animals lover
New member
שרשור מעב"ר../images/Emo107.gif
*השני ירד וגם היה מפוצץ* השבוע רכבתי 3 פעמים-אני אפרט על כל השיעורים! *יום שני*- קודם כל-הבאתי עוגת שוקולד שאני הכנתי כי נפלתי לפני שבוע, פעם ראשונה שהכנתי עוגה לבד....היא הייתה סיפור הצלחה-טרפו לי אותה ולא השאירו פירור!!! *גאה בעצמי* ועכשיו לשיעור עצמו: באתי להוציא את אלפרד מהמרעה הביצתי והמגעיל שלו (היה בוץ כי ירד קצת גשם) והוא בא אליי בטרוט לשער כניסה ולא הייתי צריכה להיכנס לתוך הג'יפה הזאת!!! איזה חמוד-אני כבר מרגישה שהוא אוהב אותי ושיש ביננו קשר! איכפתי אותו ועליתי עליו והוא היה ממש מושלם לשם שינוי!(מלךךךךך
) לא הייתי צריכה לתת לו אפילו שוט אחד כל השיעור והקאנטר שלו היה מושלם ובלי באקים ובלאגן לפני-הוא ממש נעשה סוס טוב!!!
בסוף השיעור פירקתי אותו ונתתי לו תפוח. *יום רביעי*- רכבתי על טוויל המאמי שהיה מושלם וממושמע כרגיל...עשיתי מעבר קוולטים וכל מיני מעברים והיה שיעור ממש טוב!! *היום (יום שישי)*- רכבתי פעם ראשונה על סטאליון-ארל גריי!!! היה לי שיעור קפיצותתתתת פרטי (פעם שנייה בכל החיים שלי שיש לי שיעור קפיצות!) והיה שיעור מעולההההה!!! לא קפצתי גבוה-רק איקסים קטנים כאלה שלאט לאט גם הגביהו אותם קצת....התלהבתי מארל גריי-הוא כזה חמוד ונוח!!! בסוף השיעור פירקתי אותו, שטפתי לו רגליים והחזרתי לתא-והוא היה ממש חמוד וממושמע! ועכשיו אני ארכב קבוע קפיצות אבל רק פעם ב-3 שבועות...(גם זה משהו-לא?) ופעם הבאה שיהיה לי שיעור קפיצות הבטיחו לי שיצלמו אותי ואני אשים פה את התמונות!
*השני ירד וגם היה מפוצץ* השבוע רכבתי 3 פעמים-אני אפרט על כל השיעורים! *יום שני*- קודם כל-הבאתי עוגת שוקולד שאני הכנתי כי נפלתי לפני שבוע, פעם ראשונה שהכנתי עוגה לבד....היא הייתה סיפור הצלחה-טרפו לי אותה ולא השאירו פירור!!! *גאה בעצמי* ועכשיו לשיעור עצמו: באתי להוציא את אלפרד מהמרעה הביצתי והמגעיל שלו (היה בוץ כי ירד קצת גשם) והוא בא אליי בטרוט לשער כניסה ולא הייתי צריכה להיכנס לתוך הג'יפה הזאת!!! איזה חמוד-אני כבר מרגישה שהוא אוהב אותי ושיש ביננו קשר! איכפתי אותו ועליתי עליו והוא היה ממש מושלם לשם שינוי!(מלךךךךך