חזרתיייייייייי אנשיםםםםםםםםם
שיואו! מלללללא זמן שלא כתבתי כאן!!! וואי איזה כיף לגעת שוב במקלדת!! הייתי באוסטריה והיה כזה מעולההההההההההה כל כך כיף!!!! עשיתי מללללא סקי ואחותי עשתה סנובורד
.. והיה כזה בסט!!! אני ממש מתגעגעת לשם.... אבל אלפי שלי כאן! וכבר הייתי איתו ביום ראשון בערב באתי לרכב עליו ככה 45 דק', וזהו... סתם ניסיתי לחזור לרכיבה עצמה ולעבוד על כל מיני דברים פשוטים כאלה... אתם לא יודעים איך גל שיפר בטירוףףף את הסוס בשבוע הזה!! כל כך שיפר! הסוס פתאום עוצר לי יותר והכל... ומחר יש לי טיול שנתי ליומיים, אז אני מפסידהההה את השיעור, אז ביקשתי מגל לבוא אתמול לעשות לי שיעור
.. וזה היה השיעור הכי קצר שלי - 12 דקות. עשיתי בהתחלה קצת כיפופים, ואחרי זה עשיתי קאנטר על כל המנז', בישיבת קפיצות (פעם ראשונה שאני עושה ככה קאנטר, והיה ממש כיף) ואז לעצור אותו בבום, והוא עצר! ואחרי זה באתי למכשול של 60 ס"מ, שעלה כל פעם ב-10 ס"מ, ובסוף קפצתי 1.20 ס"מ, מטרוט סופר איטי! והוא עצר לי אחרי זה (זה מה שגל לי מד אותו, שהוא לא ממשיך בגאלופ מפחיד!) ומשכתי והוא עצר! וביום שבת שעבר, גל קפץ איתו 1.60! פאק אני לא מאמינה שהפסדתי את זה... ח-ב-ל! והיום היה כל כך כיף!!!!!! יותר כיף מכל הימים! באתי ככה ב-14:00, והברשתי שעה שלמה, כי איציק וקובי באו גם כן והיו צחוקים ועניינים וזה, ואז איכפתי במשך עוד איזה שעה, ועליתי, והתאמנתי בהתחלה על כזה כיפופים, ואחרי זה התאמנתי על לעצור אותו במקום, כי הוא תמיד עוזה לי בזה בעיות, ועברתי לקאנטר בישיבת קפיצות, וככה הוא עשה ממש מהר, ואז התיישבתי ועצרתי, ועבדתי קצת על בלי מושכות בהליכה, לכוון אותו ימינה ושמאלה, וגם רועי ונטע הגיעו וכולנו רכבנו יחד בכיף! ועשינו רייס קטן כזה... שלא השתתפתי כל כך כי כבר עשיתי הליכת קירור
והוא יודע לעבור מהליכה אחורה ישר לקאנטר! גאוןןןן והלך לי ממש טוב, הוא עשה קאנטר כמו שצריך ועצרתי אותו במקום! טחחחחחחחחח נזכתרי במשו, איזה מכשפה, לבושה כמו אחת, באה לחווה ואמרה שהיא חולה, ושהיא צריכה להכין לעצמה תרופה, והדבר שהיא חייבת זה חלב סוסים! פחחחחח זה היה הדבר הכי קורע ששמעתי, היא כזה הביאה עלים והכל, אז הלכנו לנקבה היחידה בחווה - עופרה, הפונית המיניאטורית, שהמליטה את חזה, (עופרה חזה
) וניסינו לחלוב אותה, והיה גרוע! ב-ק-ו-ש-י! אבל עזבו את זה, היה פשוט מצחיק בטירוףףףף זהו! גמרתי! לא אומרים גמרתי - אומרים סיימתי.... אופסי.. טל!