שרשור נצלו"שים

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif אני שאלתי אותך../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif ועוד באתי להגיד

לך איזה יפה את
חחח

tsofa

New member
בתמונה שיש לי במסן יש תמונה של ביל :) ../images/Emo85.gif

ודור גילתה שזה ניראה כאילו יש לו זית על הראאאש !
XDDDDDDDD

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo207.gifזוכרים את

החלומות המוזרים שהיו לי? אז זה נמשך! הלילה חלמתי על דוקטור הו ועל הסימס 2 (וזה היה אותו חלום!
)

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifחח גמלי יש חלומות הזויים ! חלמתי על דור

דורקיפליץ* חחח וואי זה היה באמת אחד ההזויים ! עשינו כמו המסע המופלא הבייתה רק לבית של דור בנהריה

Rock This Party

New member
זה היה חלום ממששש הזוי ומוזר

כאילו באתי אליה לישון או משהו וכל פעם שאנחנו יוצאות החוצה רודף אחרינו ערבי פדופיל ואנחנו רצות מהר לבית שלה ואמא שלה כזה עומדת (אני אפילו לא יודעת איך נראת אמא שלה פשוט דמיינתי דמות שדומה למורה שלי XD) והיא שומעת את הצעדים שלנו במדרגות ופותחת מהר את הדלת והפדופיל מחזיק לי או לדור את הרגל והוא כמעט תופס אותה בקיצור - החלום הכי הזוי בחיים!

linoroosh

New member
אני חלמתי שהייתי במסיבה עם גיאורג גוסטב וביל

בלי טוום!!! הוא נעלם!! חח זה חלום מציק כל כך..

crazysapir

New member
../images/Emo207.gifתכנסו בקשה../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif../images/Emo27.gif

אממ ז"א זה די חשוב^__^ אחרי שיחה "מעמיקה" עם חנה
שסגרתי את הפלא' אני הייתי בהלם, בבזמן האחרון אני לא דבוקה לבלוגים של ט"ה ולא הכי מעודכנת שבעולם מה קורה עם המעריצים פה. והייתי בהלם שגליתי שהולכים במפגש של ט"ה הכללי לשיר שירי כריסמס[אם ככה כותבים בכלל] לללהקה wtf? אתם רצינייםO__O ואני לא מתכוונת על זה שזה בכלל דפוק. ועוד הולכים לשדר את זה בערוץ הגרמני<???? אתם אמיתיים ?אין לכם בושה? הרגע פתחנו דיון טוקיו הוטל על זה שכולם קוראים למעריצים אנחנו נאצים(זה לא מתקשר למה שאני אומרת פה אבל יש משו ז"א אנחנו לא נאצים אבל מה עובר על המעריצים בראש לעזאזאל??? ועוד שעכשיו מנסים לעשות "קשרים" שגם השיר 100MEERE יהיה ברדיו בישראל?תגידו אתם לא מתחשבים באנשים מהשואה, אתם יודעים בכלל מה הם חושבים על זה?כמה זה פוגע בהם?שמוזיקה גרמנית תשמע ,השפה? אתם לא מתביישים? לשיר עוד שירי כריסמסמ שכל גרמניה תראה את ישראל!!!!!!! וכן כמה שזה הכי קיצוני להגיד את זה כן אנחנו עם יהודי וזה חלק מהעיניין ועוד עם העבר המשותף והלא "כ"כ נעים שעברנו עם הגרמנים, ושאני אומרת עברנו אני מתכוונת אליי, אליכם , על אותם אנשים שמתו בשואה, ושניצלו. זה הולך להיותץ משוד, ובטח יבעור ליוטיוב וכל העולם יראה את זה, אתם לא מבינים בכלל את החשיבות של זה ואני אל רוצה (באמת שלא;) אני לא רוצה להשמע זקנה בת 90 א ________ שהייתי ביוטיוב והיה את הפרק ה-3 בתוכנית על ישראל שהם ביקררו פה. וראיתי תגובות כמו: " בישראל אוהבים להקה גרמנית זה חדש, וכל מיני כאלה... אבל עד לפה עברתם קצת גבול, זה פשוט עלוב, אין לכם בושה, ואולי אני מגזימה,ואולי לא אבל..אבל.. טוב אממ אני לא יודעת מה להגיד... אבל הגזמתם

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gif גמאני ישר שקראתי את זה לא הבנתי

מה הולך! לא ידעתי שהולכים לשיר , חידשתי לי עכשיו. חשבתי שרק הולכים להגיד חג שמח. זה באמת מוגזם! עם כל האהבה ללהקה ולבנים אנחנו לא יכולות לעשות את זה , זה יהיה גרוע לישראל! אבל מה אפשר לעשות? הבנות שכותבות תבלוגים בטוחות בזה כ"כ . [
]

Tsuf love Bill

New member
כן גם אני די מסכימה..( ../images/Emo110.gif

יש אנשים שלא יכולים לשמוע יותר גרמנית.. זה ישר מזכיר להם את הנאצים... ולא ידעתי שהולכים לשדר את 1000MEERE ברדיו ! כאילו בשבילי, בכיף... אבל צריך להתחשב גם באנשים.... ואני חושבת שזה סתם יזיק... כי יתחילו בטח לדבר על זה בחדשות... כי בכל זאת, בלי להתכחש , העם היהודי עבר משהו עם הגרמנים ! ואת זה אי אפשר למחוק |= זו ממש השפלה לארץ... שיהודים שרים שירי כריסמס מול המצלמה.... תאמינו לי, ברגע שזה יפורסם... אנשים יכולים להכנס להסטריה שמתחילים לעשות שטיפות מוח לבנות פה ! ואנחנו לא רוצות שירחיקו את טוקיו הוטל מאיתנו.. נכון ? אני חושבת שצריך לדבר עם מישהו... כי לשיר להם שירים או להשמיע ברדיו שירים בגרמנית זה מראה ממש חוסר כבוד לאנשים.. חח קיצור כתבתי בדיוק מה שכתבת... חפרתי בגדול ..

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif הן חיות בסרט שישמיעו את 100 מירה ברדיו

בלי להעליב כן ? אבל אין סיכוי. סתם עובדות קשה.

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif האמת?

יש משהו בזה.. אני באמת חושבת שלא צריך להשמיע את השירים בגרמנית ברדיו (אם כל אהבתי לשירים...) והאמת? אני גם חושבת שזה דיי אדיוטי להביא זיקוקים למפגש כי זה בכריסמס. סליחה, כן? אבל הכריסמס זה חג שלהם.. לא שלנו.. אני חושבת שזה נחמד לברך אולי.. אבל זיקוקים זה טיפה מוגזם לדעתי. תסקלו אותי אם אתם חושבים לנכון, אבל לדעתי צריך לחשוב על זה קצת.. ואת ממש צודקת לדעתי..

Eden10025

New member
חפירה שלי..

אז ככה,בקשר לרדיו כבר אמרתי את דעתי כמה פעמים ואני אגיד אותה עכשיו הכי מקוצר שאפשר.. אני נורא אוהבת את השיר הזה,באמת..אבל מצד שני,אני צריכה להתחשב באנשים שנפגעו במשך כ"כ הרבה שנים,בשבילי לשמוע את השיר באייפוד ולא ברדיו זה לא הבדל גדול,מאשר אדם,גיבור ניצול שואה שכשהוא הגיע לארץ שלו,כל מה שהוא רוצה זה לשמוע עברית מסביבו ולא את השפה שהוא שמע במשך כ"כ הרבה שנים. זה לא משהו בכוונה,אבל אין מה לעשות,זו עובדה שבשביל הרבה אנשים השפה הזאתי גורמת לדברים לא נעימים,זכרונות רעים ופשוט פגיעה אישית,צריך לכבד אחרים. ובקשר לכריסמס-בשבילי הכריסמס זה אחד הימים הכי יפים ומיוחדים בשנה,אבל לא בשבילי,אלא בשביל הנוצרים. נכון..אני חושבת שכולנו בני-אדם ובסופו של דבר הדת לא משנה,אבל אני לא הולכת להתפלל בכנסייה,אני לא אאמין במה שהם מאמינים ובטחובטח שאני לא אשיר שירים שלהם.אני מכבדת את החג,אברך חג שמח לחוגגים וכאן זה נגמר. אני חושבת שלשיר שירי כריסמס יהיה דבר חסר טאקט ונורא לא במקום. אני לא יודעת בדיוק למה אני נותנת את הדוגמה הזאתי,אבל זה פשוט מה שעולה לי לראש-יש שני ימים בשנה שכשאני שומעת את ההמנון היהודי הוא באמת עושה לי משהו.וזה יום השואה ויום הזיכרון לחללי מערכות ישראל,אני חושבת שאחרי כל ההיסטוריה של היהודים,חשוב לשמור על הדת הזאתי וצריך לדעת להתנהג ברגישות לאנשים אחרים,אני חייתי בארה"ב שנה ולמרות כל המרחק הקפדתי לחגוג את כל החגים היהודים כהלכה(ולא אני לא באה מבית דתי) ולא..לא חגגתי חגים שלהם,למרות שהייתי במדינה שלהם,אז אני לא אלך ואשיר את ההמנון שלהם ואני לא אלך ואשיר שירי חג דתיים שלהם,כי זה פשוט לא אני,לא הדת שלי,זה לא מסמל בשבילי שום דבר. ובסופו של דבר..אני חושבת שזה יגרום להרבה אנשים לזלזל בנו.במעריצים. אפשר לאחל חג שמח,לשלוח ברכה..אבל לשיר שיר זה נראה לי כבר רחוק מדי,זה לא באמת מה שיגרום ללהקה לאהוב אותנו פחות/יותר,או יגרום להם לבוא לארץ/לא. לפעמיים דבר קטן מזיז הרבה יותר מגדול. אני מקווה שמישהו יקרא..

למעלה