שרשור כנס?

XannieChan

New member
הייתה איזה שעה וחצי ממש נעימה אחצ

מיד ברחתי החוצה למקום נידח לצלם ><

Apushu

New member
אז זהו , שאנחנו ברחנו למקום נידח -מדי-

אבל מהמם *___*

CoralP

New member
../images/Emo45.gifאני רוצה להתחתן עם הקיר ההוא XD../images/Emo187.gif

איפה שצילמתי את סם ואז התחיל לרדת גשם פתאום XD כנס נוסף בוואהל יהיה מקובל עלי רק בזכות המקום ההוא D:<

Grell

New member
ניראלי אני פשוט אלך לתמונות שם על דעת עצמי XD

innocence

New member
לא שמתי לב לזה בכלל..

ובכל מקרה לא היה לי מי שיצלם, אז זה לא רלוונטי P:

CoralP

New member
לא נורא, זה לא שלא יהיו עוד צילומים../images/Emo187.gif

CoralP

New member
מה זאת אומרת../images/Emo187.gif

לא היה ממש מי שיצלם אותך?
מתתי לצלם אותך כל הכנס ואני עדיין אוכלת את עצמי שלא יצא לי ;_______;

Apushu

New member
היה ממש ממש כיף D:

אני אוהבת את הקאסט שלי 3>>>>>>>>> כפרע עליכן!!! ההקמה הלכה בסדר בהתחשב בעובדה שזה וואהל והם לא נותנים לי לתלות דברים בשיט ;; ; איך שהוא הסתדרתי עם חוטים והצלחתי לתלות שלטים, הבעיה היא- גנבו את כולם!!!!!!!!!!! כוס אמא של כל מי שלקח לי שלט, אני רצינית. אני שונאת אתכם, בדם!!!!!!! זה פאקינג לתיק עבודות שלי ;A;!!!!!!!!!!!!!! לגנוב זה רע יא חוליגנים!!!! ועכשיו שנרגעתי. היה אחלה בדוכן! חוץ מהעובדה שהיה צפוף בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ושירה מהצוות שלי לא קיבלה דוכן =3= ממש התביישתי שראיתי שלא היה לה מקום והיא פתחה דוכן על הריצפה ;;;;; התחרות הייתה בעייתית למדי, התאורה על הפרצוף, התזמון סאונד היה על הפרצוף---קיצר- טכנאים מטומטמים. היה קצת מעצבן שאחת המנחות (נגה?..) כל שניה אמרה לסקיטים "אין זמן אין זמן"-הבנתי שלא היה זמן, אבל להגיד פעם -פעמיים זה בסדר, לא לאורך כל הסקיט שלהם; את הסיפור עם הגשם והצילומים כבר שמעתם ^ אז אני לא אחזור עליו, אני רק אודה לכל הצוות חילוץ והצלה שהגיע ;;;; ולנקו וקורל שהיו איתנו 3>> קצת מאכזב אותי שבכל זאת הכנס היה בוואהל- אני ממש לא אהבתי אותו =3= למען האמת אני שונאת אותו. כבר באוניברסיטה יותר טוב O_O הבמה שם מעולה.

Grell

New member
חוליגנים XDD

מהממתתתתתתתת אין לי אף תמונה איתך לבד >:

CoralP

New member
אותנו לא חילצו ולא הצילו בכלל!../images/Emo187.gif

נטשתן אותנו למות שם;;;;;;;;;;;;

Apushu

New member
אמרו לנו שחולצתן!!

רק שתדעי שחיפשתי אתכן בנרות >_________< ואח"כ אני רואה שעוד חגגתן עם הפוטושוטס אחרינו >_> ואני דאגתי לכן!

WayToDawn

New member
XDDDDDD

הפוטושוטס ההם היו שווים את הכללללללל. קורל אני אוהבת אותך ♥

CoralP

New member
אם כבר להיות תקועים שם שעה,../images/Emo187.gif

אז לנצל את זה XD

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifהיית ממש יפה

:) הממ לא יודעת לגביי תכנים בקושי הייתי בתחרות קוספליי אפילו

evening rose

New member
טוב, אז..

היה כיף. אפילו שהיה צפוף וכל הגוף כואב לי היום מהמשקל של השמלה (נראה לי שהגזמתי עם כמות החצאיות..). היו לי המון חששות בגלל הגשם, אבל בסופו של דבר נהניתי ממש. וכמובן שאני חייבת המון תודה לכל מי שעזרה לי להתלבש בבוקר, ולקאסט המדהים שלי, ו.. האמת היא שדי מבאס שכנראה שלא יצאו לי תמונות מכל העניין (גשם מקולל), אבל כנראה שאני אאלץ להשלים עם זה. D:.

למעלה