היום הכי ארוך מעייף בחיי :ם
טוב, נתחיל את היום של הכנס בזה ש... לא היה לו תחילה, אלא המשך ישיר מהיום הקודם. אכן, שוב לילה לבן לפני ;; הגעתי בבוקר, התמקמתי עם אחותי, ובשניה שפתחתי את המזוודה עטו עליי אנשים O_O הכנתי *המון* כובעים וזה נהדר לראת שאנשים אוהבים אותם~ תודה רבה רבה לכל מי שקנה או החמיא!! D: נכנסתי לשיפוט באיחור כי לקח לי שנה בערך להכנס לשמלה ולמחוך (אמג תודה דניאל על כל העזרה!) והשיפוט הארוך בחיי התחיל. שפטנו, ויתרנו על ההפסקה בעל כורחנו, כי פשוט היה תור ע-נ-ק-י, המשכנו לשפוט ונשארנו כעוד שעה נוספת של שפיטה מעבר לזמן שנקבע. אחרי זה ברחתי למטה לכמה דקות כדי לקנות לעצמי שתיה, רק כדי להלחם בבעל הדוכן אוכל/ביזיון שאין לו קבלות מס, צרח עליי ומכר במחירי שחיתות (ואני מתכוונת לחלוטין להתלונן עליו). אחרי עוד מאבק בשומרים והסתרה של האוכל בתיק הפיצי -מדהים של ים, ההפסקת 5 דקות שלי הסתיימה ועליתי למעלה להחליט סופית עם גיא וסער על הזוכים. אחר כך עלינו לאודיטוריום, התחרות עברה, ואבא שלי בא לאסוף אותי בלחץ רב, לא הספקתי להגיד שלום לאף אחד, נסענו לארלוזורוב ונסעתי משם לירושלים ישירות. משם התלבשתי ככיפה אדומה והלכתי למסיבת בצלאל, שם סירבו לתת לנו להכנס, נכנסו מהכניסה האחורית, חגגנו כל הלילה והתעלפתי בשעה 6 סופית אחרי 3 ימים ללא שינה. כ"כ שמחה שהכל נגמר~~~~!!! O__O עכשיו, שמישהו יקבע תאריך למפגש פוטושוטס כי אין לי אפילו תמונה אחת ראויה לשמה!!! ;O;