היה ממש ממש כיף D:
אני אוהבת את הקאסט שלי 3>>>>>>>>> כפרע עליכן!!! ההקמה הלכה בסדר בהתחשב בעובדה שזה וואהל והם לא נותנים לי לתלות דברים בשיט ;; ; איך שהוא הסתדרתי עם חוטים והצלחתי לתלות שלטים, הבעיה היא- גנבו את כולם!!!!!!!!!!! כוס אמא של כל מי שלקח לי שלט, אני רצינית. אני שונאת אתכם, בדם!!!!!!! זה פאקינג לתיק עבודות שלי ;A;!!!!!!!!!!!!!! לגנוב זה רע יא חוליגנים!!!! ועכשיו שנרגעתי. היה אחלה בדוכן! חוץ מהעובדה שהיה צפוף בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ושירה מהצוות שלי לא קיבלה דוכן =3= ממש התביישתי שראיתי שלא היה לה מקום והיא פתחה דוכן על הריצפה ;;;;; התחרות הייתה בעייתית למדי, התאורה על הפרצוף, התזמון סאונד היה על הפרצוף---קיצר- טכנאים מטומטמים. היה קצת מעצבן שאחת המנחות (נגה?..) כל שניה אמרה לסקיטים "אין זמן אין זמן"-הבנתי שלא היה זמן, אבל להגיד פעם -פעמיים זה בסדר, לא לאורך כל הסקיט שלהם; את הסיפור עם הגשם והצילומים כבר שמעתם ^ אז אני לא אחזור עליו, אני רק אודה לכל הצוות חילוץ והצלה שהגיע ;;;; ולנקו וקורל שהיו איתנו 3>> קצת מאכזב אותי שבכל זאת הכנס היה בוואהל- אני ממש לא אהבתי אותו =3= למען האמת אני שונאת אותו. כבר באוניברסיטה יותר טוב O_O הבמה שם מעולה.