היה מצחייק../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif
נתחיל עם יום שבת, רכבתי על קאיה, דמיינתי לי מבחן דרסז' והיה מדהים!!! היא היתה כל כך קלה ביד וכל כך ישרה ומגיבה, כל כך לא קאיהי. אחר כך עשיתי איתה במעגל 20 מטר, כל רבע מעבר מקנטר לעצירה, והמושכות היו כל כך ארוכות והיא כל כך עשתה את זה לבד שזה פשוט היה כיף... היום, הייתי משוכנעת שיש שביתה, ולא היתה, חפיף..
כולם למדו ואני נשארתי בבית, היה כיףףף! באתי ב2, עשיתי לארני לונג', היא היתה ממש טובה, הקפתי את המנז איזה 6 פעמים כדי לקרר אותה ואז שטפתי אותה כי היא נטפה זעה (היה חם היום!! איזה כיף!!) עשיתי תאים והכנה לערב ואז הכנתי את טאורה לילדים, עליתי עליו לרבע שעה, סתם כי זה כיף
הדרכתי כמה ילדים, הילדה הראשונה עבדתי איתה על רגל נכונה ואני סוף סוף רואה את זה!!! תודה ללירון שעזרה לי כל כך.. חחחח, קלטתי את זה אחרי 8 שנים של רכיבה אני יכולה לראות אם אחרים על רגל נכונה בטרוט, ברוך השם. עם השניה טאורה השתגע והתחיל לפרוץ בקנטרים, הכנסתי אותו פנימה ולקחתי את מוגי, היה נחמד, למרות שרוב השיעור העברתי בדיבור חזק מדי עם אורן ואחר כך עם ברי, אבל הילדה רק היתה צריכה תרגול ולא בדיוק שאני אהיה שם
עם השתים הבאות עשיתי את אחד הדברים היותר מגניבים שמה זה שיחררו אותן. ביקשתי מילדה אחרת להחזיק את אלמוג הן הוציאו רגליים מהארכובות והיו צריכות פשוט לפול הצידה, כשהוא עומד, זה שתי בנות שמפחדות לפול ומפחדות מכל דבר שהסוס לא הולך על הסנטימטר אז חשבתי שיהיה נחמד. בהתחלה אני תפסתי אותן, ואז זה היה גם כדי לבדוק אם הן סומכות עלי, כנראה שכן. בסוף הצלחתי לשכנע כל אחת בתורה לפול על הרצפה בלי שאני אתפוס אותה, והיה כל כך נחמד!! אחד השיעור היותר כיפיים שהעברתי ושהכי עזרו לתלמידות, כל כך מומלץ!!! אחר כך עליתי על דיזל והיה נחמד, ינקו באה ורצתה גם, נתתי לה, עזרתי בנתיים ללין, חמודה
מה זה כיף שיש פתאום הרבה אנשים באורווה, ועוד ילדים עם כל כך הרבה אנרגיה ורצון להתקדם ולעזור, ממש נחמד
נתחיל עם יום שבת, רכבתי על קאיה, דמיינתי לי מבחן דרסז' והיה מדהים!!! היא היתה כל כך קלה ביד וכל כך ישרה ומגיבה, כל כך לא קאיהי. אחר כך עשיתי איתה במעגל 20 מטר, כל רבע מעבר מקנטר לעצירה, והמושכות היו כל כך ארוכות והיא כל כך עשתה את זה לבד שזה פשוט היה כיף... היום, הייתי משוכנעת שיש שביתה, ולא היתה, חפיף..