שרשור כנס?

NNoam chan

New member
מאיפה אני מתחילה!?

הגעתי , כמובן שצריך לקרות לי משהו עם הנעלים לא? (זה כבר הפך למסורתXD) הנעלים לא נכנסו לכיסוי אז פשוט הסתובבתי עם גרבייםXD" היה רטוב לי ברגליים ;; היה לי ממש קר וכ"מ אני חייבת טובה ענקית לחברה שלי שהייתה איתי וממש עזרה לי ואיכשהו בכלל הייתה הידיים של כול קסאט דיג'ימון לולז~ אחרי שכול הקאסט הגיע התחלנו להתפרק ולהתמוטט אז בילינו את רוב הזמן בהדבקות אחד של השני בחדר הקרנותXD אבל היו קטעים נורא מצחיקים. הדבר היחיד שהפריע לי זה היה השיטחיות של אנשים. הערות כמו "למה שלא תיהיה עירומה,אנחנו ניהיה השומרים שלך" אני יודעת שזו הייתה בחירה שלי לעשות לה קוספליי במובן מסויים ידעתי שיש סיכון לדברים מהסוג הזה אבל בצורה כול כך זולה ופוגעת לא חשבתי.\ אנשים רוצים להצטלם איתי ואני ממש בטוחה שזה ממקום נחמד ואנשים נחמדים וכו' ואז זה פשוט לא ,כי אני רואה אותם צוחקים,ומבטים וזה ממש היה מגעיל אז פשוט הלכתי מישם מהר. ותודה לבן אדם שישב איתנו בחדר הקרנות וממש העלה לי את המצב רוח אחרי כול המקרים האלו :) ובסופו של דבר אחרי שפרשתי בשניה שעלינו כי אני צפונית ושעת הסיום הייתה פשוט מטורפת. היה לי כנס נהדר~

Serf SaN

New member
ואוו, אנשים ממש מגעילים. @_@

אוכלוסיית הלא-קוספליירים בקהילה יכולה ממש לעלות לי על העצבים. :X

Ayelet chan

New member
../images/Emo45.gif

במיוחד שהם מפרסמים תמונות בפייסבוק וכותבים הערות מפגרות למטה על דמויות שהם לא מכירים...

Serf SaN

New member
כן טוב.. אבל נגד זה אין מה לעשות.

אשמתם שהם לא מכירים את הדמות?

NNoam chan

New member
תודה רבה D:

אני מאמינה שזה פשוט, לא להתייחס להערות טיפשיות ושטחיות כאלו:) והפאה הזו עשתה לי כול כך הרבה כאב ראש (תרתי משמע) מעודף חוטי ברזל XD

Grell

New member
בני זונות

באמא שלך, את היית מדהימה, רציתי לאנוס אותך... שימי זין. סתם מפגרים.

Didsy

New member
היה כיף. :)

ובעיקר מוזר... כבר כמעט שכחתי מה זה כנס O: קיצר חברי המקסים ואני היינו בבוקר, פרשנו בצהריים וחזרנו ל'נשף' בערב.. ואיכשהו כל פעם שיצאנו החוצה התחיל גשם P: לעולם לא אסתובב שוב עם קוספליי-עשוי קרטון. לעולם. כולם היו מקסימים. זה מפתיע אותי כל פעם מחדש כמה שרמת הקוספליי בארץ רק עולה ועולה. אולי יום אחד עוד אחזור לזה כמו שצריך.... ~תוהה~ מעניין. + תמונה!

PreParade

New member
היה כיייףףףף ^_^

אני תמיד אהנה בכנסים,לא משנה מה. כנסים זה פשוט התגלמות הכייףXD מאוד נהננתי,הגשם קצת עיצבן אבל תאכלס לא היה לי ממש אכפת ראיתי אנשים שלא ראיתי שנה ונכנסתי לכמה פעילויות מעניינות באלי שוב. תמונה אחת שדי אהבתי וזהו ^_^

CibiHeart92

New member
נראית נהדר ^^

ואת וקרן כנראה הבחורות היחידות בעולם שזיהיתי בפעם השניה שפגשתי אותן ולא הייתי צריכה איזכור מי הן. למרות שזה יכול לרדת לרק לך כי ידעתי למה קרן עושה קוספליי ^^;

למעלה