שרשור כנס?

Grell

New member
ליעד ם:

חום ארוך ממש ממש מחמיא לך. והיית מהממת 333>

Inimi

New member
אהבת חיי 333>

ליעד אני כ"כ נהנתי בכנס בזכותכן אין לך מושג ;A; כל זמן שתרצי - אני אבוא לעשות איתך פוטושוטס ואני אשפץ הכל בקוספליי כדי שיהיה מושלם!!! אני אפילו אתקן את החלק בנעליים שכל הזמן נפל לי 33333> מצטערת שדפקתי לך נשיקה מזוייפת מכוערת XD הבמה של וואהל מקוללת (ועל זה נאמר: "רקדן שלא יודע לרקוד אומר שהריצפה עקומה" XD; ) אנחנו חייבות פוטושוטס אין מצב שלא עושים. כי נכון לעכשיו זה הקוספליי הכי טוב שלי ועוד איתכן 3333> אז חייבים האמפ בקיצר - I LOVE YOU ושני הצחיקה אותי בשירותים כשהיא אמרה: "הנה בעלך הגיע" XD

evening rose

New member
D:

היה כל כך כיף, אני כבר מחכה לפעם הבאה, במידה ותהייה כזאת. וחייבים פוטושוט, אולי אפילו לפני פסח. (הסופ"שים שלי בדר"כ פנויים). הבמה באמת לא משהו, אני לגמרי בעד הרצפה עקומה. P: אני כל הזמן מסתכלת על תמונות ומציקה לאימא שלי ב"תראי כמה מדהימות אנחנו". אוי, לגמרי שכחתי מהקטע בשירותים. D:

rukia chan

New member
כנס מריר-מתוק ../images/Emo103.gif

במשפט אחד: בסופו של דבר היה לי כיף, אבל זה בהחלט לא מהכנסים הכי טובים שהיו לי. וקצת יותר בהרחבה: ובכן, אין לי הרבה מה לומר על הכנס עצמו חוץ מזה שהיה צפוף מכיוון שרוב היום הייתי כל כך עסוקה שאפילו לא היה לי זמן לפתוח תוכנייה ובטח שלא ללכת לאיזו פעילות. כמו כולם אני רק אגיד שהמיקום היה זוועתי ופצפון ברמות וממש לא ידידותי לכנפיים [הכנפיים המסכנות שלי ;;;;; מסקנה: חומרים קשיחים לשלטון! חומר זזים - מותו!] ובכן, ממש נהניתי מהלילה אצל קוני, אפילו שלא ישנו בכלל, היה לי ממש ממש כיף וכמובן אני חייבת תודה ענקית לקוני וליובל ששיפצרו לי את הקוספליי ברמה מטורפת 333> הצרות התחילו בבוקר של הכנס. כל דבר רע שיכול היה לקרות לקאסט שלנו, קרה: מהכנפיים של מיכאל שהוא עבד עליהן אלוהים יודע כמה זמן דרך הגשם שהמית לנו את הקוספלייז ועד קוני החולה שנאלצה לחזור הביתה לפני התחרות [תרגישי טוב קוני ;;;;;]. אי לכך ובהתאם לזאת, חצי מהכנס עבר עליי בבאסת "אוף שיט למה הקוספליי גוסס למה יורד גשם למה מרפי בנזונה ולמה לעזאזל אני ערה כבר שלושים ומשהו שעות". אבל, בסופו של דבר, באמת נהניתי גם מהקוספליי שלי וגם משאר הקאסט [המדהים! כפרות עליכם!] ומההסתובבות ומהשהייה עם חברים וכמובן מהקוספלייז של אחרים. סורי על החפירה ^^"

Serf SaN

New member
אעאעא. משהו שבדוק היה טוב בכנס -

זוכרים את הסיפור על הפיאת אמאטסוקי הירוקה שהמוכר התבלבל ושלח לי אחת אחרת? ואז הוא שלח את הנכונה בEMS והיא נתקעה במכס? בקיצור, שמתי את הפיאה הלא נכונה למכירה בדוכן של סם, והיא נקנתה ב170 שקל!
תודה רבה סם!!! ♥ את מוכרת מצוינת. D:

pokegirl

New member
יש למישהו במקרה

אבל ממש בטעות, תמונה שלי?
אגב, ח"ח בשנית לבחורה שהתחפשה לביאטריצ'ה. שיחקת אותה.

rocket

New member
הדבר היחיד שאני אכתוב בנתיים,

זה שתכלס התבאסתי ששחזרתי תחפושת בשביל תמונות אבל אין לי אף תמונה שראיתי בנתיים שלא מטושטשת ושלא בתוך בנין עם מליון אנשים ברקע .... מסקנה - צילומים זה בירקון.

chibi ritsuka

New member
IT'S EMO TIME

לומר את האמת לא ממש נהנתי (אני לא מאשים אף אחד). התחלתי וסיימתי את הקסדה יום לפני כי המקורית נהרסה והחתיכות פלסטיק שהכנתי לכפפות לא יצאו משהו אז החלטתי גם לוותר עליהן, המקום היה צפוף ולא יכולתי לזוז ממש עם הקסדה, לא הרבה זיהו (חפיף אבל עדיין XD). חוץ מזה\ נהניתי לפגוש אנשים שלא ראיתי הרבה זמן והקוספליים היו מעולים!. אני בטוח שהכנס הבא יהיה יותר טוב. צ'או!

akane

New member
היום הכי ארוך מעייף בחיי :ם

טוב, נתחיל את היום של הכנס בזה ש... לא היה לו תחילה, אלא המשך ישיר מהיום הקודם. אכן, שוב לילה לבן לפני ;; הגעתי בבוקר, התמקמתי עם אחותי, ובשניה שפתחתי את המזוודה עטו עליי אנשים O_O הכנתי *המון* כובעים וזה נהדר לראת שאנשים אוהבים אותם~ תודה רבה רבה לכל מי שקנה או החמיא!! D: נכנסתי לשיפוט באיחור כי לקח לי שנה בערך להכנס לשמלה ולמחוך (אמג תודה דניאל על כל העזרה!) והשיפוט הארוך בחיי התחיל. שפטנו, ויתרנו על ההפסקה בעל כורחנו, כי פשוט היה תור ע-נ-ק-י, המשכנו לשפוט ונשארנו כעוד שעה נוספת של שפיטה מעבר לזמן שנקבע. אחרי זה ברחתי למטה לכמה דקות כדי לקנות לעצמי שתיה, רק כדי להלחם בבעל הדוכן אוכל/ביזיון שאין לו קבלות מס, צרח עליי ומכר במחירי שחיתות (ואני מתכוונת לחלוטין להתלונן עליו). אחרי עוד מאבק בשומרים והסתרה של האוכל בתיק הפיצי -מדהים של ים, ההפסקת 5 דקות שלי הסתיימה ועליתי למעלה להחליט סופית עם גיא וסער על הזוכים. אחר כך עלינו לאודיטוריום, התחרות עברה, ואבא שלי בא לאסוף אותי בלחץ רב, לא הספקתי להגיד שלום לאף אחד, נסענו לארלוזורוב ונסעתי משם לירושלים ישירות. משם התלבשתי ככיפה אדומה והלכתי למסיבת בצלאל, שם סירבו לתת לנו להכנס, נכנסו מהכניסה האחורית, חגגנו כל הלילה והתעלפתי בשעה 6 סופית אחרי 3 ימים ללא שינה. כ"כ שמחה שהכל נגמר~~~~!!! O__O עכשיו, שמישהו יקבע תאריך למפגש פוטושוטס כי אין לי אפילו תמונה אחת ראויה לשמה!!! ;O;

Serf SaN

New member
o_o

עינב יא מטורפת, עוד הלכת לחגוג אחרי הכנס? וואי. XD

akane

New member
כן XD

והשתכרתי כ"כ ם,ם; היו שם איזה אלף איש, בלי הגזמה... מטורף

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif וואו כל כך הלכתי לישון ישר אחרי שחזרתי

וישנתי איזה 12 ומשהו שעות 0-0::

akane

New member
זה בדיוק מה שרציתי לעשות גם

אבל זאת ה-מסיבה של השנה בבצלאל וכבר קניתי כרטיס. לא יכולתי לוותר בכזאת קלות

bluexx

New member
טוב אז בתור משתתף בפעם הראשונה אני מאוכזב

היה פשוט כל כך מדהים שהתחפושת המפגרת שלי לקחה לי את כל הכיף T_T אין מצב שאני בא בפעם הבאה מחופש במשהו שאי אפשר להסתובב איתו כי הוא לוהט וחוסם את שדה הראיה, אי אפשר להוריד אותי כי אז קשה מאוד לסחוב אותו מסביב ובכלל אי אפשר שכזה. אני באמת מרגיש שלא הספקתי לעשות כלום, ועוד באתי עם מצלמה רק שלא צילמתי אף תמונה, למזלי היה לי מי שיצלם אותי זה גם משהו. תסלחו לי שאני מעיר אבל התחרות הייתה ארוכה מדי, אני לא חושב שאני היחיד שהרגיש את זה, יעיד על זה חצי מהאודיטוריום שנעלם לו תוך כדי. תנסו לצמצם את רשימת העולים לבמה לכדי חצי להבא, באמת שזה יהיה רק לטובה. עוד הערה על האוכל, גם מגעיל וגם יקר ברמות מפחידות, מה נסגר? לקחתי את הרגליים שלי לדומינוס במקום, אין כמו פיצה באמצע יום ארוך האמת שמבחינת צפיפות לא היה נורא בכלל, קצת בגלל התחפושת היה קושי מסוים אבל הייתי במסיבה יום לפני שבואו נגיד שלזוז בה בלי להרוג מאות אנשים לא היה אפשר והתחפושת שלי הייתה זקוקה להרבה תיקונים שאגב מעולם לא הושלמו, היא רק הוחזרה למצב של בערך מקור, אבל לא נורא כי אני מרגיש שאף אחד לא שם לב... אבל היה חם בפנים...אולי בגלל שבאתי עם הדבר הכי חם בעולם אבל לא היה מזיק אם היה גם חדר קר בפנים שהייתי יכול להתרוצץ בו נורא רציתי לשחק קצת גו וקלפים ולהתעסק עם הקונסולות אולי ללכת לאיזה הרצאה או משהו , ממש חבל לי שבסוף לא היה לי זמן לזה... זה ילמד אותי גם לבוא מאוחר וגם לעזוב באמצע כדי לצוד אוכל רק בגלל שהאוכל בפנים לא אכיל. (רמז רמז תשיגו זכיין מזון טוב יותר רמז רמז) בכל מקרה למרות שלא הספקתי כלום ולמרות שהיה לי חם ולמרות שהתחפושת שלי בלתי נסבלת ולמרות שהתחרות הייתה ארוכה מדי... היה באמת נהדר. אין לי ספק שאני אבוא שוב (רק שבפעם הקרובה לכל הפחות לא מחופש, אני רוצה לראות איך זה)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifהיי

הבעיה עם לבוש אלטרנטיבי בכנס אנימה הוא שיש כל כך הרבה דמויות שאנשים לא מכירים מכל כך הרבה סדרות שכשאתה רואה בן אדם שלבוש מוזר אתה מניח שהוא עושה קוספליי לאנימה שאתה לא מכיר ... :) בכל אופן היה כנס חביב,

למעלה