השיעור שהיה לי היום..........
(באורוות הקיסר...) או.קיי.....הגעתי ב-14:30 עם ההסעה של הביצפר עם ליהי ושי...ליהי סתם באה, היה לי שיעור עם שי.......בקיצור........ הגענו....בסביבות 15:00 הברשנו את הסוסים.......את קרמבו ואת באז..... ב15:20 או בוחצי התחלנו את השיעור........אני הייתי על קרמבו ושי על באז....שעכשיו אני מבינה למה סתיו אמרה שהוא בן זונה.......עוד מעט תבינו למה.......או.קיי....בהתחלה הישיבה שלי הייתה נוראית!!! פשוט זוועה......!!!!טוב נו לא עד כדי כך......אבל בשביל אינגליש זה היה ממש לא טוב.....כאילו....הרגליים שלי היו קדימה מידי...ונשענתי אחורה טיפה....בקיצור...יעל העירה לי על זה ובאמת שניסיתי להשתפר....ואז לאט לאט הישיבה שלי הייתה יותר ויותר טוב.....ואז זה קצת חזר אליי הקטע של הישיבה....שאגב שונה לגמריי מהווסטרן....כי בווסטרן יש לי ישיבה פרפקט כמו שניצן אומר לי.......בקיצור....עשינו קצת טרוט לחימום...וכל הזמן יעל העירה לי על העיניין של הרגליים.....אז עשינו טרוט ישיבה וישבתי ממש טוב...ואז היא אמרה לי להוציא את הרגליים מהארכובות...והישיבה שלי ממש הסתדרה...!!ישבתי פשוט טוב!! אחר כך יעל שאלה אם בא לנו לעשות קצת קאנטר....וברור שאמרנו ברור!! אז אני התחלתי ועשיתי סיבוב ואז פתאום יעל אמרה לי לעבור לטרוט...אז אני מסתכלת אחורה ואני קולטת את שי על הריצפה ואת באז בא לכיווני בקאנטר מלווה בבאקים מטורפים...חחח......מבינים למה בן זונה?? וזה לא הכל......ואז הוא התקרב והחליט שהוא רוצה להידחף בין קרמבו לגדר...והייתי צמודה לגדר...בקיצור אז תפסתי אותו....ושי עלתה עליו שוב.....ואז אילן הביא את החבל לונג' והתחיל לעשות לה לונג'...ופתאום אני מסתובבת ורואה את שי באויר בדרך לנחיתה ואת הרגליים של באז באויר.....כן כן היא שוב עפה ממנו......אז שי הייתה צריכה להרגע ואילן היה צריך להרגיע את באז....אז יעל אמרה לי לעבוד על המעברים שלי לקאנטר שגם אותם אני צריכה לשפר בגלל שהרגליים שלי הולכות קדימה...בעעעעע....והיו לי שני מעברים דיי חלקים ושניים ככה ככה....בקיצור....נגמר לי השיעור...ורציתי ששי תרכב...אז היא עלתה על קרמבו הפעם...חחח.....וסתם הלכה איתו במאנז'....וזהו.... אחרי כמה זמן אבא שלי בא.....וזהו.......... סורי שיצא ארוך...........