שרשור נצלו"שים

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif צודקת לגמרי - משמע קראתי ../images/Emo13.gif

אבל הבעיה כאן שאלפי בנות שקוראות תבלוגים שלהן הולכות לעשות את זה , ואין לנו סיכוי לבטל את זה. רק מה שנוכל לעשות זה לבוא לשם ולא לעשות מה שהן עושות .

Eden10025

New member
תודה שקראת.=]

ואני חושבת שצריך לבטל את הקטע הזה.אני חושבת על ההשלכות שזה יביא.. גם ככה הרבה פעמים מזלזלים בנו,זה בכלל יגרום לזלזול וחוסר אהדה אלינו.חבל.. למה פשוט לא להגיד חג שמח ואולי עוד כמה משפטים וכאן לסגור את העניין?! זה הרבה מעבר לעוד סתם שיר..

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif אינעלמה ../images/Emo8.gif ../images/Emo23.gif ו-

איך נבטל? הן פשוט בטוחות שהן הולכות לעשות את זה וזה הולך לצאת גדול!

Eden10025

New member
ממ..

את האמתי שאני עדין לא בטוחה ב-100% שאני אבוא למפגש,אני לא מכירה כ"כ הרבה אנשים כאן ואני ארגיש קצת רחוקה,אבל אני חושבת שאני אבוא כדי להכיר עוד אנשים,יש פה אנשים באמת נחמדים. בכל מקרה..אי-אפשר להכריח אנשים לעשות משהו,כמו שאי-אפשר להכריח אותן לרדת מהנושא,אני רק חושבת שיהיו לזה הרבה השלכות וגם אם לא,אז אני אישית לא הייתי מרגישה טוב עם עצמי,לפעמיים לדבר שנראה כ"כ שולי וחסר חשיבות,יש הרבה משמעות וזה המקרה כאן. אולי יש כאלו שלא יבינו ויאמרו "זה בסה"כ שיר",אבל כן.זה שיר עם משמעות שמסמלת דת מסויימת,לא הדת שלנו ומה יהיה השלב הבא..? זה לא באמת יגרום להם לשנות אתה דעה עלינו,לדעתי עדיף לצלם ברכה ולאחל חג שמח,זה יהיה הרבה יותר יפה. חוץ מזה..גם מה הטעם בלשיר שיר של חג שלא יודעים בכלל מה הוא אמר ולא מבינים מה עומד מאחוריו?

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifאת ממש ממש ממש צודקת../images/Emo70.gif

ובקשר למפגש - תבואי תבואי תכירי אותי

Tsuf love Bill

New member
נכון .. ../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

יש מצב שאני רק יברך אותם ... וגם לא נראה לי. . אבל אין סיכוי שאני אשיר .. זה ממש מטומטם ! במקום לשיר את השירים שלך אתה שר שירי כריסמס !
אני יודעת שזה לא ביג דיל שיר אחד או שניים , אבל בכל זאת.... זה ממש לא בסדר ..

zshpinell

New member
אני קראתי שהזיקוקים זה ללבבות האדומים

שהם מתכוונים להביא מפגש ולצלם. הם קראו שמעריצות מהנוגריה מעתיקות אתזה ורוצות לעשות את זה בהופעה אז הם רוצים להקדים את זה ולשפר את זה עם הזיקוקים.

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif שתמיד שרים בסרטים -

נראלי שזה הולך ככה .. איי וויש יו אה מרי כריסמיס איי וויש יו אה מרי כריסמס איי וויש יור אה מרי כריסמיס אנד הפי ניו ייר !

ElinorLahav

New member
לא הבנתתי לא משנה ../images/Emo205.gif

שניפגש במפגש תסבירי לי לעומק |תרתי משמע | חחחחחחחחחחחח סתם XD טלטולי אני מתה עלייך
|תרתי משמע | חח ~אלינור שתקי~

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif חח אלינור אל תשתקי תמשיכי../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

חח כפרות עלייך , מתה עלייךךך עאעאעא אני הולכת לקפוץ עלייךך @%^^%&%#$#$@%

Tsuf love Bill

New member
או ג'ינגל בלס ../images/Emo110.gif

חחח עזבו, לא שאני שרה... פשוט גרתי בחו"ל אז אני מכירה כמה שירים

למעלה