שרשור מעב"ר!!!

ניצקוש

New member
מחזיקה אצבעות!!!

הוא כזה מתוקי!!!
תספרי לנו עוד כמה ימים מה שלומו!....

MorH

New member
../images/Emo95.gif

אוי איזה פשוש מסכן ה - ל - ו - ו - א - י שיחלים...

charliebr

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני לא מאמינה! הוא מת! הקטנצ'יק החמוד מת!! דקה דומיה לזכרו

RoNy S

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

ניצקוש

New member
../images/Emo95.gifאוווי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

איזה מסכן!!! הוא היה כזה מתוקי!!

S H I L G I

New member
אוי ../images/Emo93.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

מסכנון קצת...

../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

talkk

New member
חזרתיייייייייי אנשיםםםםםםםםם

שיואו! מלללללא זמן שלא כתבתי כאן!!! וואי איזה כיף לגעת שוב במקלדת!! הייתי באוסטריה והיה כזה מעולההההההההההה כל כך כיף!!!! עשיתי מללללא סקי ואחותי עשתה סנובורד
.. והיה כזה בסט!!! אני ממש מתגעגעת לשם.... אבל אלפי שלי כאן! וכבר הייתי איתו ביום ראשון בערב באתי לרכב עליו ככה 45 דק', וזהו... סתם ניסיתי לחזור לרכיבה עצמה ולעבוד על כל מיני דברים פשוטים כאלה... אתם לא יודעים איך גל שיפר בטירוףףף את הסוס בשבוע הזה!! כל כך שיפר! הסוס פתאום עוצר לי יותר והכל... ומחר יש לי טיול שנתי ליומיים, אז אני מפסידהההה את השיעור, אז ביקשתי מגל לבוא אתמול לעשות לי שיעור
.. וזה היה השיעור הכי קצר שלי - 12 דקות. עשיתי בהתחלה קצת כיפופים, ואחרי זה עשיתי קאנטר על כל המנז', בישיבת קפיצות (פעם ראשונה שאני עושה ככה קאנטר, והיה ממש כיף) ואז לעצור אותו בבום, והוא עצר! ואחרי זה באתי למכשול של 60 ס"מ, שעלה כל פעם ב-10 ס"מ, ובסוף קפצתי 1.20 ס"מ, מטרוט סופר איטי! והוא עצר לי אחרי זה (זה מה שגל לי מד אותו, שהוא לא ממשיך בגאלופ מפחיד!) ומשכתי והוא עצר! וביום שבת שעבר, גל קפץ איתו 1.60! פאק אני לא מאמינה שהפסדתי את זה... ח-ב-ל! והיום היה כל כך כיף!!!!!! יותר כיף מכל הימים! באתי ככה ב-14:00, והברשתי שעה שלמה, כי איציק וקובי באו גם כן והיו צחוקים ועניינים וזה, ואז איכפתי במשך עוד איזה שעה, ועליתי, והתאמנתי בהתחלה על כזה כיפופים, ואחרי זה התאמנתי על לעצור אותו במקום, כי הוא תמיד עוזה לי בזה בעיות, ועברתי לקאנטר בישיבת קפיצות, וככה הוא עשה ממש מהר, ואז התיישבתי ועצרתי, ועבדתי קצת על בלי מושכות בהליכה, לכוון אותו ימינה ושמאלה, וגם רועי ונטע הגיעו וכולנו רכבנו יחד בכיף! ועשינו רייס קטן כזה... שלא השתתפתי כל כך כי כבר עשיתי הליכת קירור
והוא יודע לעבור מהליכה אחורה ישר לקאנטר! גאוןןןן והלך לי ממש טוב, הוא עשה קאנטר כמו שצריך ועצרתי אותו במקום! טחחחחחחחחח נזכתרי במשו, איזה מכשפה, לבושה כמו אחת, באה לחווה ואמרה שהיא חולה, ושהיא צריכה להכין לעצמה תרופה, והדבר שהיא חייבת זה חלב סוסים! פחחחחח זה היה הדבר הכי קורע ששמעתי, היא כזה הביאה עלים והכל, אז הלכנו לנקבה היחידה בחווה - עופרה, הפונית המיניאטורית, שהמליטה את חזה, (עופרה חזה
) וניסינו לחלוב אותה, והיה גרוע! ב-ק-ו-ש-י! אבל עזבו את זה, היה פשוט מצחיק בטירוףףףף זהו! גמרתי! לא אומרים גמרתי - אומרים סיימתי.... אופסי.. טל!

Vintage Queen

New member
היי הי הי! סנובורד ש-ו-ל-ט! (-->)

ברוכה הבאה!!! תהני בטיול שנתי ותצלמי את אלף קצת ותביאי לנו!!!

talkk

New member
סנובורד?? דווקא זה?

יותר נופלים מאשר עושים סנובורד.... סקי רולזזזזז אגב, ברוכה הבאה גם לך!! סורי שלא כתבתי בשרשור המיועד לכך... חחחחח אני אצלם אותו אחרי שאני אוריד לו את כל הכתמים המטונפים המסריחים ממנו! זה כזה סיוט! איך נפטרים מזה! אני שפשפתי במשך חצי שעה (בלי הגזמה) את התחת שלו, וכולו מלא חום, והסוס שלי אפור-לבן, וזה לא יורד!!! מה אני עושה???? אבל אני אעלה תמונה בכל מקרה, שתראו את החתיך שלי.. כי בכל מקרה הוא חתיך, לא משנה איך! נכון?! (מי שלא אומר נכון - מת. נקודה.) טל

Vintage Queen

New member
מניסיון

הכתמים פשוט ל-א יורדים!! חחחח האבק יורד הבוץ יורד הצבע החום/צהוב נשאר!....... רק במקלחת!! :/ את יכולה לעבור עליו עם מברשת רטובה רק במקומות המטונפים... זה מה שאני עושה עם מיסק לפעמים! אני עשיתי עד השנה סקי וסנובורד שולטט

talkk

New member
אני אנסה...עיצבונה!

שיוא זה כזה מעצבן! כי רואים את והכל! והפרווה שלו ממש מטופחת, יש את העיגולים הקטנים האלה בכל מקום - תחת,גב,צוואר,מותניים, הכל! אבל החום הזה כזה מכוער! במיוחד ברגל האחורית.... בעעעעעעע ואני היום שפשפשתי מלללא זמן, ככה שעה, ולא ירד, וביום שישי שלא הייתי, גל המאמן, אמר לגל הקטן, לשטוף לי את הסוס וביום שבת שגל המדריך בא, הסוס היה כזה מטונף! ואני מסתכלת על כל הסוסים הכהים בחווה, והם נראים כזה טוב, והבעלים שלהם בקושי מתאמצים על ההברשה, והם נראים מעולהההה ואני קורעת ת'תחת (סורי על הביטוי) בלנקות אותו, והוא נשאר מלוכלך, וזה כזה מפגר! שככה זה יוצא! טחחחח כולם יורדים על הסוס המלוכלך שלי.... כשהם בקושי מתאמצים! אוףףףףף אגב, סנובורד גם לא נוח בטירוף כי שתי הרגליים מחוברות, והכי מצחיק זה כשיש חלק של מישור, אז הם מקפצים כמו דגים גוססים...טחחחחחחחח וגם זה נראה מסובך בכיסאות.. תמיד הסנובורדים נופלים שמה...פחחח וגם צריך את המגני ברכיים האלה, כי אחרת כמעט נשברו לי הברכיים והתחת קפוא, וכולך חוזר מלא שלג..... שיואו... חחחחחח אבל הכי התחיק אותי איך שמקפצים כמו דג גוסס..... טל

למעלה