שרשור כנס?

Goggle Girl

New member
מכל העניין רע לי רק (פוסט לא רציני. טרי, כנס)

שבסוף התמונה שבה אני לבושה בתחפושת טנטקל ותוקפת את טרי עם הקיבלייד שלו לא יצא טוב ;; טרי! אני מצטערת! זו הייתה אמורה להיות כזו תמונה אפית! ;-;

akane

New member
הסנט וחצי שלי בנושא

בתור אחת שעשתה לא מעט פאנסרוויס בלא מעט קוספליי, אני לא חושבת שיש בזה שום דבר פסול, ההפך - זה דבר מבורך. אבל, אני אאלץ להסכים שצריך לעדן מעט את הדברים וההתנהגות על הבמה. ומדוע אני אומרת את זה? לא בגלל שאני חושבת שהנשיקה של ארז וטרי היתה התמזמזות, ולא מהתחסדות, אלא בגלל ההשפעה הרעה שיש לפעילות כזו על הקהל. מאיפה שאני ישבתי (צוות השופטים על הבמה, ממול לקהל) נשמעו כ"כ הרבה צרחות בוטות, מגעילות וסוטות לאחר הנישוק שגרמו לי להרהר מה לעזאזל עבר לאנשים האלו בראש O_O אם זה היה צרחות של "תורידו את המעילים" או "תגע בו שם" והלאה... אני פשוט זועזעתי מהזעקות של הבחורות שלאחר מכן קמו בגאווה בהכרזה שהן פאנגירלז. נכון שמעולם לא הייתי חובבת-על של שיפינג, ונכון שמעולם לא הייתי בחורה צווחנית וקופצנית, אבל אם התגובות של נשיקה (מדליקה למדי אגב ;) ) גוררות כאלו דברים, אולי עדיף לעדן משהו. או אולי להכריז במופגן (הנהלת הכנס) שיש גבול מסויים פן המשתתפים יעברו אותו? אני גם מזועזעת עד כמה באי הכנס נהפכים לאנוכיים, בוטים וסוטים. כנס האקספו בארה"ב נראה כמו כינוס של נזירות לעומת הארוקון האחרון.... אם נמשיך בדרך הזאת אני מפחדת לאן נגיע, והטענה שמיניות זה חלק אינטגראלי מעולם האנימה זה פשוט לא תירוץ.

Kienai Negai

New member
הבנתי שבכלל באקספו

הם מגרשים מהאולם אנשים שמתמזמזים ועושים דברים שהם.. מעבר למזמוז בשביל תמונות ופאנסרביס. אניווי אני גם ישבתי מול המקום של השופטים ולא שמעתי כאלה צעקות אבל כן שמעתי כאלה ששאלו אותם שאלות נורא חודרות לפרטיות שאני אישית לא הייתי מחזיקה את עצמי ופשוט יוצאת על אותן הבנות. XD

Y u k k i

New member
../images/Emo45.gifלחלוטין לגבי הפסקה ההיא על הפאנגרלז

הבאתי לכנס חברה שזה היה בעצם הכנס הראשון שלה, ואי שם במהלכו היא שאלה אותי בפליאה למה אני לא קמתי כשהמנחים קראו לפאנגרלז להיעמד. "אני התכוונתי לקום" היא אמרה לי בלב שלם "אני אוהבת לקרוא פאנפיקשן על זוגות כאלה ואחרים ומודה בזה". לא היה לי לב להתחיל להסביר מה זה פאנגרל בקהילה הזאת כיום ולמה לא קמתי.. הבחורה המדוברת, אגב, ממש סבלה מהרעש הנוראי סביבה - ישבנו בתוך גוש של בנות בשורה השלישית מהבמה - וכשילדה בוגרת-למדיי (בסביבות גיל 17, בחיי, ממה שאני זוכרת משיעורי התפתחות הגוף, בן-אנוש לומד לווסת את הקול שלו בגיל 7 לכל המאוחר!!) שישבה בדיוק מאחוריה פשוט לא הסכימה להפסיק לצרוח כמו פ*סטמה חברה שלי היתה צריכה להגיע לעימות רציני איתה, אחרי רבע שעה של צרחת באנשי בלתי פוסקת, כי זה היה באמת היה מכאיב לאוזניים בשלב הזה. זה היה פשוט.. דוחה.

string chan

New member
../images/Emo45.gif מסכימה לגמרי

גם אני קוראת פאנפיקים מהסוג הזה, וגם אני לא הסכמתי לקום כשקראו לפאנגירלז להיעמד. מה גם, שאני לא מהפאנגילרז הכי גאות שיש. אין לי בעיה לספר לאנשים מהקהילה, שמבינים פחות או יותר, אבל חברים ממש טובים שלי שלא ראו בחיים אנימה וזה הכל סינית בשבילם אין להם מושג מזה. אני גם לא חושבת שצרחות זה הדרך הנכונה להראות שאתה אוהב משהו. אפשר למצוא דרכים יותר מתורבתות, ופחות כואבות לאוזניים. רק השבוע, אחרי הכנס, דיברתי עם מישהי שמתחילה להתעניין באנימה, ואמרתי לה שבלי "ידע קודם" לא הייתי מביאה אותה לכנס, ואחת הסיבות זה הדברים האלה (לא הפאנסרביס. הפאנגירלז P:). היא גם מסוג האנשים שאני יודעת שהיו חוטפות שוק ברגע שהיא הייתה רואה (ובעיקר שומעת) דברים כאלה. כשזה בנות יותר צעירות, אני עוד איכשהו מבינה. אבל אני לא מסוגלת לדמיין בחורה בת 17 צורחת ככה. באמת. לידי ישבה חברה מאוד טובה שלי (בת 16), והיא כן קמה, אבל אני אף פעם לא שמעתי אותה צורחת. ורוב זמן הכנס היא דיברה על כמה שהקוספליים עצמם היו טובים, כשהפאנסרביס זה בונוס נחמד בצד. והיא גם בחיים לא הייתה ניגשת למישהו ושואלת אותו אם הוא כבר עשה יאוי. אמג, חוסר טאקט ונימוסים ברמות.

Goggle Girl

New member
הפיתרון שלי

שומרים חמושים. מתחילות צווחות, חמש יריות אזהרה באוויר. כל מי שממשיך, shoot to kill D:

Blackice

New member
../images/Emo45.gif

+1 אני בעד להציב גבול מסויים, להבהיר לבאי הכנס שהכנס הוא PG13 ושצריך להתנהג בהתאם.אני גם מסכים שהבעיה העיקרית היא לא עם קוספליירים שעושים פנסרוויס, אלא עם צעקות של הקהל שגורמות לקוספליירים להרגיש לא בנוח. אני לא שמעתי את הצעקות המדוברות בזמן שהיינו על הבמה (או לפחות לא הצלחתי להבין את התוכן שלהן בתוך כל המהומה) אבל למשל אחרי התחרות ניגשה אלינו ילדה בת לא יותר מ-14 ושאלה "תגידו, עשיתם כבר יאוי?". יש לך רעיון איך אפשר למנוע מהקהל התנהגות כזו?

akane

New member
הרחבה והתרגזות נוספת

ברצינות, שאני בשוק מחצי מהשרשור הזה.... ולא בגלל נושא הדיון שהוא לגיטימי והתרחש בהתחלה לפחות בטוב טעם, אלא בהעלמת העין וההתנשאות של כל אחד פה כלפי נושאים שקיימים בקהילה כבר זמן לא מבוטל. לא היה כנס אחד שבו לא נגעו בי (בעיקר בחזה) ללא רשותי. לא היה כנס אחד שבו לא שמעתי על גניבה מחבריי או שגנבו ממני רכוש/כסף. לא היה כנס אחד שבו לא שמעתי קללות וגידופים. לא היה כנס אחד שבו לא נדחפתי בגסות רוח. לא היה כנס אחד שבו לא ביקשו ממני חיבוק בצורה אגרסיבית (+שלט). לא היה כנס אחד שבו לא שמעתי הצעות מגונות. לא היה כנס אחד שבו לא צפיתי בהתנהגות מאוד בוטה (מינית/מילולית/פיזית) של משתתפים כלפי משתתפים. לכמה מכם יש חוויות דומות? האם כל זה נראה לכם נכון? צודק? יחס מיני הוא רק חלק קטן מהעניין והוא החלק היותר מצלק ומטריד. העובדה שבשרשור הזה מצדקים התנהגות זו או אחרת בטענה ש"זאת הקהילה שלנו", "זה תמיד היה ככה", ו"זה היה זכור לטובה עוד מהכנס הראשון" - אלו סיבות סרק ריקות מתוכן. במקום לבוא ולבקש לשנות משהו בחוקי הארוע והמקום - אתם מגנים על זה. במקום לרצות ולדרוש שינוי אתם טוענים שזה הנוער שלנו. זה *לא* משנה. אם זה הנוער שלנו, שישאר מחוץ לכנסים! אני לא צריכה להרגיש שאני לא רוצה לבוא יותר רק כי אנשים לא מסוגלים להתנהג כמו בני אדם ומחליטים שהם בבונים. אני כבר באמצע לרשום למנהל הכנס מייל זועם על התנהלות בזויה ומגעילה של בעל דוכן בכנס כלפיי. אם משהו מציק לכם - תרשמו למנהלים. תדרשו שינוי.

Blackice

New member
אולי הדיון נכון,

אותי מעצבן התזמון שלו. אם זה היה סביב כנס אחר, או סתם דיון שעולה לקראת כנס- כנראה שהייתי מצודד לטובת האנשים שאומרים שהם נפגעים כאשר אנשים מתנשקים על הבמה. ואז יש מצב שכל הדיון היה נוגע באופן כללי במיניות בכנסים- כולל את הנקודות שהעלית. אבל כרגע הדיון הזה היה דיון שעלה בעקבות כך ששני בנים התנשקו על הבמה. אחרי מי יודע כמה כנסים בהם בנות התנשקו ואף אחד לא צייץ, פתאום שני בנים מתנשקים, מקבלים גל תשואות ואז מתחילות תלונות. אז כן, ציינו פה שזה לא קשור לטרי ואלי, וזה לא קשור למגדר- אבל מילים לחוד ומעשים לחוד והתזמון של הדיון הזה צועק לי הומופוביה. *מוציא סוף סוף את ההתרגזות שלי בנושא*

rocket

New member
אני דווקא חושבת שזה

שקהילת האנימה היא מהקהילות הכי פחות הומופוביות עם בכלל שאני מכירה. ואם כן יש פה הומופובים אני מאוד אופתע, לרעה. כי אני אישית לא נתקלתי מעולם מאף אחד מהקהילה בשום הערה הומופובית, לפחות לא כלפיי וכלפיי החברה שלי בזמנו.

saarshemer

New member
הגיע הזמן שאתרום משהו לדיון.....

בראש ובראשונה אני רק אומר שאומנם ואני סטרייט אין לי שום דבר וחצי דבר נגד הקהילה ההומו-לסבית-טראנס.... לדעתי טרי וארז לא עשו שום דבר רע מבחינת הפגנת הרגשות על הבמה... אך.... בכך שעשו זאת שיחררו את ה"שד הפאנגירלי" מהבקבוק אני חס וחלילה לא בא להצדיק את התגובה של הקהל (ראיתי ושמעתי הכל מעמדת השיפוט......לצערי) אך הקהילה שאליה אנו שייכים יש הרבה מאוד וולגריות (אם אפשר לקרוא לזה כך)של הרבה "חברים" בקהילה כלפי הז'אנר שארז וטרי משוייכים אליו בעל כורחם מה שהוביל לפרץ של הערות שאינן במקום ופוגעניות בחלקן אפילו לא נכנסתי לנושא של התחושה שהעבירו לשאר הקוספליירים שהיו עתידים לעלות על הבמה (הקהל........לא ארז וטרי....חס וחלילה) הדרך היחידה לטפל בבעיה הזו היא חינוך ......לא הגבלת התוכן

akane

New member
אני מתפלאת שזה לא קרה קודם

אתם ממש לא הזוג הראשון החד-מיני שהתנשק על הבמה, וזאת בהחלט לא הפעם ראשונה שזה גורר דיון או שיח (גדול או קטן ככל שיהיה) על גבי הפורומים או מחוצה להם. מצער לי שהבלאגן הזה נפל דווקא עליכם, במיוחד כשאתה מכיר אותי, יודע על ההיכרות שלי עם טרי ויודע עד כמה אני תומכת בו ואוהבת אותו, בלי קשר לבני הזוג שלו. אבל אני ממש לא חושבת שהנושא הזה הוא תוצאה של הומופוביה, גם מהיכרות שלי עם כ-ל המגיבים פה באופן אישי, וגם מהאופן בו הדברים נרשמו. הקהילה שלנו, עם נטייתה למיניות מוחצנת, היא אחת מהמקבלות הגדולות ביותר מהבחינה הזאת, וההפך - מדברים פה על הקהל שלא רק שלא דחה אתכם, אלא ביקש עוד באופן מוקצן וסטה מהטעם הטוב המקובל לגבי זוגות מכל סוג. חבל רק שאתה מגיב פה עם דגל הומופוביה על ההודעה היחידה בשרשור שלא נגעה אליכם בכלל :/

למעלה