שרשור מעב"ר!!!

Vintage Queen

New member
הא?... איפה בידיוק עשית סקי?!

קופצים כמו דגים!?.... אני ברוך השם לא נפלתי בצ'רליפט או ראיתי מישהו עם סנובורד נופל זה ממש קל והנפילות לא מסובכות (ולא מסתבכים עם הסקיס!) וזה ממש כיף וכן זה באמת מבאס לא משנה כמה מברישים סוסים אפורים תמיד יראו פחות טוב....... רואים את זה כי אני מברישה את סזי ואת מיסי באותה מידה וסז נראה פי 8 יותר טוב לונורא

talkk

New member
אוסטריה! זולדן!

התכוונתי בקופצים כמו דגים, זה שעם נגיד אתה עושה כה ואז אין לך תנופה ואת מגיעה למישור, אז את צריכה לקפות עם הסנובורד וזה נראה כמו דגים, או שזאת רק אני *תמהונית* אני אהבתי את הסיבובים שאתה עם הפנים אל ההר.... והיה לי ממש קשה להסתובב הפוך.... חחחח מזל שעשיתי סנובורד רק יומיים וזהו! וכמה התרסקתי....פיו טוב שלא.... נפלתי כל 5 דקות.. הייתי בקבוצה של המתחילים של המתחילים...חחחחח טל

Vintage Queen

New member
הנפילות הם קטנות כאלו

לא משמעותיות וזה הרבה יותר מעניין מסקי סקי זה מעפן כזה לוידעת תמיד שנאתי מה שעיצבן בסנובורד זה שזה הורג תשרירים ברגליים ולי ממש הלך אולי בגלל זה נהניתי חחחח הצלחתי לעשות מעברים קטנים בין בקסייד לפרונטסייד רק לא במהירות שהם עושים בכל מקרה כשתופסים תעיקרון זה בסט!

פפפפפפ

חחח כמוני
מזל שאין לי סוס לבן.. כי בטוח שלא היה לי את הכוח כל פעם להבריש אותו שהוא יהייה מצוחצח.. חחחח את אפולו אני בזמן האחרון מה זה מחפפת.. וגם לו יש את התפוחים שאת מדברת עליהם.. יש לו בכתפיים, בגב ובתחת גם... חמודי.. ואני לפעמים מעבירה רק מברשת רכה... והסוס מבריק!! כאילו הברשתי עם איזה 5 מברשות במשך שעה.. ברצינות.. חחח לפעמים הוא קצת לבן כי הוא שוכב באורווה והאבקה הלבנה של הנסורת נדבקת אליו... חחח

אכן סקי שולטטטטטט!!!!

חחחחח למרות שאני כבר לא מתלהבת מזה... זה לא עושה לי את זה
.. אני לא חושבת שאני יסע שנה הבאה לעשות... פשששש איזה מגניב זה שהסוס שלך קפץ 1.60!!!! פפפפפ ענק... אני שמחה שהוא מתקדם!!!! ושגם את... ומחכה לראות אותך בתחרויות.. יש מצב ששבוע הבא ב-31 לחודש שתהייה התחרות בחווה שלי את תצאי איתו???? פלייייז.. והנה תמונה שלי עם המושללללם
מהאימון של אתמול.. חחח התאהבתי בתמונה הזאת..
פפפ והוא השתפר בטרוווווף

RoNy S

New member
אה דרור...

אולי המצלמה שלך לא כזאת מפגרת... חוץ מהקטע שלוקח לה שנה להיטען אחרי כל תמונה אז לא יכלתי לצלם את אליעד ואז אותך כי עברתם פעמיים עד שהיא חוזרת לעצמה....ואני רגילה לשלי שישר אחרי אפשר לצלם....

חחחחחחחחחחחחחחח

לפחות התמונות יוצאות איכותיות
פפפפ.. זה שטויות.... זה הקטע היחיד שמעצבן שלפלש לוקח זמן להיטען.. אבל זה לא נורא.. חחח דווקא יצאו אחלה של תמונות!! רואה שהסתדרת?!?!

RoNy S

New member
הסתדרתי מאוד חוץ מזה

שתמיד הבטריות שלך נגמרותתת והחלפתי וגם השניות היו גמורות כאילו מה הולך פה?!

talkk

New member
אפולו כזה חתיךךך

שיואו כל תמונה יותר יפה מהקודמת! גאד הוא נראה כזה טוב!!!! הלוואי שאני אצא איתו למרות שהסיכויים שואפים לאפס.... כי אני עשיתי איתו מסלול רק פעם אחת...טחחחחח אבל אני מניחה שעוד חודש בערך אני כבר אבוא לתחרויות, כי הוא משתפר! אני מתה לראות את אפולו בשידור חי, וגם אותך ואנשים מהפורום! איזה כיף! הסוס כל כך משתפר, שיש מצב שביום שישי, אני אבוא בקאנטר איטי כזה למכשול! איזה מגניב זה יהיה.... חיחי איך אני מתרגשת מלבוא לקאנטר למכשול... אבל אני כמעט 100% בטוחה, שעוד חודש (אולי פחות
) אני אהיה מוכנה לתחרויות... ואז תראו את אלף בפעולה! יאי! מוואה! טוב לחזור! טל

חחחחחח תודה מותק....

חחחחחח אל תדאגי אני גם הייתי בדיוק כמוך בהתחלה עם הסוס שלי רק שלי המאמן לא עלה על הסוס.. לא שיש בזה משהו רע... הוא התחיל לאחרונה קצת לרכב עליו והסוס משתפר עוד יותר.. הוא אמר לי מה הבעיות שיש לו ושצריכים לשפר ואז הוא יקפוץ אפילו יותר טוב.. וגם אני אחרי שחזרתי מהחופשה ועליתיי על הסוס אז הרגשתי שהסוס השתפר בטרוף!!!.. גם לי בהתחלה תשאלי את מי שאת רוצה.. חחחח שהתחלתי לקפוץ עם אפולו שזה גם היה בערך חודשיים עד שהתרגלתי לקפיצות שלו.. זה היה משהו שונה ואחרי שאפילו קפצתי אפרייט פשוט של 70 ס"מ כמעט עפתי ממנו... ושלא נדבר ואני לא ישכח תשעור הזה... שהיה לי לבוא לאפרייט בקאנטר של 70 ס"מ.. ואז יש 4 צעדי קאנטר!!!! רגילים!!! ואז יש עוד אפרייט של איזה 80 ס"מ.. חחחח ולא הצלחתי להחזיק תסוס ביניהם!!! פשוט לאאאא הצלחתי.. והוא עשה לי שם 2 צעדים!!! וכל פעם!! חחחח המאמן שלי צחק.. וגם אז לקח לי שנה לעצור אותו אחרי זה... קיצר אני חוויתי את מה שאת חווה עכשיו... ואני זוכרת את השעור הראשון שעוד איכשהו הצלחתי להחזיק את הסוס וקפצתי איתו איזה טריפל של מטר ככה ואז הייתי מה זה שמחה... אני מתה כבר לראות תסוסיק שלך... ומרוב שאני שומעת שהוא קופץ 1.60.. אני מתחילה כבר לקנא
חחחחחח.. לא סתאאאם!!...הנה עוד תמונה בשבילך מאתמול.. חחח

השיעור מאתמול...יאאאו../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

אז ככה... התחלנו הליכה משוררת טיפה ואז טרוט משוחרר וז'ק עיצבן אותי כי כשרק שמתי עליו טיפה רגל כדי שיזוז קצת ולא יזדחל הוא נתן מן קפיצה קטנה עם הקידמיות, משהו מוזק לאללה, אחרי כמה קדות הוא הפסיק ...אז ירדנו להליכת עבודה וכמו כל שיעור - מעגלים כיפופים וכו'... אז עלינו לטרוט עבודה - בישיבה ודווקא הרגשתי יותר טוב הפעם עפ הישיבה כי הרגליים לא קפצו בטירוף ובלי הכרה כמו תמיד...אז כבדנו ככה טיפה ואז עודד הסביר לנו משהו על איך לחדד את הסוס לרגל יותר טוב ואז עשינו מעברים של הליכה - קאנטר והיה מעולה!! חוץ מזה שעליתי על הפוך...חיחיחי אבל הוא החליף, אז עשיתי שני מעגלים למטה והמשכתי לסוף והיה בסט...אז עבדנו על זה לבד...והיה מעולה פשוט אז עשיתי פעמיים לימין ופעם אחת לשמאל והיה מעולה אז עודד אמר לי שמספיק עם זה וחיכתי לשאר שייסימו...אז עודד סידר לנו איקס קטן ואחרי שלושה או ארבע צעדים קורת קרקע והוא רצה שננפתח את האצבעות בקפיצה כדי שהסוס יוכל לגנוב מושכה אם לא נותנים מספיק יד...אז באתי שלוש פעמים לאיקס והיה בסיידר גמור ועודד אמר שהפעם האחרונה הייתה ממש מעולה! הישיבה ובכלל היה בסט...אז האיקס הפיצפון הפך לאיקס ענקייייי וטיפה חששתי בהתחלה אבל אחרי זה ראיתי שזה קטן עלי ועל ז'ק...אז עודד אמר שאני דוחפת אותו אחרי הקפיצה אבל לא מספיק אז הוא אמר לי לתת שוט ישר אחרי המכשול...וז'ק טס כמו מטורף..אז באתי שוב שלי שוט הפעם אבל הוא ישר בא בבהלה אז לא נכנסתי ורק אז באתי וזה דווקא היה ממש טוב כי יכולתי לבוא למכשול הרבה יותר בעדינות ועם יד יותר חזקה...אז נכנסתי שוב - והיה מעולה! אז האיקס הפך לאיקס שהוא חלק מגריד (אין אווט) שהשני היה אפרייט לא גבוה, הי לא הכי טוב בפעם הראשונה אבל זה הלך והשתפר! נכנסתי שלוש פעמים והיה מעולה! אני כבר לא נופלת לו על הגב אחרי המכשול והיד ממש השתפרה... אז עודד הרים את המכשולים של הגריד טיפה ואז הוא שם עוד מכשול אחרי אבל שהוא משותף לגריד וגם לקומבינציה..כאילו קפיצה נחיתה קפיצה נחיתה צעד או שניים ושוב קפיצה והיה באמת מעולה בזה...השוט הזה עזר לי לאללה...אולי אז באתי יותר פרוע בהתחלה אבל היה מעולה!!!!!! אז קיררתי המון...ועינברי כבר עלתה..סתם דיברנו - במיוחד על העוגה שנהרסה...חיחי ואז קיררתי עוד טיפה וירדתי...החזרתי את ז'ק ועזרתי לילד המטומטת שרכב על דארמה - הוא לא ידע אפילו להוריד ראשייה והוא גם פחד להחזיר את הסוס..אז אני כמובן הכרחתי אותו לבוא איתי והראתי לו איך מורידים ראשייה...אז כבר הלכתי לשוטף את המתג ולקחתי אותו איתי והוא היה יותר גרוע מפקצה...איך שהוא נגעל!!! אז אחות של ענבר שטפה...ואז החזרתי ראשיות+אוכפים...והלכתי לראות את השיעור של ענבר... אבל לא - צביקה עשה לטורנדו לונג' מתי שקיררנו ואז כשבאתי לראות את השיעור בניתי לו מכשולים....הוא אמר "יש לך עוד אימון היום" אבל בבנית מכשולים...חיחיחי אז סידרתי לו קורות קרקע וטל עזרה לי..שיואו עקומה..חיחיחי ואז איקס, ואז איקס גבוה ואז יותר גבוה, אחרי זה אפרייט נמוך - 60 ואז 80 ואז מטר ואז יותר ממטר...מחשהו ענקי כבר! אזצביקה שאל אותי אם ניראה לי שטורנדו לא יפיל אם אני ירים עוד חור...ולדעתי הוא לא היה מפיל - הוא קפץ 20 ס"מ מעל המכשול..אז סידרתי והוא התחיל לסרב...אז הורדתי...ואז הרמתי והוא עדיין סרב... תוך כדי שסידרתי מכשולים שמעתי את עודד כל השמן - הוא עשה להם כמעט את כל מה שהוא עשה לנו....חיחיחי והוא עלה על צ'אק...ואז עינברי עשתה איתו קאנטר וכמעט דרסה אותי...חחח כי נפלה הקורה....וצ'אק היה כזה בונבון!! יאו איזה חתיך! ואז הלכתי הבייתה.... אחרי כלך כך הרבה שיעורים גרועים היה אחד פסיידר גמור!

TauraMan

New member
קפצנו 150 ../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

היה בסטטטטט!!! הגעתי ב5, היתה לנו שיחה של כל האורווה ב5 וחצי ואימון ישר אחרי זה, אז הברשתי ואיכפתי את דיזל, הרכבתי את המתג פסואה שבור פעמיים על הראשיה והלכתי למועדון, היתה שיחה קטנה וחביבה, לא משהו רציני סתם להכניס בנות חדשות לקטע של האורווה. עלינו והחימום היה סבבה, אומנם דיזל לא מתארך למסגרת ארוכה ונמוכה אבל הוא נשאר מאוד מעוגל עם המתג וב100% שליטה כל הזמן, הוא לא מתנגד ואפילו מקבל אותו טוב. התחלנו לאט לאט מעל איקס קטן והוספנו כל פעם מכשול אחד עד שהגענו לאינ&אוט של 6 מכשולים בגובה של 50 ס"מ כזה, המרחקים היו קשים לדיזל כי הוא היה צריך לקפוץ את זה נורא קצר אז הייתי צריכה לעבוד יותר מדי.. חחח אחר כך התחלנו עם השטויות של שמעון, לעזוב ידים, לעזוב ארכובה ולהכניס באמצע, וכמובן דורון היחידה שצריכה לעשות את הכל בלי ארוכובת בכלל... חחח דיזל היה ממש נשמה! ונזכרתי כמה אני מפחדת לעזוב ידים רק אחרי האוקסר האחרון.. חחח אני וינקו כל כך נהננו שביקשנו משמעון לקפוץ קצת גבוה. הוא עשה את האיקס הראשון יותר גבוה כזה, צעד אפרייט של 80, צעד אוקסר שעולה בגובה, לאט לאט גם הוא התקרב כדי שהצעד יהיה יותר קצר ויותר מלא אנרגיה כדי שהסוס יקפוץ ויעבוד נכון. הפלתי פעם אחת באינ&אוט הקטנים ופעם אחת את ה130 ס"מ, ה150 פשוט הלך בכיייף! וינקו קפצה מה זה מגניב (חוץ מזה שנפו אידיוט
) גם שני רכבה מדהייייים על קאיה וקפצה איתו איזה מטר פלוס, ואורן עשתה איזה 110-120 עם טאורה. קיצור דיזל שולצצצצצ!!

TauraMan

New member
חחח תודה מותק!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

חחח לא יכלנו.. היה כבר איזה 8 בערב והכל חשוךך.

S i r i u s

New member
גם אני פחדתי לקפוץ אין&אווט בלי

ידיים - אבל עבר לי אחרי כמה פעמים

TauraMan

New member
חחח אני לרוב../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

לא מפחדת מזה, אבל פעם אחרונה שעזבתי מושכות עם דיזל סיימתי בחדר מיון..

S i r i u s

New member
כן זה לא היה מפחיד פשוט

אף פעם לא קפצתי אין&אוט של חמש מכשולים(או שזה היה 4?) ככה שלעזוב את המושכות נראה לי די מפחיד...חוץ מזה שכמה פעמים הכנסתי את קאיה מהר מידי והיא טסה לי ביציאה...אבל היה כיף...(חוץ מהנפילה).

למעלה