שרשור מעב"ר!!!

Vintage Queen

New member
שרשור מעב"ר!!!

הייתי היום בחווה אחרי שבוע היה כל כך טובבב המושלמת שלי השמינההההה קצת "תפסה תחת" היא הייתה קצת מטונפת אבל התגברתי היא הלכה ממש ממש טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב מתה עליה בטירוף מדהים כמה התגעגעתי אליה אליו אל כולם לחווה! סזי היה מבריק! הוא הלך גם מושלם אב קנתה לו מתג חדש (עוד אחד לאוסף!) והוא הולך איתו יופייי הוא היה מרגרינה היום!!!
אחרי זה הברשתי את קיסר
ואת גי'נג' ואת קלאו העברתי שיעור אחד ופירקתי את אולדון האכלתי קצת ואז התחרפנו עם הקטנות היה מצחיק הבאתי שוקולדים מאיטליה והן נעלמו בשניות שמרתי בצד קצת ליניב! :) איטס גוד טו בי באק!

שמחה שנהנית ../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

הייתי היום בחווה רכבתי על גזמו אחרי הרבה מאוד זמן שלא רכבתי עליו נורמלי. בגלל שלא היה לי שיעור אז רכבתי סתם כזה, הליכה, ג'וג טורט וקצת קנטר, וניסיתי לכנס אותו. אבל בגלל שזה היה שיעור שלל מישהו אחר לא רציתי להפריע. חוץ מזה היה מאוד כיף

היה כיייייייייייייייף....

היה לי אימון רק עם אליעד.. ופשוט היה כייף.. פפפ זה הרבה לכתוב.. קפצנו כזה ליין שיש קורה ו-4 אפרייטים של אין אנד אווט.. והגובה השתנה כל הזמן בסוף האחרון היה 1.20 אפרייט.. ואחר כך הוא ירד ל-90 והאפרייט ה-3 היה מטר.. וזה השתנה.. אחר כך גם קפצנו אוקסר של מטר די רחב שהוא נראה יותר גבוה ממטר ועליו יש קורה באלכסון.. והיה פשוט כייףףף.. פפפ היה איזה 2-3 פעמים שבלבלתי תסוס בכניסה לליין והוא הצליח להסתדר.. והוא מה זה השתדל באימון וקפץ מה זה טוב.. והוא הביא קפיצות חזקות לאללה... חמודייי.. ומעל האוקסר הוא בכלל ריחף.. חח יש לי תמונות כי רוני צילמה.. גם זאוס קפץ ממש ממש יפה.. פפפפ אפולו קפץ היום מעל האוקסר עגול והוא התחיל למתוח תצוואר למטה.. חמודד הוא ממש ממש משתפר מרכיבה לרכיבה... הישיבה שלי לא משהו
ביחוד הרגליים שכל הזמן ברחו לי אחורה... אבל לפחות נתתי יד ולא הפרעתי לו
הנה תמונה מהיום... ואחרי זה אני ישים תמונה ממש יפה שלו שהוא קופץ מעל האוקסר
ו.. אני רוכבת על אפולו בינתיים לבד עד סוף החוודששש יום-יום... סטיייל..

RoNy S

New member
איזה תמונה יפה ../images/Emo8.gif

גם לי היה ממש כיף!! הייתי על שנטי.. בתחילת האימון היא לא זזה לי אבל אחר כך היה ממש טוב והיה גם קצב ממש טוב... ואז קפצנו גם את הליין שהראשון היה מין חצי איקס כזה השני היה אפרייט של 60 השלישי של 70 והאחרון 90 והיה ממש טוב (כאילו זה הגובה שזה היה בסוף) ואחר כך קפצנו גם את האוקסר עם הקורה באלכסון עליו בגובה 80... היה ממש טוב...
ואז קפצתי אותו כמה פעמים עשיתי הליכה וירדתי.... אם אתם רוצים מסז'יסט טוב אתם יכולים ללכת לזאוס הוא רצה להחליף אותי ואז שלא נתנו לו אז הוא התחיל ללקק לאליעד את הרגליים ולגרור לו את הכסא
סוס טיפש

S i r i u s

New member
|עובדה| קאיה היא זונה מכוערת../images/Emo122.gif

אוקיי השיעור הזה התחיל דווקא סבבה. רכבתי על קאיה הפרה - איזה רגליים יש לה! קפצנו איקס כחימום ואז היה אין אנד אוט של 4 או חמש מכשולים לא זוכרת בדיוק - הראשון איקס והשאר אפרייטים לא גבוהים. קפצתי כמה פעמים את האין אנט אווט ואז שמעון אמר לי לקפוץ את זה בלי ידיים
קאיה הורידה את הראש בסוף הקומבינציה אז נורא פחדתי שהיא תעשה משהו אז במכשול האחרון כבר לקחתי את המושכות. שמעון כל הזמן אמר לי לא לתת לה להוריד את האש אבל אני לא הכי התרכזתי בזה(טיפשה)...בסוף אחרי איזה 5-6 פעמים שנכנסתי לקומבינציה הזאת היא יצאה ממנה ונתנה באק
עפתי עם הפנים לחול ושנייה לפני שפגעתי בו חשבתי לי :זה הולך לכאוב...אז התרסקתי עם הפנים ואז חטפתי מכה בכתף בצלעות ובבטן. זה היה כ"כ כואב! איזה 3 דקות לא הצלחתי לנשום בכלל! ניסיתי לקחת אוויר ולא יצא לי :(( הכתף כאבה והבטן כאבה ואף כאב...בסוף אני מסתכלת על הכפפה(החזקתי את הפנים בידיים כזה) ואני רואה דם. כשאני רואה טיפת דם אני מקיאה או יותר גרוע מתעלפת בדרך כלל - אז זה בכלל לא שיפר את המצב
בסוף שמעון אמר שהדם הוא מהשפה אז עזבתי את האף...קאיה עמדה לידי והסתכלה עלי - נראתה מאוד מופתעת שנפלתי...פתאום כשבאתי לקום היא נבהלה ממשהו..אם שמעון לא היה תופס אותה היא בטח היתה דורסת אותי בנוסף לכל...איכשהו הצלחתי להגיע לאורווה לשטוף את הפנים ולירוק את כל החול...התקשרתי לחבר שלי שיקח אותי כי עדיין הכל כאב ולא הצלחתי לינשום נורמאלי...בעע..הראש שלי קצת כואב עכשיו והבטן והצלעות...אז אני הולכת לישון קצת....מקווה שזה יעבור

S H I L G I

New member
3 דברים....../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif

1. קאיה כן יפה..זאת אומרת שהיא לא מכוערת! 2. היא באמת קצת זונע
3. תרגישי טוב חמודה!!

TauraMan

New member
אוי.. ../images/Emo4.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

תרגישי טוב!! כן, עם קאיה חיבים לשים לב כל הזמן כי היא מנצלת את זה.. אבל היא מותק! תרגישי טוב!

למעלה