עשיתי מסלוללללל ויש לי שאלה...
אני עדיין מתרגשת! לא רכבתי כבר יומיים בגלל הגשם (ולא היה שיעור ביום רביעי) אז עשיתי לונג' ארוך, וקאנטר עוד יותר ארוךךךךךךך כדי לשחרר לו אנרגיות מהיומיים האחרונים. עשיתי מסלול (8 מכשולים) עם אלף!!! אתם בטח לא קולטים איזה הישג זה בשבילי... אומנם זה היה רק איקסים... אבל באתי לראשון בטרוט, ואחרי זה המשכתי את כל ה-7 בקאנטר! טוב, ניסיתי, כי היה פעמיים שהמרחק בין מכשול למכשול די גדול, אז הוא עבר לי לטרוט, ולא רצה לחזור לקאנטר. אז אחרי זה שוב עשיתי את אותו המסלול, והוא עבר לטרוט, ופשוט בבון חזק העברתי אותו לקאנטר, אבל אני גם צריכה לשמור לו על הקאנטר, גם להאיט אותו, וגם לעצור אותו בין מכשול למכשול כי הוא ממש ממש רץץץץץ פשוט פותח בקאנטר-כמעט-גאלופ כזההה ואני ממש צריכה להתאמץ לעצור אותו לקאנטר נורמלי ואז לקפוץ! אבל לומשנה, כי הצלחתיייייייי מסלול שני עם אלף - here I come!!! איזה כיףףף ואז אבא שלי עזר לי לשמן את האוכף והראשייה..... יאפי!!! ואתמול קנינו - שמיכה לבנה, שמיכה כחולה, ראשיית בית שחורה וכפפות שחורות! והשאלה: השמיכה הכחולה, קטנה לעומת השמיכה הלבנה... יש גדלים מסויימים בשמיכות? כי היא לא ממש פיצית, שתיהן בצורת אוכף, אז בחלק הקדמי, הן באותו אורך, אבל באחורה, הכחולה קצת יותר קצרה, ולא מגיעה עד הסוף של הלבנה... זה יתאים לאוכף??? (סורי אם לא הבנתם את התיאור) ואל תגידו לי למדוד, כי אני רוצה להחזיר את זה אם אפשר.. כי הלבנה עלתה 135, והכחולה עלתה 125, והראשיית בית 145, ועוד הכפפות, ואם אני אמדוד ולא אוכל להחזיר זה עוד הוצאה סתם... ט'יינקס! מראש! טל