שרשור מעב"ר!

Unreachable

New member
../images/Emo8.gif

זה מה שקורה שאתה קיבוצניקי ויש לך יער מטר מהבית...

TauraMan

New member
../images/Emo45.gif

TauraMan

New member
עלית עלינו!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

טוב נו חצי הולנדים

GR££N woMAN©

New member
ווהו... היה יום מעולה...

אוקיי... הגעתי ב-3 וחצי לחווה ואחרי 2 דקות גל הגיע... דיברנו הברשנו וזה... ואז סתם איכפנו והייתי בבאק ריידינג, חזרתי וישר איכפנו איזה מיליון סוסים חיחיחי לא להגזים 6 ואני ושני איכפנו ואז ניר הגיעעע... איכפתי את העצלן... (צ'אק למי שלא הבין) וגל עזר לי לאכף אותו
חיחיחי עזר... (מבינה את עצמי) ו.. עליתי עליו, ולקח לקבוצה הזונע הזאת לעלות חצי שעה! ואז עוד אמר לי לעבור לרכב איפה שניר רכב... התחלתי טרוט משוחרר ואז הליכה ואז שוב טרוט ואז צביקה בא להביא לי דורבנות כי לא שמתי בהתחלה... אז הוא שם לי את הדורבנות של גל
ואז הוא הגיב הרבה יותר טופ מהשיעור הקודם... צביקה עלה עליו ל-10 דקות ככה, ואז עליתי וזה והוא כזה חמוד... צביקה סידר לי קורות בהתחלה לא היה משו
ואחר כך היה פשוט מעולה.. הוא עשה לי אחרי הקורות מכשול קטן - איקס אחר כך צביקה הגביהה את האיקס... ואז הוא בנה לי אפרייט, כזה של 80 אחרי זה הגביהה ובסוף הגעתי עם העצלן ל-1.10 והוא קפץ מושללללם! וזייהו מחר כנרא אני ירכב עליו!! כי אללה לא באה =(

../images/Emo39.gif לצעריייי... ../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif

אם ירד גשם שלישי-רביעי אני מתאבדת! רציני...

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo12.gifגמ'ני!

טופ.. דיסקסנו על זה המון בפקס..
חיחיחי... מממ... וזהו... היה "שיעור" מושלם היום!! יאו!
**מאושרת**

את באה בשלישי?!?!?!?../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

בואיייייייייי יאייייי!!! חייבת חייבת חייבת חייבת! פאק בכלל ניראה לי שיבטלו משום מה...בע...שונאת חורף...שונאת שמבטלים שיעורים! ד"א עינברי - פפפפפששששששיייייי! 1.10! אוף, כל כך מקנאת בך, ועוד אחרי השיחה האחרונה שלנו - בכללללללל...איך אני אמורה לעזאזל להגיד לעודד את זה?! אני והתסביכים הנפשיים שלי!

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifחיחיחי...

יאו! אני מרגישה שהעצלן משתפר מיום ליום! חוצמזה שיש לי אמא **** ואחות עוד יותר... אזזזזז... יש קצת בעיות כרגע.. *** אמא אמא אמא אמא אמא של שתיהן! עזבו... בעיות.. אלה חייבת לבוא יום שלישי! **אהמ אלה אהמ** לאאאא.. אבל יש לה מבחן במתמטיקה!!
תבואי פעם אחת לשיעור שליייי!! פעם אחחחת! היום התבטלו השיעורים של 6 ו-7 חיחיחי... היה כייייף! חיחיחי... אני ושני התיישבנו במשרד וחיפשנו שמות לעצלן... והטיפשע רשמה לי על היד- כרובי או קרש זאת השאלה... אזזזז.. מה אתם אומרים? כרובי? או שרק? יום שישי אני יגיד לאבא שיבוא לצלם אותי בשיעור איתו.. ותיראו... חייבת עזרה נואשות... חיחיחי.. כרובי!

אז מה אם יש לה מבחן?!

את יודעת כמה זמן לא ראיתי אותה?! וחוץ מזה גם לי יש מחר מיבחן...חחחח גם במתמטיקה.... מירה אדמון זונע הממממממממ זיהו יאיי היום שיעוווווור ניראה לי שלא יבטלו היום את האחרונים - יש
וקצת -
בלה בלה בלה... יאו אני מתגעגעת לאלה!

למעלה