שרשור מעב"ר!

אני לא רכבתי מיום ראשון../images/Emo7.gif../images/Emo182.gif

איזה שבוע מגעעעעעעעעעעעעעעעיל, אני מתה לרכב והגשם המפגר הזה הורס ת'חיים
(לפירוט נוסף - בלוג)

talkk

New member
עשיתי מסלוללללל ויש לי שאלה...

אני עדיין מתרגשת! לא רכבתי כבר יומיים בגלל הגשם (ולא היה שיעור ביום רביעי) אז עשיתי לונג' ארוך, וקאנטר עוד יותר ארוךךךךךךך כדי לשחרר לו אנרגיות מהיומיים האחרונים. עשיתי מסלול (8 מכשולים) עם אלף!!! אתם בטח לא קולטים איזה הישג זה בשבילי... אומנם זה היה רק איקסים... אבל באתי לראשון בטרוט, ואחרי זה המשכתי את כל ה-7 בקאנטר! טוב, ניסיתי, כי היה פעמיים שהמרחק בין מכשול למכשול די גדול, אז הוא עבר לי לטרוט, ולא רצה לחזור לקאנטר. אז אחרי זה שוב עשיתי את אותו המסלול, והוא עבר לטרוט, ופשוט בבון חזק העברתי אותו לקאנטר, אבל אני גם צריכה לשמור לו על הקאנטר, גם להאיט אותו, וגם לעצור אותו בין מכשול למכשול כי הוא ממש ממש רץץץץץ פשוט פותח בקאנטר-כמעט-גאלופ כזההה ואני ממש צריכה להתאמץ לעצור אותו לקאנטר נורמלי ואז לקפוץ! אבל לומשנה, כי הצלחתיייייייי מסלול שני עם אלף - here I come!!! איזה כיףףף ואז אבא שלי עזר לי לשמן את האוכף והראשייה..... יאפי!!! ואתמול קנינו - שמיכה לבנה, שמיכה כחולה, ראשיית בית שחורה וכפפות שחורות! והשאלה: השמיכה הכחולה, קטנה לעומת השמיכה הלבנה... יש גדלים מסויימים בשמיכות? כי היא לא ממש פיצית, שתיהן בצורת אוכף, אז בחלק הקדמי, הן באותו אורך, אבל באחורה, הכחולה קצת יותר קצרה, ולא מגיעה עד הסוף של הלבנה... זה יתאים לאוכף??? (סורי אם לא הבנתם את התיאור) ואל תגידו לי למדוד, כי אני רוצה להחזיר את זה אם אפשר.. כי הלבנה עלתה 135, והכחולה עלתה 125, והראשיית בית 145, ועוד הכפפות, ואם אני אמדוד ולא אוכל להחזיר זה עוד הוצאה סתם... ט'יינקס! מראש! טל

כל הכבוד../images/Emo13.gif../images/Emo182.gif

ובקשר לשמיכה - אני ממש ממליצה לך לקנות שמיכהמ רובעת (אם את עדיין יכולה להחליף) כי שמיכות בצורת אוכף לא תמיד מתאימות טוב לאוכף עצמו (הנה את בעצמך אמרת שיש הבדלים בין השמיכות) ובמרובעות זה יותר נוח ומתאים (לדעתי לפחות).

Vintage Queen

New member
לי יש שמיכה אחת מרובעת ואחת

בצורת אוכף ואני דווקא יותר אוהבת תצורת אוכף!! כל אחד מה שמתאים לו

a l o n i s 1

New member
גם אני אוהב את הצורת אוכף...

למרות שזה נכון לא תמיד הם במידות ... צריך להתאים!

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifטללללל!

דבר ראשון יפה לך!!
דבר שני.. שימי תמונה של אלף!! בפמן תיראי במה נזכרתי - לללללללל

§ol the kingo

New member
מעב"ר מאתמול

הייתי אתמול בחווה מיי גוד המגרש שלנו נראה כמו ים..! פשוט ככה.. אבל היה לי אתמול שיעור במקורה היה ממש ממש טוב (חוצמזה שנפלתי בקטנה אבל זה לא השפיע) אז השיעור ב7 אז התחלתי ב6:40.. (בערב).. אז בהתחלה סול ממש ממש נלחץ בגלל שזה נראה לי פעם ראשונה שרוכבים עליו במקורה... אבל אחרי איזה חמש-10 דקות הוא נרגע.. אחרי זה קנטר והכל.. בקפיצות גם כן הלך ממש טוב.. הוא סירב פעם אחת כי שחררתי את המתח איזה שני צעדים לפני המכשול.. אחרי זה גם נפלתי כשהוא עוד פעם תקע לי ברקס לפני מכשול.. אבל חפיף לא קרה כלום.. סה"כ הלך ממש ממש טוב..... מעברים היו טובים מעגלים טובים קפיצות טובות.. שמרתי אותו ממש טוב לפני ואחרי... וזהו.. חחח אפילו אליעד זרק מחמאה.. חח

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהתבטל השיעור..../images/Emo10.gif

אוףףףףף.. אני רוכבת כל-כך מעט בזמן האחרון..
וזאת שרוכבת איתי עושה חצי פנסיון על סוס כלשהו!!!! כיף לה.. טוב.. היא רוכבת כבר הרבה..
אוףף.. גמאני רוצה סוס..
אני מרגישה רע

השיעור מיום שלישי - עכשיו יש לי

אומץ לכתוב....
באתי לחווה איזה שעה לפני השיעור אולי יותר, לא שמתי לב בכלל מה הייתה השעה כי הייתי עסוקה כל הזמן במגפי גומי כי חשבתי שיורד גשם או לפחות ירד באיזור של החווה כי אצלנו ירד וזה רבע שעה מכאן אז החלטתי ללכת עם הגומי וזה הציק לי בטירוף! לבשתי את המיכשנס רכיבה השחור - יאיי אני לא מאמינה כמה שהוא נוח! ועושה לי תחת יפה...חחח ובכלל מונח ממש טופ! ובאתי עם פן כי נשאר לי כבר מהחתונה מיום ראשון, בהתחלה אנשים ניראה לי נבהלו ואז התרגלו - ניראה לי שגלעד ממש אהב את זה....חחח אז ישר כשבאתי הלכתי לאורווה ובדיוק גל חזר עם אספרי...איזה בובה דובה! כזאת פשושה! אז החזקתי לו ואותה צת עד שהוא התארגן עם הציוד וכו' והוא קרא לה והיא הלכה אליו וכו' והייתה ממש אבל ממש חמודה!! אז נכנסנו יחד לאורווה והוא סיפר לי כול מה שהיא עם בטולר ביום שני והאכלה...בעעע...נקרעתי מצחוק! ואז ראיתי את עינבריייי ואת הסוסיק! חמודי שכמותו! כבר אמרתי! אז היה את כול הסיפור על הבאק ריידינג ותהילה, ועינברוש נסתה לעלות עליה (היא פונית קטנטנה ושמנמנה!) והיא הזיעה - תהילה ועיברי החליקה ובקיצור היה ממש מצחיק! ועינבר חשבה שעישנתי משהו כי הייתי סגורה על זה שיום רביעי ולא שלישי ובכלל הייתי מעופפת אבל חזרתי לעצמי.... וגם הלכתי עם גל להביא קורות אבל רק הוא סחב ונטע אמרה שבגללנו הסוסים נבהלים אז הפסקנ ואז כבר הגיע הזמן לרכב...אז לקחתי את בילבי, חיכנו טיפה במיגרש כי עודד ביקש לבנות גריד וכמובן שבנצי נבהל מהקורות! אז עליתי והתחלתי ללכת וכו' אז עילתי לטרוט והיא לא זזה! ולא הלכה טופ והייתה מעצבנת אז התחלתי לעבוד עם שוטים קצובים כמו שעודד אומר לי כל הזמן ואז השתפר קצת...אז ירדתי להליכה אקטיבית והיה ממש טווופ! אז אמרתי לעודד שאני רוצה לעשות מעברים כי היא בולמת ל הזמן במעברים יורדים והוא הסכים ואז היא הגיבה הרבה יותר טוב, אז בטרוט עבודה היה שוב גרוע, היא לא זזה לי בגרוש לא הגיבה לשוט בכלל אז עודד מר לי לקחת קווים ארוכים ולנסות להעיף אותה לקאנטר / גלופ כדי שהיא תפחד ממני כי אחרת זה יהיה ככה כל השיעור! ופלאי פלאים, זה עבד, אז נכנסתי למעגל והתחלתי לכנס אותה מהיד החיצונית והמון כיפופים וכו'...אז התחלנו קאנטר במעגל ומעברים והיה סביר לא יותר מזה אז התחלנו על כול המיגרש קאנטר על הבירכיים ואני גרועה בזה! כאילו עשיתי את זה 794057904265 פעמים אבל בחודש האחרוןזה שוועה בטירוף וזה ניראה לא טוב לדעתי ואין לי שיווי משקל ואני לא מצליחה לכנס אותה טוב ככה ואתם לא רוצים לדעת. אז התחלנו להכנס לקורום ועודד אמר שנעה קורות מוגבהות ולא נקפוץ כי הוא רוצה ישיבה + דרסאג' כי שבוע שעבר קפצנו במקום...אז בהתחלה היה סביר והרגשתי שהסוסה סוף סוף עובדת עם הגב ואחוריות וזזה כו שצריך וגם עודד אמר לי שהשתפר לי מההתחלה! אז היא נבהלה או אין לי מושג מה והיא חטפה התפרצות כזאת, קאנטר באקינג וכו' וקרעתי לה את הפה אחורה וגב אחרוה אבל זה לא עזר ועודד דיבר איתי על זה ואני אמרתי כל פעם שזה מה שעשיתי אבל הוא אמר שכניראה לא מספיק, אז זה קרה שוב והוא צעק עליי שאני יעקור לה את השיניים אפילו, אז בקורות המוגבהות היה זוועתי רק איזה פעמיים נורמאליות. אחרי זה קיררתי טיפה ממש ועלו אליה לעוד שיעור! השיעור היה כל כך זוועתי, המיוחד אחרי שחשבתי שדיי שאין יותר תקופות רעות ושאני מתאוששת אבל כניראה שלא - זה היה רק יותר גרוע...אז ירדתי במצב סבי, על סף בכי, וכשישבתי עם גל וגלעד זה התפרץ והייתי כל כך נבוכה בגלל הכול ואל תשאלו....אז נרגעתי ועודד קרא לי ודיבר איתי ושיבח אותי וניסה לעזור אבל רק בתחלתי שוב לבכות כי זה הביא לי את העובדות בפנים שהייתי טובה ועכשיו אני גרועה , הוא אומר שאני צריכה להבין שהאנשים האלו רוכבים הרבה יותר שמן ממני ושכול הכבוד שאני בקבוצה הזאת בכלל ושהוא רוצה שכבר אני אפסיק להיות ככה - מבחינה ריגשית ויתחיל להתאושש כדי להתחיל לעבוד על גובה...בעעע אחרי זה סתם האכלתי תערובת עם גל , ראיתי את האימון של עינבר, אחרי זה האכלתי חצייר עם גלעד וזיהו....דיברנו המון , אז ראיתי שוב את עינברי ואמא באה בסוף השיעור שלה... סורי על המגילה אבל רק עכשיו הרגשתי מוכנה לספר ולהוציא את זה מהלב! אולי לכם זה לא נשמע כל כך גרוע אבל זה גרוע מבחינה ריגשית.... עזבו גם ככה אני רגישה היום (עכשיו...) יותר מדיי וזה מביא לי את הסעיף!

Unreachable

New member
../images/Emo24.gif

אל תדאגי! יש לך עכשיו תקופה לא משהו (להרבה אקצ'לי...) וזה יעבור וזה יעבור, תתקדמי ותתקדמי הרבה יותר מפעם הקודמת שהייתה לך תקופה רעה (מניסיון...) פשוט תנסי כמה שאת יכולה גם שלא ממש הולך (נשמע שהיה בסדר חוץ משהיא קצת נבהלה) ובסוף זה ישתלם.

Unreachable

New member
אם אני

לא ארכב היום אני אהרוג מישו!
אומרים שמחר יהיה מזגאויר טוב...

GR££N woMAN©

New member
אמרו שמחר יהיה מזג"א טופ.. אבל...

יום שני יחזור ואז לא יהיו לי את שני השיעורים =( שונאאאת חורף!!

TauraMan

New member
גם היום יש מזג אוויר טוב..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

המשפחה הלכת לקטוף פטריות.. חחח

למעלה