שרשור מעב"ר

טוב בכל מקרה צחקתי ולא התכוונתי

להעליב.. וסרדוניקס סוס מצויין ככה שאין מה לקחת תדברים בצורה אחרת!!!!

serdonix

New member
סורי שהייתי ככה כבדה... ../images/Emo23.gif

פשוט לא עבר עליי יום משהו....
ואני ממש מצטערת שהוצאתי את זה עלייך

RoNy S

New member
היום שלייי

באתי לחווה בשתיים ורבע בערך.. ואז דרור אמרה לי שהיא בסוף רוכבת רק בשלוש.. אז בינתיים הייתי איתה ועם אפולו החתיך..ואחר כך היא עלתה וצילמתי כמה תמונות.. זה היה ממש מוזר אני מצלמת את דרור ואז אני סתכלת על התמונה ואני רואה את הראש של צ'יקיטה...חחחח בחמש היה לי אימון אז עליתי על קוניאק הקטן...ובחימום הוא היה חמוד... אז אחר כך התחלנו לקפוץ.. קפצנו אוקסר קטן כזה של איזה 60 כמה פעמים ואחר כך כמה פעמים אפרייט של 70 עם פלסטיק לבן קטן..וקוניאק חמודי וקפץ טוב...חוץ מפעם אחת שהוא הכניס מין חצי צעד כזה מוזר.. אבל לא נורא...אחר כך היינו צריכים לבוא בקאנטר ימין את האפרייט ואז שמאלה לאוקסר אז עשיתי את זה והוא היה חמוד..למרות שבאתי לזה קצת עקום אז הוא לא קפץ בדיוק באמצע.. אחר כך קפצנו את האפרייט בקאנטר שמאל ואז ימינה לאוקסר אחר של 80 נראה לי או 90 ואחר כך שמאלה לאוקסר של ההתחלה שעכשיו היה 80 נראה לי...אולי 90 אבל נראה לי 80...קוניאק קפץ יפה..! אחר כך עשינו את זה שוב ובאפרייט הראשון היה חסר לי קצב ובשניים האחרין היה ממש טוב..! אחר כך נשארתי בחווה למסיבה של אליעד עד כמעט 11 והלכתי הביתה

ווינגז

New member
../images/Emo57.gifהשיעורים שלי

(מהשרשור הקודם כבר-אף אחד לא הגיב) אתמול-יום חמישי באתי לחווה ככה ב14:45 והיתה כזו שמש שאמרתי ש100% אני רוכבת... (השיעור שלי ב16:30) אז ברגע שנגמר השיעור של 16:30 התחיל לרדת גשם אבל ממש לא התעצבנתי לשם שינוי... הלכנו כל המדריכים ליד התאים של הסוסים (יש גג שם אז היינו שם בכיף) וסתם דיברנו וצחקנו מלא... ואז כל אחד אמר על איזה סוס הוא לוקח פרויקט (בשביל לדאוג לסוס ממש-רק הוא. לדעת שהוא עובד טוב והכל.) אז כמובן שרצתי לאבנר ואמרתי לו שאני על ג'ז והודיני (וזה היה ברור... כי בסה"כ ג'ז שלי ואם אני קולטת נכון הולכים לעשות לי "הפתעה" ביומולדת עם הודיני-אבל אני לא בטוחה) אז סתם ישבנו ודיברנו בכיף וממש ממש צחקנו מלא... ואחרי זה אבנר אמר לנו לבוא ל"ישיבה". ואז הוא שאל אותנו אם אנחנו רוצים לבוא מחר (הכוונה להיום.) וברור שאמרתי שכן והכל. ואז אבא שלי הגיע והלכתי הביתה. (לא רכבתי בסוף....) היום הגעתי ככה ב13:30... והלכתי ישר לג'זון שראה אותי מהתא שלו והתחיל לצהול... הוא היה בטוח שהבאתי לו גזר... טיפשון שלי ממש רציתי לרכב עד הודיני היום אבל מושון (מדריך) אמר לי לעלות על ברקת... אני מתה על ברקת פשוט רציתי לעבוד על הודיני... בסוף עליתי על ברקת והיה שיעור די רע כי מושון חושב את עצמו נורא... והוא כל הזמן אמר לי שהוא מחליט והוא אומר ואני צריכה לעשות דברים כמו שהוא אומר ומתי שהוא אומר... ורציתי לרדת מברקת כי למסכנה כאבה הרגל... אבל לא... הוא לא הסכים. בכל מקרה זה היה שיעור של ג'וג... יותר מידי... וברקת נבהלה פעמיים... די רציני... אבל הצלחתי להשאר עליה ממש ממש טוב והכל... (ברקת היא הסוסה היחידה שנפלתי ממנה-ובגלל זה המון פעמים אני ממש נלחצת כשהיא נבהלת ואני יודעת שזה מטומטם) בכל מקרה גמרתי ת'שיעור והלכתי לשבת ליד הלבורנטית מהביצפר שלי שבדיוק הגיעה עם הבן שלה בשביל שהוא ירכב... אחרי ככה 10 דקות אבנר אומר לי לבוא לעשות לו לונג'... והיה כזה כיף שהוא סומך עליי ממש שהוא פשוט הלך ואני עם ילד קטן על סוס לעשות לונג'! אחרי זה סתם צחקתי עם אורן (מדריך) ואז אח שלי הגיע אז הלכתי הביתה-עד ליום שני...

chompi2

New member
שלשלום בחמישי:)

רכבתי על ג'וני המתוק וזהוווווווו!:p סתם עשינו בסוף השיעור הליכה אחורנית! יאיי טוף אין מה לספר שיעור נורמלי:)

../images/Emo39.gif פפפפ

אני בכלל לא זוכרת מה היה.. אבל היה היום את הצעדת חולות ויצאנו עם הסוסים... היה נחמד..

השיעור שהיה לי היום..........

(באורוות הקיסר...) או.קיי.....הגעתי ב-14:30 עם ההסעה של הביצפר עם ליהי ושי...ליהי סתם באה, היה לי שיעור עם שי.......בקיצור........ הגענו....בסביבות 15:00 הברשנו את הסוסים.......את קרמבו ואת באז..... ב15:20 או בוחצי התחלנו את השיעור........אני הייתי על קרמבו ושי על באז....שעכשיו אני מבינה למה סתיו אמרה שהוא בן זונה.......עוד מעט תבינו למה.......או.קיי....בהתחלה הישיבה שלי הייתה נוראית!!! פשוט זוועה......!!!!טוב נו לא עד כדי כך......אבל בשביל אינגליש זה היה ממש לא טוב.....כאילו....הרגליים שלי היו קדימה מידי...ונשענתי אחורה טיפה....בקיצור...יעל העירה לי על זה ובאמת שניסיתי להשתפר....ואז לאט לאט הישיבה שלי הייתה יותר ויותר טוב.....ואז זה קצת חזר אליי הקטע של הישיבה....שאגב שונה לגמריי מהווסטרן....כי בווסטרן יש לי ישיבה פרפקט כמו שניצן אומר לי.......בקיצור....עשינו קצת טרוט לחימום...וכל הזמן יעל העירה לי על העיניין של הרגליים.....אז עשינו טרוט ישיבה וישבתי ממש טוב...ואז היא אמרה לי להוציא את הרגליים מהארכובות...והישיבה שלי ממש הסתדרה...!!ישבתי פשוט טוב!! אחר כך יעל שאלה אם בא לנו לעשות קצת קאנטר....וברור שאמרנו ברור!! אז אני התחלתי ועשיתי סיבוב ואז פתאום יעל אמרה לי לעבור לטרוט...אז אני מסתכלת אחורה ואני קולטת את שי על הריצפה ואת באז בא לכיווני בקאנטר מלווה בבאקים מטורפים...חחח......מבינים למה בן זונה?? וזה לא הכל......ואז הוא התקרב והחליט שהוא רוצה להידחף בין קרמבו לגדר...והייתי צמודה לגדר...בקיצור אז תפסתי אותו....ושי עלתה עליו שוב.....ואז אילן הביא את החבל לונג' והתחיל לעשות לה לונג'...ופתאום אני מסתובבת ורואה את שי באויר בדרך לנחיתה ואת הרגליים של באז באויר.....כן כן היא שוב עפה ממנו......אז שי הייתה צריכה להרגע ואילן היה צריך להרגיע את באז....אז יעל אמרה לי לעבוד על המעברים שלי לקאנטר שגם אותם אני צריכה לשפר בגלל שהרגליים שלי הולכות קדימה...בעעעעע....והיו לי שני מעברים דיי חלקים ושניים ככה ככה....בקיצור....נגמר לי השיעור...ורציתי ששי תרכב...אז היא עלתה על קרמבו הפעם...חחח.....וסתם הלכה איתו במאנז'....וזהו.... אחרי כמה זמן אבא שלי בא.....וזהו.......... סורי שיצא ארוך...........

למעלה