שרשור כנס?

oracle

New member
ועל כך אני מודה לך מקרב לב

רק חבל שחרגת מכך בהודעה הזו וענית לי. זה היה כל כך מיותר.

oracle

New member
לקרוא לי טרול מעיד על חוסר הבנה

בסיסית של המושג. אני ממליצה על המשך לימודים עבורך. ללא ספק את רחוקה מהיעד. שאי ברכה.

akane

New member
סמדר, ברצינות- קצת בגרות

התקיפות שלך לא ממש מוסברת מעבר לדיעה אישית >> וחבל שזה מה שאת מפגינה פה

oracle

New member
ולחבר את השם והניק שלי זה בסדר?

או שיש מוסר כפול, לך ול"טרולון" כדבריך? בחיי שלא ציפית ממך לתגובה הזו, אבל כנראה שכל יום לומדים דברים חדשים.

akane

New member
לחבר את השם והניק שלך? ם_ם

על מה את מדברת? לא קוראים לי פה בשמי האישי? או לגאיה או לגיא או אלונה או לכמעט אה.... כולם. רוב המשתתפי פורום הזה יודעים את השמות האישיים וקוראים אחד לשני ככה על גבי הפורום. אם יש לך בעיה עם זה, או מניעה, יכולת לבקש ממני או מהציבור הרחב שמכיר אותך שלא יעשה את זה. אז אין לי מושג על איזה דגל מוסר כפול את מנפנפת פה. וכן, הגבתי ככה כי לא ציפיתי *ממך* לתגובות כאלו עם טון אישי מידי. באמת כל יום לומדים דברים חדשים.

akane

New member
ושוב

אני החלטתי שההוא טרולון כי לרשום את הכינוי שלי כשהוא בברור יודע את שמי הפרטי - נראה כמו משחק גרוע. אני לעומת זאת לא אקרא לך אוראקל בהודעה אחת וסמדר בשניה - יש לי לפחות עיקביות מחשבה ופעולה.

Ikis DragonFist

New member
XDD אז רגע, תן לי להבין. יש תופעה שלילית,

אתה אומר שהיא שלילית, ובו בזמן שהיא ידועה לטובה, ושאתה מצטער שזה ככה, ושאין טעם להתעסק בזה, ואין מה לצפות מהנוער בישראל, והמוסר העקום והמיניות הוולגרית שלו, כי אנחנו כמו האמריקאים...שאי אפשר לצפות שנהיה כמוהם. כי אנחנו ראינו סדרות ספרדיות, אז אין לצפות מאיתנו תגובה אירופאית.... אם קוראים את התקציר TLDR בתחתית, יוצא שהשורה התחתונה היא שהנוער נוראי ואסור לצפות ממנו לגדולות, כלומר, אתה מסכים עם זה שיש תופעה שלילית, ומצד שני מצאת לנכון להגדיר את הטיעון שאיתו אתה לסירוגין מסכים כ"רפש מתחסד שנועד לפגוע", ובכך להיות הראשון, וכמעט היחיד, שהוריד את הדיון היחסית מתורבת הזה לרמה של תקיפות אישיות ופוגעות. סה"כ הייתי אומר שכמות הסתירות הפנימיות בהודעה הזאת ראוייה לציון ובהחלט עשתה לי את הערב DDD: בכל מקרה, הודעה מאוד ארוכה לא אומרת שבהכרח היה לך הרבה מה להגיד. כי טיעון מסודר וברור, בהחלט לא היה פה. אז אם אתה מגיש דמוי-טיעון מבולגן שכזה, ומשתמש בביטויים כמו "רפש מתחסד" או "הרצון שלך לפגוע באנשים", אל תתפלא שאחרי זה יתייחסו אליך בתור טרול. לא יודע, ולא כזה אכפת לי, אם זה נחשב "טרול" לפי ההגדרה המילונית העדכנית, אבל פאראגון של תרבות הדיון זה בטוח לא DDDDD: בכל מקרה, אני לא מבין למה כל מי שבצד שלכם שוב ושוב ושוב אומר "זה כבר קרה בעבר, איפה הייתם אז". הטיעון לא רלוונטי, אף אחד לא אמר שאז זה לא הפריע, אף אחד לא הזכיר את העניין החד-מיני ובטח שלא את זה שמדובר בגברים, אז תעזבו את זה. אתם סתם מתחמקים מלהתחייס לטיעון עצמו. מישהו מעלה תלונה על תופעה שקיימת ומפריעה לו, אז הארגומנט שלכם נגדו זה להגיד שהתופעה קיימת? o.o הטיעון של גאיה ולירון וכו' הוא מאוד פשוט: שיש תופעה שלילית של מיניות לא-מספיק-מרוסנת בכנסי אנימה. ושלאפשר התנהגות שכזו על ה*במה*, ולתת לה לגיטימציה, זה לא נכון לפי דעתן. יכול להיות שככה זה גם באמריקה, יכול להיות שככה זה היה מאז ומעולם, זה באמת לא רלוונטי. זה שפאנסרביס מיני הוא חלק בלתי נפרד מהקוספליי זה דבר מאוד צר-רואי ואגואיסטי להגיד. אולי אצלכם זה ככה. אצלי לא. בבקשה אל תדחפו את המיניות המתפרצת שלכם גם עליי. לא כולם חושבים ככה. עובדה, אני יכול להבטיח שבכל שנותיה של גאיה כקוספליירית היא מעולם לא חשבה על הפן המיני או אפילו הרומנטי של הדמויות שלה, וכנ"ל לגביי. אני מאותם מוזרים שיכולים לראות סדרה שלמה, *בלי* לחפש בכוח איזה דמויות אני משדך לי בראש לדמויות אחרות מאותו המין, או אפילו חס וחלילה מהמין השני. לדעתי יש עוד תוכן בחיים ובאנימה חוץ מזה. אז אני לא נחשב? אני נהנה מאנימה בצורה שונה משלכם, צורה לחלוטין א-מינית. אני לא אוהב לראות זוגות מתמזמזים לי מול הפנים באוטובוס, ברחוב, ובטח שלא על במה של כנס שאמור לייצג את הפאנדום שאני משתייך אליו. אם זה כבר הוחלט שאנימה וקוספליי ומסקרייד זה הכל תירוץ למסרים מיניים חבויים, ושהכנסים גם עובדים לפי אותה מתכונת, אז תגידו לי, נשנה את השם של זה ל"מופע האימים של אמא"י", נקים אורגיה רשמית על הבמה, ואני אדע לא לבוא, או להקים כנס נפרד ל"מתחסדים." אני מן הסתם מגזים ולוקח את זה לרמה קיצונית במיוחד, אבל ההודעות שראיתי כאן באמת גורמות לזה להרגיש כאילו גם פריצות מינית אמיתית לא הייתה מפריעה לכם, כי אתם כל כך נאורים ומתקדמים - שכל מי שרואה משהו כמטריד או לא במקום הוא אוטומטית מתחסד ושירד כבר מהעצים. מוסר, פפט, זה כזה המאה ה-17. אז נכון, יש קהל עצום של אנשים שהמיניות זה כל מה שמוביל אותם, ולא קשה להבחין, לפי הטיעונים שעולים כאן, מי משתייך לאותו קהל. חלק גדול מבאי הכנס גם קיצוניים מספיק כדי לצעוק שטויות שאני לא חושב שיש מישהו כאן שרואה אותן כאינטליגנטיות. ונניח שהם אפילו הרוב, ושהם באמת עשו את זה מאז ומעולם, בכל כנס, בכל מדינה בעולם. אז מה? זה אומר שהתופעה לא שלילית? גם אם ארז וטרי היו לגמרי תמימים ורומנטיים בנשיקה שלהם, וחשבו רק על אהבה מקסימה וטהורה, הקהל תפס את זה כאירוע מיני, הצרחות לא היו צרחות של "יא איזה רומנטי". ומה שהרבה יותר חמור, זה שאחרי זה מנחי הכנס המשיכו את זה, כאילו זה ברור לכולם שגם שאר המתחרים באו לשם כדי לשחק בפאנסרביס מיני וריק מתוכן, ואם הם לא, אז *הם* לא בסדר. המשתמע מכך הוא אחד: הכנס הזה הוא כנס מיני באופיו. זה גם מה שמשתמע מכל הטענות שעלו פה. שהפאנסרביס המיני הוא הפואנטה בכל הקוספליי, והמסקרייד, והסקיטים. תקנו אותי אם אני טועה. באנו לראות אנשים מתנשקים, לא טוב לך אל תבואי. בסופו של דבר, המשוואה היא מאווווווד מאוד פשוטה. אופציה א - זוגות מתנשקים על הבמה, ואז יש לך 2893748 פאנגירלז צווחניות מתרגשות (מינית), מספר לא מבוטל של אנשים שזה יפריע להם, ומספר אחר של אנשים שיחשבו שזה לגיטימי ובסדר. אופציה ב' - זוגות לא מתנשקים על הבמה, כי אלה כללי הכנס, מתוך כבוד לאלה שלא בא להם לראות את זה, ואז יש לך 2893748 פאנגירלז צווחניות שימצאו משהו אחר לצרח בגללו, (הרי אתם בעצמכם אמרתם שהן הריעו בגלל הקוספליי האיכותי ולא בגלל הנשיקה) ואפס אנשים שנפגעו. אז מה נשמע לכם יותר הגיוני? לא רוצה שקהל הפאנסלאטס, שכל מה שיש להם בראש זה יאוי, יעשו HIJACK לכנסים שלי. נשמע לי בקשה לא מוגזמת. לא ביקשתי מאף זוג שלא יתנשק, סתם שלא יעשו את זה על הבמה.

Ikis DragonFist

New member
רק רוצה להוסיף, כדי לכבות שריפות מראש

אני לרגע לא מאשים, אפילו בקמצוץ, את ארז וטרי. הם חס וחלילה לא עשו שומדבר שהוא לא בסדר. סה"כ התנשקו כי הם אוהבים את הדמויות, ואחד את השני, וסביר להניח שלא היה להם מושג שזה בכלל מפריע למישהו, כי הקהילה סה"כ מאוד מעודדת דברים כאלה (בלשון המעטה), ומי שמפריע לו בד"כ נוטה לשתוק בעניין. בשום אופן אני לא מאשים אותם בהתנהגות מינית בוטה או חוצת גבולות. אתם לא הבעיה. אתם בסדר אתם, אל תיעלבו לי או משהו :) מה שאני מנסה להגיד (ולוקח לי יותר מדי טקסט) הוא שהתופעה של המיניות בקהילת האנימה יוצאת מכלל שליטה, ואם לא רוצים שזה יאכל לנו את הכנסים, כדאי מראש להימנע מנשיקות או דברים שכאלה על הבמה, לא בגלל שהנשיקה עצמה "לא מוסרית" אלא בגלל שזה מלבה את האש הפאנגירלית שגם ככה משתוללת יותר מדי, ומישהו צריך להתחיל להחזיר אותה לפרופורציות. לא רק בשביל ילדים קטנים שבאים. אני בן 23 וזה משחית את נפשי התמימה @_X (איזו מילה מצחיקה זאת קמצוץ DDDD:)

Blackice

New member
למה להיסחף?

מה רע ב: אופציה ג- מבהירים שעל הוולק-און והסקיטים לשמור על רמה של PG13, ומדגישים למנחים לא לעודד\לבקש פנסרוויס מקוספליירים? ככה מי שרוצה לתת פנסרוויס יעשה את זה, מי שלא- לא יהיה לחץ מהמנחים. וזה הכל יישאר ברמה של נשיקה תמימה.

Ikis DragonFist

New member
באופן כללי זה נשמע סבבה והגיוני

אבל תכלס אני די בטוח שזה יהיה זהה לאופציה א'. עדיין יהיו המון פאנסלאטס שיצווחו ויקחו את זה לכיוון המיני והלא נכון, לא משנה כמה תמים זה היה. וכמה תמים מנסים להבהיר להם שזה. חוצמזה שעדיין אתה פוגע ככה באותם אנשים שסתם לא בא להם לראות אנשים מתנשקים מול הפנים שלהם. שוב, אני מדגיש שזה רק על הבמה ולא בכנס באופן כללי. דקה אחרי שאתם יורדים מהבמה אתם מוזמנים להתנשק כמה שבא לכם. זה פשוט נשמע לי סביר יותר, אם לא מכל סיבה אחרת אז פשוט בגלל מספר הנפגעים בכל צד. אם כן מתנשקים אנשים, יהיו אלה שיפריע להם, ולעומת זאת אני לא חושב שיהיה מישהו שיפסיד באופן משמעותי אם לא.

Gyradoss

New member
חשבתי על זה ו...

לאחר שעברתי על התגובות להודעות בשרשור זה והקדשתי לכך לא מעט מחשבה הגעתי למסקנה שאייל צודק. אז אני מתנצל אם פגעתי בעינב או בגאיה בהודעות שלי. ואולי כדאי פשוט לקחת את העצה של אייל שלב אחד קדימה ולעשות 2 כנסים: אחד לפאנסלאטס ואחד לאנשים.

akane

New member
קראתי, מסכימה עם איקיס ומחליטה שאתה טרול

פה אתה קורא לי AKANE והודעה למטה אני עינב? כשאף אחד אחר לא הזכיר את שמי בהקשר לכינוי? טרול טרולון~ לך לישון~ תהיה גבר פעם הבאה ובוא עם כינוי אמיתי ולא כינוי טרולון ישן

S.Riddle

New member
לווווווווווווול A+++++++++++++ לתגובה הזאת

מעל 9,000 נקודות על הניסיון! TROLL HARDER :D

למעלה