שרשור מעב"ר

TauraMan

New member
היה מצחייק../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

נתחיל עם יום שבת, רכבתי על קאיה, דמיינתי לי מבחן דרסז' והיה מדהים!!! היא היתה כל כך קלה ביד וכל כך ישרה ומגיבה, כל כך לא קאיהי. אחר כך עשיתי איתה במעגל 20 מטר, כל רבע מעבר מקנטר לעצירה, והמושכות היו כל כך ארוכות והיא כל כך עשתה את זה לבד שזה פשוט היה כיף... היום, הייתי משוכנעת שיש שביתה, ולא היתה, חפיף..
כולם למדו ואני נשארתי בבית, היה כיףףף! באתי ב2, עשיתי לארני לונג', היא היתה ממש טובה, הקפתי את המנז איזה 6 פעמים כדי לקרר אותה ואז שטפתי אותה כי היא נטפה זעה (היה חם היום!! איזה כיף!!) עשיתי תאים והכנה לערב ואז הכנתי את טאורה לילדים, עליתי עליו לרבע שעה, סתם כי זה כיף
הדרכתי כמה ילדים, הילדה הראשונה עבדתי איתה על רגל נכונה ואני סוף סוף רואה את זה!!! תודה ללירון שעזרה לי כל כך.. חחחח, קלטתי את זה אחרי 8 שנים של רכיבה אני יכולה לראות אם אחרים על רגל נכונה בטרוט, ברוך השם. עם השניה טאורה השתגע והתחיל לפרוץ בקנטרים, הכנסתי אותו פנימה ולקחתי את מוגי, היה נחמד, למרות שרוב השיעור העברתי בדיבור חזק מדי עם אורן ואחר כך עם ברי, אבל הילדה רק היתה צריכה תרגול ולא בדיוק שאני אהיה שם
עם השתים הבאות עשיתי את אחד הדברים היותר מגניבים שמה זה שיחררו אותן. ביקשתי מילדה אחרת להחזיק את אלמוג הן הוציאו רגליים מהארכובות והיו צריכות פשוט לפול הצידה, כשהוא עומד, זה שתי בנות שמפחדות לפול ומפחדות מכל דבר שהסוס לא הולך על הסנטימטר אז חשבתי שיהיה נחמד. בהתחלה אני תפסתי אותן, ואז זה היה גם כדי לבדוק אם הן סומכות עלי, כנראה שכן. בסוף הצלחתי לשכנע כל אחת בתורה לפול על הרצפה בלי שאני אתפוס אותה, והיה כל כך נחמד!! אחד השיעור היותר כיפיים שהעברתי ושהכי עזרו לתלמידות, כל כך מומלץ!!! אחר כך עליתי על דיזל והיה נחמד, ינקו באה ורצתה גם, נתתי לה, עזרתי בנתיים ללין, חמודה
מה זה כיף שיש פתאום הרבה אנשים באורווה, ועוד ילדים עם כל כך הרבה אנרגיה ורצון להתקדם ולעזור, ממש נחמד

S H I L G I

New member
חח מגניב...

ולא ידעת את זה קודם?? זה נורא קל..הבעיה שלי כרגע היא להרגיש כשאני רובת,,אני יודעת רק מלראות

Vintage Queen

New member
היום שלי בחווההה

טוב אז הגעתי מאוחר כי התכוננתי למבחן עם חברות! (סעמק אני שונאת שעושים לי פאדיחות!!!!!!! *כועסת* *עצבנית* *דניאל תתכונני לסבול!*) ויישר אילן קרא לי שניה למנג'.. הוא עושה לי... סתיו אני מצטער לאכזב אותך... אבל ברגע שהורדנו לסוסה שלך תקובן היא דפקה סידרה של גילגולים וכולה מטונפת חשבתי טוב נו לונורא... וכשראיתי אותה התחשק לי לתקוע מנקה פרסות בלב ולמות!!! היא הייתי כולה שחורההה אילן צחק עלי!!!! חחח יוווווווווווווווו אז הבנות עזרו לי!... **חמודות!** רכבתי עליה ממש חצי שעה ואז דנה קיררה לי אותה ואיכפתי בנתיים את סז פירקתי אותה ועליתי עליו (המושלמות בהתגלמותה!) הוא כזה תינוקי חמוד!!!!!! ירדתי ממנו הברשתי את שניהם שמתי להם קובנים ואז הוצאתי להבריש את לוקי המושלמת!!!(look at her) היא כזאתי חמודהה והיא יופיופה ונעימה... יש לה קובן נורא מעצבבן (כזה שמשחילים מהצוואר) אני בחיים לא אצליח לשים לה את זה לבד!!! :/ ואז עפתי הבייתה!! :)

Vintage Queen

New member
לא

אין לי הוא פשוט קובן שסגור מקדימה בניגוד לשל מיסק או סז ומשחילים אותו כמו חולצה של אנשים בדרך הצוואר וסוגרים רק בבטן וזיהו

ניצקוש

New member
לנו חצי קובנים ככה....אבל זה

לא בעייה כל כך... חוץ מלסוסים הממש גבוהים....אבל אני גם מצליחה בסוף...

TauraMan

New member
גאאאד הייתי מתאבדת../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אם הייתי צריכה לשים קובן כזה על כל סוס אצלנו.. או שהוא היה הורג אותי במילא.. גאד..

פחחחח......./images/Emo182.gif

גיל שונא את זה, גם בייליס, וגם קטקט, הם דיי הורגים אותך אם את מסה לשים להם אבל מסתדרים

Unreachable

New member
לא מדוייק

גיל- שונא הכל, זה לא עקרוני כל כך. בייליס- נכון
היא כמעט הרגה אותי איזה פעמיים.... קטקט- סתם מטורפת. כפיר וברבר הכי חמודיםםםםם ! הם דוחפים ת'אף לשם

אני יודעת למה את מתכוונת...

זה באמת נראה מעצבן.. אם היה לסוס שלי כזה אני מניחה שהיו לי באמת צרות איתו ועם הקובן... ללגולס יש כזה קובן בחווה שלנו.. וגם לצ'יקו (של שי) יש כזה קובן.. חחחחח היא לא הבינה איך שמים אותו אתמול...

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהיה היום כיףף!

הגעתי לחווה בשלוש בערך... ושכחתי להביא ת'כדורי שוקולד
[הטעימים, יש לציין. אה, וציידק עזרה לי. מוואה, תודה בובה.] חפיף. הקיצר, עליתי רק בחמש. ועד חמש הסתובבתי, עזרתי.. ו.. זה בעצם מה שעשיתי. אי אפשר לרכב על קופר כי נפלה לו פרסה
מחר כנראה יפרזלו אותו
חמוד. היום הדס קנתה את נגרו- מזל"ט
כיף לה. ועכשיו-כלל הקבוצה של המתקדמות קנו סוס, אז אני היחידה בקבוצה שאין לה! אוףף! המדריכה שלי שאלה אותי אם יש לנו כוונות לקנות סוס. פפ.. לא נראה לי
מבאאאס ביותר! אני לא רוצה שהן ייתקדמו, ואז אני ייתקע, כי הריי, הן בטח ייתקדמו הרבה יותר
. בשיעור, עשיתי קצת טרוט, ועבדנו על *חושבת* -לא זוכרת איך קוראים לזה. אבל זה שצריך לעבור בטוטרק את הסלולם. בהתחלה היה ממש מעצבן עם נגרו..
כי לא הייתה לו תנועה.. אבל אחר-כך בג'וג היה ממש טוב
. ודנה, עלתה על ריימונד, והוא היה מלךא מרץ, אז היא עשתה לו לונג'.. והוא התחיל באקים, כזה רודיאו, ועמידה על שניים.. והוא השתחחר לה מהיד והוא רץ אליי, משוגע קטן
חח, פחדתי שהוא ייבעט בנגרו- והם שונאים אחד ת'שני.. הקיצר, עבדתי קצת על הרגלים, השתפר מאווד! וגם לא ממש פחדתי =) אז היה נייס. אני מתחילה לחזור לעצמי, חיחי
ואחר-כך הברשנו ת'סוסים, האכלנו, נתתי להדס ת'מספר טל' שלי, כי הא באה אליי ביום שבת כנראה- יאפי
ואז עפנו הבייתה, חזרתי תשושה.. אה, ושכחתי לעשות קאנטר
אבל חפיף.. אני דיי מבואסת שלא הבאתי ת'כדורי שוקולד יצאו טעימיםם! והכל הודות לציידק הבובע
. ציידק- תודדהה!

Unreachable

New member
נשמע שיעור נחמד ביותר../images/Emo13.gif

אני לא מבינה איך יכול להיות שלכל התלמידים יש סוסים משלהם... אצלנו בהזורע אין בכלל לילדים סוסים.... בכל מקרה, בקשה על הכדורי שוקולד
זה בערך הדבר היחיד שאני יודעת להכין בלי לגרום לעצמי להפצע-קשות

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifלאאא..

זה רק לאיזה חמש בנות.. שהן הקבוצה המתקדמת! שאני איתן.. בערך..

למעלה