגן שם על תופים אז התחלתי להזות ולחשוב שהוא אחד מהנגנים על הכינורות XD

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif חחחחח ../images/Emo6.gif גוסטב הכנר../images/Emo70.gif

גבות ינשווף
חח את חייבת לשלוח לי אותם[את ההורדות שלך]

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo207.gif______../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifצומי../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

נו ברור שזה נצלש.. זה שרשור נצלושים!
בקיצור שוטטתי לי בדפים הישנים של הפורום ומצאתי לי את השרשור הענק שעשיתי ועמלתי עליו רבות.. בגלל שיש הרבה מצטרפים בפורום ולא רובם זכו לקרוא את השרשור הקורע הזה(בזכות המעריצות מרוסיה כמובן) הנה הוא חוזר: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1809&msgid=103093333&archive=1 שווה לקרוא כל דיבוב.. זה ממש מצחיק
ואני בעד לטגלן את זה(לטגן את זה?) אבל לא נראלי שהמנהלת כאן ורואה את זה אז אני מפסיקה לחפור ברגע זה עכשיו.

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifחחח לא..

לקחתי את זה מאתר אחד שתירגם את זה לעברית

למעלה