שרשור מעב"ר

animals lover

New member
שרשור מעב"ר../images/Emo107.gif

*השני ירד וגם היה מפוצץ* השבוע רכבתי 3 פעמים-אני אפרט על כל השיעורים! *יום שני*- קודם כל-הבאתי עוגת שוקולד שאני הכנתי כי נפלתי לפני שבוע, פעם ראשונה שהכנתי עוגה לבד....היא הייתה סיפור הצלחה-טרפו לי אותה ולא השאירו פירור!!! *גאה בעצמי* ועכשיו לשיעור עצמו: באתי להוציא את אלפרד מהמרעה הביצתי והמגעיל שלו (היה בוץ כי ירד קצת גשם) והוא בא אליי בטרוט לשער כניסה ולא הייתי צריכה להיכנס לתוך הג'יפה הזאת!!! איזה חמוד-אני כבר מרגישה שהוא אוהב אותי ושיש ביננו קשר! איכפתי אותו ועליתי עליו והוא היה ממש מושלם לשם שינוי!(מלךךךךך
) לא הייתי צריכה לתת לו אפילו שוט אחד כל השיעור והקאנטר שלו היה מושלם ובלי באקים ובלאגן לפני-הוא ממש נעשה סוס טוב!!!
בסוף השיעור פירקתי אותו ונתתי לו תפוח. *יום רביעי*- רכבתי על טוויל המאמי שהיה מושלם וממושמע כרגיל...עשיתי מעבר קוולטים וכל מיני מעברים והיה שיעור ממש טוב!! *היום (יום שישי)*- רכבתי פעם ראשונה על סטאליון-ארל גריי!!! היה לי שיעור קפיצותתתתת פרטי (פעם שנייה בכל החיים שלי שיש לי שיעור קפיצות!) והיה שיעור מעולההההה!!! לא קפצתי גבוה-רק איקסים קטנים כאלה שלאט לאט גם הגביהו אותם קצת....התלהבתי מארל גריי-הוא כזה חמוד ונוח!!! בסוף השיעור פירקתי אותו, שטפתי לו רגליים והחזרתי לתא-והוא היה ממש חמוד וממושמע! ועכשיו אני ארכב קבוע קפיצות אבל רק פעם ב-3 שבועות...(גם זה משהו-לא?) ופעם הבאה שיהיה לי שיעור קפיצות הבטיחו לי שיצלמו אותי ואני אשים פה את התמונות!

או.קיי...קרעו לי ת'תחת כמו שבוע שעב

ר...הגעתי לחווה נראה לי ב11:00 כי לא היה לי כח ללכת יותר מוקדם...שנכנסתי למנז' שקעתי בבוץ 7 מטר....טוב קצת הגזמתי...חחח... יצאתי לטיול אחד בתור מדריכה של החווה....עם שי וינאי ו8 רוסים כאלה, זדרזנה....חחחחחחח.....למישהו יש מושג מה זה אומר???פחחחחחח אחר כך התייבשתי חצי שעה בערך....סתם לא היה כלום....ואז היה לשני תלמידים שיעור....אז אני עשיתי שיעור תאוריה מהקרקע והילד השני עשה שיעור כמו שצריך *זה בכלל לא היה השיעור שלי...חחח* אחר כך (אני מדברת על 14:00) היה לאחותי הקטנה שיעור....איזה חמוטה...חחח....והיא יצאה לשטח....אז יצאתי איתה עם ניצן ועם עוד תלמידה שהיא אחות של ניצן....**חחחחחח היא בת 8 וניצן בן 27....חחחחחחחח.......** יצאתי על מופסה....ושחזרתי היה לי שיעור עם ילדה אחת....עבדנו בראונד פן...שזה היה בין המקומות היחידים שלא טבעתי בו....
עבדנו עם כינוסים ועל ראש נמוך במעברים.....בהתחלה מופסה עשתה קצת שטויות אבל היא התאפסה אחרי כמה זמן....חמודה שלי.....
אחר כך שינינו כיוון לימין.... והלך דווקא יחסית טוב.....ואז ניצן רצה שנעבוד ונראה לזאת שרכבה איתי איזה דפוקה מופסה...אז הוא אמר לי לעבור לקאנטר.....ימין......
ולא הצלחתי....שוב.........
אז ניצן החליף אותי מהר....כי כבר נגמר הזמן של השיעור....ואבא של זאת שרכבה איתי חיכה לה....אז הוא גם בקושי הצליח להעביר אותה....ובסוף היא עברה לסיבוב (של הראונד פן-זה לא גדול...) והוא עזב אותה....אז עליתי עליה...קיררתי אותה....ואז חברה שלי באה לרכב.... יצאנו לשטח עם ניצן ועוד שני אנשים (שגם לומדים לרכב...) וסתם עשינו טיול כיף כזה...ומופסה השווה שלי הייתה כל כך חמההההה וואי נקרעו לי הידיים ממנה....אבל אני עדיין חולה עליה....
וזהו....חזרנו לחווה....פירקנו את הסוסים....(כל העובדים ביחד....) וחזרתי הבייתה....זהו...........יום מעייף...חחחחחחחחח

גם אני צריכה להביא עוגה

כי אני נפלתי גם נראה איך יצא לי אני מקווה שטוב תחזיקו לי אצבעות

Vintage Queen

New member
היום...

מיסי הייתה זוועה היה לי לא נוחחחח אני כבר לוידעת... פעם לא היה לי ככה אולי האוכף ואולי משהו מציק לה! היום היא פשוט התחרפנה היא בחיים לא פוחדת מדברים והיום כל פעם שהגעתי לפינה של המגרש היא קפצה וזה עיצבן או שהיא קופצת מעל שלוליות ולגמרי יוצאת מריכוז! בסוף הרכיבה אילן הביא לי לנסות לרכב עם האוכף של רואי הוא הרבה יותר עמוק והוא הרבה יותר נוח אבל לא אהבתי אותו ממש! רכבתי על סז הוא מדהיםםםם הוא כזה חמוד והוא חוזר להיות פושטק סוף כל סוף! אני רואה ממנו קצת סימני חיים ולא סוס אוטומאט מזדחל!! חמודיייי אחרי זה ניקינו את כולם הברשנו וכו... היה ממש נייס!!! ניסיתי היום אוכף אחר...

../images/Emo26.gif

אוקיי קודם כל בקשר למיסי- היה לי הרבה מקרים שהסוסים הלכו נורא, יש כאלו מצבים, לכל סוס ולכל רוכב, לפחות כמה פעמים, תתעודדי
עכשיו בקשר לסזי, אני שמחה שהלך לך טוב

היה מעווווללללהה......

פפפפ טוב אז קודם כל חילקו לי תעודות היוווום... ויש לי ממוצע 87!!! אני יכתוב על זה בבלוג שלי.. פפפפ אז אחר כך נסענו אני שי ואבא לתלמי מנשה כדי לקחת תאוכף של נטלי.. היא מוכרת אותו ולקחתי אותו לנסיון.. זה אוכף פרסטיז' של קפיצות... פפפפ ממש חדש היא רכבה עליו בקושי 7 פעמים... לומשנה.. הגעתי לחווה אחר כך.. שי נשארה בתלמי מנשה... ואז היה אמור להיות לי אימון ב-2 וחצי אבל התברר שבמשרד הם רשמו ב-3 וחצי.. מפגרים.... אז ניסינו תאוכף על הסוס וליאון אמר שהוא מתאים... והייתי שמחההה
חחח אחר כך היה סיפור כי החגורת בטן שיש לי לא נסגרה עליו!! שממממןן היה לי עוד איזה 5 ס"מ שזה הררבהה אולי אפילו 3... קיצר מזל שאושר היה בחווה וקניתי ממנו חגורת בטן.. אבל חומה
כי בצבע שחור לא היה אורך מתאים כי קניתי אורך של 1.40!!! היחידה שהתאימה לו זה היה או זה או 1.25 שבחיייים לא היה מגיע.. קיצר איכפתי ועליתי על הסוס ב-3 ועשרה.. האוכף מאוווווד נוח אבלללל שהתחלתי לרכב הרגשתי כל כך מוזר!!!! פפפ טרוט ישיבה ניסיתי לעשות וכמעט נפלתי.. חחח זה אוכף שהוא יותר קטן משלי וגם זה קפיצות ולא רב תכליתי.. קיצר ויתרתי על טרוט ישיבה הפעם.. פשוט היה מוזרר.. גם קאנטר על הברכיים היה לי מוזר לעשות על הסוס הזה.. פפפ אבל הקאנטר ישיבה היה נוח
טוב אז התחלנו לקפוץ בהתחלה אפרייט קטן בישיבת קפיצות שהיה בסדר... אחר כך הוא אמר לי להכנס לאוקסר של איזה 90 ס"מ.. פפפפ היה פסדר.. נחמד... והוא רצה שנפסיק כי הוא אמר שהוא רואה שהאוכף לי מסתדר לי ושהברכיים שלי כזה נפתחות.. אז אמרתי לו שבוא ננסה שאני ילחץ עם הברכיים כי פשוט אני ישבתי רק לנוחיות... ואז באמת שלחצתי תברכיים היה הרבה יותר טוב!! הסוס קפץ כל כך מעווווולה היום!! ארר כל כך עגול וחזק!!!.... טוב אז קפצתי אוקסר אחר של איזה 90 ס"מ.. ואז הוא אמר לי להכנס לקומבינציה של אפרייט ואז צעד ויש אוקסר... אז לבסוף האפרייט היה מטר.. והאוקסר 1.30!!!! הסוס קפץ כל כך טוווווובבב!!!! ווואיי ליאון ממש התלהב ממנו הוא אמר שהוא קפץ כל פעם 20 ס"מ מעל המכשוללל!!!! והרגשתי באמת השוא קפץ חזק לאללה... פפפ הוא הפיל לי פעמיים או שלוש אבל זה היה פעם ב-1.20 כי לא החזרתי אותו אלי אחרי האפרייט... וזה היה אוקסר לא מדורג!!! ועוד פעמיים ב-1.30 שהאפרייט הראשון היה 1.20 אני חושבת והשני 1.30.. והוא הפיל בשניהם את הראשון.. וליאון אמר שמעל הקורה השנייה של האוקסר הסוס קפץ איזה 20 ס"מ מעל... ושהבעייה היא ששוב לא החזרתי אותו אלי.. ואז קצת כנראה נלחצתי.. אז באתי שוב והכניסה לא הסתדרה לי.. הצעדים לאפרייט אז הסוס ברח לי אחרי האפרייט שמאלה.. ואז שוב ניסיתי לבוא והוא שוב ברח שמאלה.. אז באתי שוב והפעם אמרתי שאני לא מוותרת ואכן הסוס קפץ... אבל הוא ברח לא בגלל שהוא רצה אלא בגלל שהוא ראה שאני מפחדת ולא בטוחה.. הוא לא סוס שמסרב הוא לא מפחד מהמכשולים הוא רק צריך שיהייה לרוכב בטחון!!.. ואז הוא קפץ וזה היה אחת הפעמים שהוא הפיל את הקורה הראשונהה של האוקסר.. אז באתי שוב והחזרתי אותו אלי כמו שצריך והוא קפץ מדהיייייםםם... פפפפ אהבתי במיוחד את הקטע שמעל האוקסר שהוא עלה מ-1.10 ומעלה את הקטע שאתה מרגיש שהסוס התרומם באוויר ואז אתה שנייה באוויר ואז נוחת.. יאווו זה היה הרגשה נהדרררררת!!!.. והחמודי הזה אחרי כל פעם שהוא קפץ הוא התחיל להתלהב.. חחח תשאלו את רוני הוא התחיל לקפוץ לי ולהתלהב שהוא עבר את זה... רוני צילמה למרות שיצאו רק איזה 2-3 תמונות.. יצאה תמונה של ה-1.30 שהעקבים שלי למעלה
אבל שאר הגוף בסדר והסוס קופץ מדהייייייייייייים
ואיין אני מאושרת היה ממש ממש טוב וליאון אמר שהסוס קפץ נהדר למרות התקרית הקטנה הזאתי אבל זה היה אשמתי!!! ו

RoNy S

New member
דרור רוכבת על אפולו

עוד מעט תבינו למה כתבתי על אפולו

אההההההההההההההה אמאא

טוב שהשיניים שלי יצאו מוזר בטירוף!!! ובכלל כל הפרצוווף!! פפפפ השיניים שלי נראות עקומות משום מה בתמונה.. ובתמונה השנייה יצאתי מסוממת שוווווב!!!

חחחח רוצה גם?!?!?

שתבואי להתחרות בפארק אז היא בטח תוציא את זה.. זה עולה 2 ש"ח.. אני מבטיחה לך שתהני לרכב על זה יותר מאשר על סרדוניקס!! חחחחח

למעלה